Şimdi Ara

The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Announce Trailer

The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe}Gematsuyoutube
    https://gematsu.com/games/the-sinking-city-2
    https://www.youtube.com/watch?v=5VH8-sZG2e8

Unreal Engine 5 ile geliştirilen The Sinking City 2, size korku dolu bir Lovecraftvari macera sunuyor. Sular altında kalmış Arkham şehrini keşfederken ve akıl almaz canavarlarla savaşırken hayatta kalma korkusu deneyimini iliklerinize kadar yaşayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 8 Mart 2024; 3:22:22 >

• Fena..

• İlk oyunun üzerinden büyük sıkıntılar geçmemişmiydi? Yapımcı ve yayıncı davalık olmuştu diye hatırlıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Onlar çözüldü. Dava geliştirici Frogwares lehine sonuçlandı ve IP'yi de geri aldılar. Steam de ki eksik sürüm de düzeltildi. The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} 

• The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe}
    The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe}www.bolumsonucanavari.com
    The Sinking City 2 Bekleyenleri Memnun Etmek İstiyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Sinking_City_2_Bekleyenleri_Memnun_Etmek_istiyor-120463.htm
  • Evil within 1 ve 2 karışımı bir oyuna benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu beklentileri düşük tutunca bayağı sevmiştim. Hatta kendisi Epic Launcher'ı üzerinde oynadığım ilk oyundu. Bu arada helal olsun Yapımcı Frogwares'a. Satış veya bütçe derdi gözetmeksizin bütün oyunlarını Türkçe dil desteği ile getiriyor. Diğer firmalara örnek olsun.The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} 

The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe}store.steampowered.com
    The Sinking City 2 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2825860/The_Sinking_City_2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç saat önce Kickstarter projesi başladı. Hedef 108k dolar ve şimdiden 60k dolar topladılar. Sanırım 24 saatte hedef rakama ulaşıp kalan sürede rekora koşacaklar. Tahminim 500k civarı bir para toplanabileceği yönünde. Bu denli rağbet görmesini ben kendi adıma beklemiyordum ancak belli ki dünya çapında bir hayran kitlesi edinmiş ilk oyun. Ben de ilk defa bir Kickstarter projesine katılmak istiyorum ancak birincisi miktar fazla geldi, ikincisi de işleyişi tam bilmiyorum şimdi 55 dolarlık paketi alsam bana ileride çıkacak dlclerin de dahil olduğu sürümü verecekmiş. Bu key bana mail ile gelecek olsa gerek. Peki öncesinde soracak mı oyunu hangi platforma istiyorum diye? Bilenler bir izah etse de adamlara destek çıksam ufaktan. Frogware Ukraynalı bir firmaymış bu arada.

Ben gerçi daha önceki iki Sherlock Holmes oyununu da oynayacaktım güya. Neyse bu yıl içinde halledelim onları da.

• Hocam isterseniz 1 dolar da bağışlayabilirsiniz ama bahsedilen ödüllerden alamazsınız yoksa hiçbir kısıt yok. Ödül kısmında da aşama aşama önce oyunu vermekten başlayarak çeşitli şeyler sunmuşlar bağışçılara. İlk seviye de oyunu dijital olarak alıp üstüne de %10 indirim alıyorsunuz. Büyük ihtimal bunlar Steam için geçerli ama başka platform isterseniz onu da verebilirler. 55 dolarlık pakette ise 45 dolarlıkta verdiğinin üstüne çıkacak DLC'leri ve Steam de kapalı beta için erişim veriyorlarmış. Değer mi değmez mi sizin bileceğiniz iş. Bana sorarsanız ödül muhabbetine girmeden istiyorsanız gönlünüzden ne kadar kopuyorsa bağış yapın, oyunu da çıktığında durumuna göre bakın derim.

Haber için de teşekkürler.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Destek olayım diyecektim fakat paketleri biraz yüksek geldi. Oyunun kendisi büyük ihtimal 25-30 $ arası olarak gelecektir. Premium sürümü de 35-40 $ arası. Kickstarter'ın komisyon oranı var mı veya varsa ne kadardır bilmiyorum, destek vermek isteyenler Kickstarter üzerinden alabilir yine de. Hiç biri Steam kadar değildir.The Sinking City 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} 

• 590 bin dolar topladilar.

İlk oyunu da Unreal Engine 5 ile remake yapip ucretsiz sunacaklarmis oyuna sahip olanlara. Buyuksun be Frogwares.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 5 Nisan 2025; 20:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.