1930'ların Louisiana'sında, Smoke ve ikiz kardeşi, hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak için memleketlerine geri dönerler. Başlarda her şey yolundadır ta ki kendilerini takip eden karanlık ve uğursuz bir şeyle karşılaşana kadar. ![]() A new vision of fear from director Ryan Coogler and Michael B. Jordan. #SinnersMovie - Only in theaters March 7. #ShotWithIMAXFilmCameras
From Ryan Coogler—director of “Black Panther” and “Creed”—and starring Michael B. Jordan comes a new vision of fear: “Sinners.”
Trying to leave their troubled lives behind, twin brothers (Jordan) return to their hometown to start again, only to discover that an even greater evil is waiting to welcome them back.
“You keep dancing with the devil, one day he’s gonna follow you home.”
Written and directed by Academy Award-nominated filmmaker Coogler, “Sinners” stars Jordan (the “Black Panther” and “Creed” franchises) in a dual role, joined by Oscar nominee Hailee Steinfeld (“Bumblebee,” “True Grit”), Jack O’Connell (“Ferrari”), Wunmi Mosaku (“Passenger”), Jayme Lawson (“The Woman King”), Omar Benson Miller (“True Lies”) and Delroy Lindo (“Da 5 Bloods”).
The film is produced by Coogler and frequent collaborators Sev Ohanian and Zinzi Coogler. The executive producers are Ludwig Göransson, Will Greenfield and Rebecca Cho.
Coogler’s behind-the-camera artisans include his “Black Panther” franchise collaborators: director of photography Autumn Durald Arkapaw, Oscar-winning production designer Hannah Beachler, editor Michael P. Shawver, Oscar-winning composer Ludwig Göransson, and Oscar-winning costume designer Ruth E. Carter.
Warner Bros. Pictures presents A Proximity Media Production, A Ryan Coogler Film: “Sinners.” The film will be distributed worldwide by Warner Bros. Pictures, in theaters only nationwide on March 7, 2025, and internationally beginning March 2025. https://www.youtube.com/watch?v=bKGxHflevuk |
Sinners | Michael B. Jordan - Hailee Steinfeld (18 Nisan 2025)

-
-
penguinz0 ve Jeremy Jahns gibi değerlendirmelerine güvendiğim ytber'ların film hakkında yorumlarını dinleyince daha da merak ettirdi. Digital HD 15 gün sonra çıkacak görünüyor. Fakat onu hiç beklemeyip WEBRip sürümünü akşam seyretsem mi diye ikilem içerisindeyim. 4K seyretmek istiyordum aslında ama WEBRip'i de açtım, baktım ve fena görünmüyor.
-
3 Haziran'da dijitalde.
-
Erken geldi galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılın balonu. Tipik zenci abartması. Zenci görünce kafadan 2-2.5 puan düşük hesaplamak lazım.
-
Kaliteli iş olmuş baya beğendim. Blues siyahilerin dini gibi,.oyunculuklar çok iyi. Bu aralar bende R&B dinliyorum, rahatlatıcı ve keyif veriyor. Çakırkeyif iken bulutlara çıkıyorsun.
Hailee Steinfeld'ı en son Hawkeye dizisinden beri hiç görmüyordum. İyi bir yapım da görmek mutlu etti, kendi yaşıtları uçtu gitti sanki arka plan da kaldı gibi hissediyorum.
Edit: Hatun evlenmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 1 Haziran 2025; 15:49:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müzikleri ile beni resmen transa geçiren çok az film izledim böyle. Hafif de çakırkeyf kafa ile izledim, bazen kalkıp deliler gibi dans edesim geldi.
Gerçekten mükemmeldi. Konuyu, vampirleri falan boşverin soundtrack için izleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 2 Haziran 2025; 0:54:59 > -
Dün akşam izleme fırsatım oldu. Beklediğimden iyi bir yapım ile karşılaştım. Dönem Filmi, Vampir Filmi, Blues Filmi, Müzikal Filmi, Hepimiz Kardeşiz filmi, KKK Filmi. Nereye çekseniz gidiyor.
IMAX kullanımı iyiydi, keşke Sinemada izleseydim dedim. Roman uyarlaması falandır diye düşünüyordum oysa Yönetmen abimiz yazmış senaryoyu da. Özellikle kötü karakter oldukça başarılıydı. Tanıdığım bir oyuncuydu, saçını boyamışlar çok şaşırdım.
Oscarlarda 10 adaylık, 5 ödül göründü gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X