Şimdi Ara

Sinyal Yok ve Sinyal Zayıf Hatası Alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi bazı kanallarda özellikle Fox TV ve Show TV kanallarında sinyal yok ve sinyal zayıf hatası alıyoruz. Diğer kanallarda bu duruma çok nadir rastlıyoruz.
    Uydu alıcısının markası Trimax TR-2000 çanak ise Next Nextstar.
    Yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayız ilk üç sene sıkıntısız kullandık geçen sene apartmana ısı yalıtım yapıldığı için çanak sökülüp geri takıldı. İlk zamanlarda bir problem yoktu şimdilerde sorun daha kötü seviyelere geldi hava biraz karışık olsun gün boyu Fox Tv ve Show Tv gelmiyor.

Kanalları silip tekrar yüklemeyi denedim bu sefer bütün kanallar geldi bu iki kanal gelmedi. Elle frekans girdiğimde bu sefer de frekans yok hatası yine verdi. hava güzel iken kanal araması yaptım tüm kanallar geldi ama birkaç gün sonra sinyal zayıf veya sinyal yok hatası almaya başladım. Son olarak da uydu alıcısını fabrika ayarlarına döndürdüm bir işe yaramadı.

Bu durumda ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Merhabalar.

Başlıkta da belirttiğim gibi bazı kanallarda özellikle Fox TV ve Show TV kanallarında sinyal yok ve sinyal zayıf hatası alıyoruz. Diğer kanallarda bu duruma çok nadir rastlıyoruz.
    Uydu alıcısının markası Trimax TR-2000 çanak ise Next Nextstar.
    Yaklaşık 4 yıldır kullanmaktayız ilk üç sene sıkıntısız kullandık geçen sene apartmana ısı yalıtım yapıldığı için çanak sökülüp geri takıldı. İlk zamanlarda bir problem yoktu şimdilerde sorun daha kötü seviyelere geldi hava biraz karışık olsun gün boyu Fox Tv ve Show Tv gelmiyor.

Kanalları silip tekrar yüklemeyi denedim bu sefer bütün kanallar geldi bu iki kanal gelmedi. Elle frekans girdiğimde bu sefer de frekans yok hatası yine verdi. hava güzel iken kanal araması yaptım tüm kanallar geldi ama birkaç gün sonra sinyal zayıf veya sinyal yok hatası almaya başladım. Son olarak da uydu alıcısını fabrika ayarlarına döndürdüm bir işe yaramadı.

Bu durumda ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

İfadenizden anten ve LNB'lerin ayarsız olduğu izlenimini edindim. Ayarlatmanız gerekecek.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Peki bu ayarı kime yaptırabiliriz bir esnaf dükkanından almıştık kendileri takmışlardı pek uydu ile işimiz olmadığı için kimlerin ilgilendiğini bilmiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Anladım. Peki bu ayarı kime yaptırabiliriz bir esnaf dükkanından almıştık kendileri takmışlardı pek uydu ile işimiz olmadığı için kimlerin ilgilendiğini bilmiyoruz.

Çevrenizde çanak anten kurulumu ile uğraşan elektrikçi, elektronik tamircisi v.s. var ise, kolayca ayarlayacaklardır.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinyal yok sorunu
    2 ay önce açıldı
    MONİTÖR SİNYAL YOK HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.