Şimdi Ara

sınırsıza geçtiğimi nasıl anlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce sınırsıza geçmek için müşt.hizmetlerine kaydımı verdim.yalnız sormayı unuttum.nerden anlıcanm ben sınırsıza geçtiğimi.bi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.

• walla az once bende arayip sinirsiza gectim . kadina sordum nasil anlarim diye kadinin cevabiyla soke oldum ...

ANLAYAMAZSIN 24 SAAT ICINDE OLUR ... dedi kendilerii...

2 gun once yazmisin anlayabildysen soylede nasil oldgnu bende anliyim, gecip gecmdgni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 11 Ocak 2009; 15:35:57 >
  • Anyalayamzsınız elbette. Nasıl anlayacakasın? Telefon açıp sormak gerek. Aslında TTnet mailine durum hakkında otomatik bilgi verse fena olmaz. Mesela Mailimize sınırsıza geçiş talebiniz ulaşmıştır. Sınırsız a geçiş talebiniz gerçekleşmiştir. Kota sınırınızı aşmaya 50MB kaldı gibi uyarılar verseler otomatik mail şeklinde süper olurdu...
    Neyse
    Ben sınırsıza geçme talebinden sonraki gün yine aradım müşteri hizmetlerini Tarifem nedir diye sordum. sınırsız dediler. Asıldım internete bir problem olmadı
  • Ya ne zaman gördünüz TTnet hemen ner şeyi hızlı yaptığını sınırsıza geçtiğiniz o ay yine sınırlı kullanırsın,sınırsıza geçtiğin aydan sonra ki diğer aylarda sınırsız kullanabilirsin,yani şu an hala sınırlı kotanız var...
  • bende geçen hafta geçtim nezaman sınırsız kullanmaya başlayabilirim dedim, modemi aç kapa okadar dedi:D
  • Telefon ile öğrenebilirsin 2 saat içinde geçiyor.
  • arkadaslar bende az önce kaydımı verdim..Ama çoğu kişi ay başında başlar diyo ya..Hangisine inanalım simdi?bi an önce ttnet'i sömürmeye baslamak istiyorumda..Ama sömürmek isterken 100 tl 'de fatura gelmesin..babam net'i kapatır valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoniosancho -- 14 Ocak 2009; 23:12:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu matematiği nasıl anlarım?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 lira gelmez. eğer hızını da arttırmadıysan max 62 lira gelir. 100 lira gelme şansı yok.

30 yerine 62 ödersin limitsiz gibi kullanırsan limitliyi. daha fazla gelmez
  • ama smdi ben önceden sınırlı kullanıyodum ya..bu ay sonu 29+49 tl gelicek diye biliyorum..az önce sınırsıza geçtim çünkü..yarın aricam telekomu ve tarifemi sorucam
  • Evet aynen öyle oluyor.Ay başına doğru geçmen daha mantıklı. Bana 60 küsür gelmişti
  • bende bu akşam net4 paketinden modem benden 57tlye sınırsıza gectim kimlik fotokopsi verdim akaşam gecersin dediler modemi acıp kapatsam gecermi bu ay kullandıgım kota kalır sınırsızdan devam etmezmi Arkadaşlar.

modemi actım kapattım soluk cıktı aiters hizmet programı son ay ve diger aylar film indirip bakıyım kota yükseliyormu yükselmezse sınırsızdır

gene cıkıyor kota neden gecmemiştir cuma akşamı oldugu icinmi hafta sonu?

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1384198_10151934274585816_2145686526_n.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_123 -- 27 Ekim 2013; 4:28:39 >

• ŞİMDİ 10CGB OLDU Arkadaşlar
     sınırsıza geçtiğimi nasıl anlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_123 -- 27 Ekim 2013; 4:37:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.