Şimdi Ara

SINNERCLOWN [DISINTEGRATION] TÜRKÇE TRANSLATE YAMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SINNERCLOWN  [DISINTEGRATION] TÜRKÇE TRANSLATE YAMA
    SINNERCLOWN  [DISINTEGRATION] TÜRKÇE TRANSLATE YAMA

Çeviri:GOOGLE TRANSLATE

Düzenleme:SINNERCLOWN

Test:SINNERCLOWN

Paketleme:SINNERCLOWN

KURULUM:OYUNU KURDUĞUNUZ YERDE PAKS KLASÖRÜNE ATMANIZ YETERLİ.

Oyunun yama linki sitemizdedir:

SINNERCLOWN  [DISINTEGRATION] TÜRKÇE TRANSLATE YAMAsinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!
    SINNERCLOWN [DISINTEGRATION] TÜRKÇE TRANSLATE YAMA
    https://sinnerclownceviri.com/threads/sinnerclown-disintegration-tuerkce-translate-yama.308/

NOT:ANA EKRAN MENÜ VE BİR KAÇ YER İNGİLİZCEDİR. OYUN İÇİ YAZILAR TÜRKÇEDİR.TRANSLATE YAMALARIM GEÇİCİDİR NORMAL YAMA GELDİĞİNDE KALDIRILICAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 7 Ağustos 2021; 23:23:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SinnerClown [DISINTEGRATION] Çeviri Yamasına Genel Bakış

SINNERCLOWN güvenilir mi?

SINNERCLOWN, Japon oyunları için çeviri yamaları sunan bir ekiptir. Çevirilerinin kalitesi genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Ancak, tüm yamalarının aynı kalitede olmadığını belirtmek gerekir.

SINNERCLOWN Çeviri Yaması Özellikleri

SINNERCLOWN, [DISINTEGRATION] oyunu için şu özelliklere sahip bir çeviri yaması sunmaktadır:

• Türkçe metin çevirisi
    • Karakter isimlerinin ve oyun içi öğelerin Türkçe'ye uyarlanması
    • Oyun içi arayüzün Türkçe'ye çevrilmesi

SINNERCLOWN Çeviri Yaması Güvenilir mi?

SINNERCLOWN'un [DISINTEGRATION] çeviri yaması, güvenilir bir kaynaktan indirilebilir. Yalnızca resmi web sitelerinden veya onaylı indirme platformlarından indirmenizi tavsiye ederiz.

SINNERCLOWN Çeviri Yaması Kurulumu

SINNERCLOWN'un [DISINTEGRATION] çeviri yaması, oyunun dizinine manuel olarak kurulmalıdır. Kurulum işlemi için verilen talimatları dikkatlice takip etmeniz önerilir.

Önemli Not:

Oyunun en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Çeviri yaması, eski oyun sürümleriyle uyumlu olmayabilir.

Sorumluluk Reddi:

SINNERCLOWNCEVIRI.COM, SINNERCLOWN ile bağlantılı değildir ve onun çeviri yamalarının kalitesinden sorumlu değildir. Bu metin, yalnızca bilgi amaçlıdır ve herhangi bir tavsiye veya onay niteliği taşımaz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • teşekkürler....

• Ellerine sağlık hocam.

• eline sağlık

• KARDEŞ YAMA NEREDE ACABA MİLLETİMİ KANDIRIYORSUNUZ ANLAMADIM VERDİN LİNKTE OYUNUN YAMASI HARİÇ HERŞEY VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax5j454

KARDEŞ YAMA NEREDE ACABA MİLLETİMİ KANDIRIYORSUNUZ ANLAMADIM VERDİN LİNKTE OYUNUN YAMASI HARİÇ HERŞEY VAR

blog sayfasında var iyi bakın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax5j454

KARDEŞ YAMA NEREDE ACABA MİLLETİMİ KANDIRIYORSUNUZ ANLAMADIM VERDİN LİNKTE OYUNUN YAMASI HARİÇ HERŞEY VAR

Kardeş blog sayfasında görmeyecek kadar kör burda yazacak kadar akıllısın maşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blog sayfasının biri açılmıyor, diğerinde de görünmüyor. Bu adreste linki var:

www.oneindir.com
    Disintegration İndir - Full PC Türkçe | Oneİndir.com - Full Program İndir - Full Oyun İndir Film
    https://www.oneindir.com/disintegration-indir-full-pc/
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostideas

Blog sayfasının biri açılmıyor, diğerinde de görünmüyor. Bu adreste linki var:

www.oneindir.com
    Disintegration İndir - Full PC Türkçe | Oneİndir.com - Full Program İndir - Full Oyun İndir Film
    https://www.oneindir.com/disintegration-indir-full-pc/

https://sinnerclownceviri.com/threads/sinnerclown-disintegration-tuerkce-translate-yama.308/

• Türkçe yamalar bölümünü çöpe döndürdü şu translate yama olayı

• kesinlikle güvenilir değiller. train sim world yamalarını satın aldım, para ödedim. yamaları çalışmıyor, soruyorum dönüş yapmıyorlar. ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

• alparslankeles A kullanıcısına yanıt

Güzel çalışıyorsun her yere yaz ama istediğin karalama politikan işe yaramaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.