Şimdi Ara

Sınırsıza geçen limitliler baksın. (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 yılından beri bu yana inatla Türk Telekom'a daha fazla yedirmemek için sınırsız tarifeye geçmiyordum. Ancak sonunda mecbur kaldım ve ben de sınırsıza geçiyorum. Uyguladıkları iğrenç fahiş fiyatları, söyledikleriyle yaptıklarını tutmayan hizmetleri her ne kadar insanı yiyip bitirse de mecbur kaldım. Sanırım ay başı da bunun için daha uygun.

Bu arada CEBIT'da VDSL fuarına giden bir arkadaş 30kb/s ile veri yüklediklerini (evet 30kb/s!) söyledi. Bir arada internet gitmiş. Yani ileride de bizi sevindirecek gelişmeler pek yok... Tırt telekom...

Bu son iki ayda başka tarife değiştirip sınırsıza geçen arkadaşlar var mı? Faturaları nasıl geldi? Ne kadar sürede geçtiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 2 Ekim 2007; 22:03:19 >

• Benim 67 mi ne geldi, normal yani. Zaten tam ay ortasında geçmiştim ve kotayı doldurmuştum. Yani 29 YTL kafadan vardı. E 49'u böl ikiye, ne etti; 24,5 YTL. 24,5 + 29 = 53,5 YTL. Gerisi de TTNet'e baş göz sadaka olsun. Şimdi açsam arasam, sorsam kesin bi mazeret uyudurlar.
  • Ben dün 1 ekimde geçtim. Ay sonu 49 ytl gelmesse başlarına yıkarım o telekomu derdim ama demekle olmuyor. Neyse bi fatura gelsin bakarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Ben dün 1 ekimde geçtim. Ay sonu 49 ytl gelmesse başlarına yıkarım o telekomu derdim ama demekle olmuyor. Neyse bi fatura gelsin bakarız.

tarifeyi değiştirdiğin ay 49 ytl gelir ama o ilk ayda sınırlı olmuş sayılmazsın. hala kotalısın ama ilk ay 49 ytl vereceksin ondan sonraki aylar tamamen aynı tarifeye geçmiş kabul edileceksin.
    NOT: arada bir bana 49 değilde 50 51 ytl geldiğii oluyor sebebi ise hala belli değil... :)
  • sınırsıza geçmek için karar vermek çok basit!

hemen hesap makinasını açıyoruz, bugün ayın kaçı? 2'si, 4.000 mb/30=133,33 mb >>> 133,33*2=266 mb
    siz bugün itibariyle ne kadar kullandınız? diyelim 200 mb, bugün başvurduysanız yarın (en geç) sınırsız olursunuz, ve faturanız 49 ytl gelir.
    kullandığınız kota 266 mb'tan ne kadar fazlaysa onu da 0,010 ile çarpıyoruz; 49 ytl ye eklenecek rakam için. sonuçta 3 aşağı 5 yukarı faturanızı bulursunuz. mesela 1 gb kota yapmışsınız (), 266-1000=-734, 734*0,010=7,5 ytl falan o da eşittir=56,5 ytl falan fatura olur....

bunları mantığı anlamanız için örnekledim.

dipnot: tarife değişikliği başvurduğunuz telekom müdürlüğünün keyfine ve yoğunluğuna göre gerçekleşecektir. mesela benim bağlı bulunduğum müdürlükteki görevli hemen, anında ben buradan yaparım demişti... forumda bir arkadaş ise aylarca sınırsıza geçememişti...
    bir de, sınırsıza geçtiğinizi öğrenebilmezin yolu da, 444 0 375'i aramaktır. bu numaradan sınırsızsınız dedilerse, korkmadan abanabilirsiniz...

• ADSL kota sayfası açılsa bakacağım da ne kadar kullandığıma, şu anda açılmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

ADSL kota sayfası açılsa bakacağım da ne kadar kullandığıma, şu anda açılmıyor...

2 gündür açılmıyor açılsada sistem hatası veriyor eylül ayında ne kadar kullandığımı daha öğrenemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu zamanda kotalı kullanmak enayiliktir bence. TTnet in türlü oyunları ile 29 YTL fatura yatırdığımı hatırlamıom kotayı aşmadığı halde..!

o yüzden sınırsıza geçtim ve hiç olmazsa ttnet ile kafamı yormuyorum..!

tavsiyem sınırsıza geçin..!
  • Bende hala geçemedim aradığımda sisteme giremiyoruz diyorlar.Ya da meşgul çalıyor veya 3-4 dkka bekliyorum hala müzik çalıyor.Bu ne iştir anlamadım!
  • Fiyatlar dusunce hemen sınırsıza gectim ayin 6 sında yani ilk faturam 38 ytl geldi sonraki faturamda 55,75 ytl geldi
  • Ya arkadaşlar,

Ben 26 Eylül itibariyle sınırsıza geçiş yaptım. Şimdi yukarıdaki arkadaşın dediğine göre ben 26 günlük kotalı ücreti ve 4 günlük sınırsız kullanıcı olduğum için 49 ytl yani eylül ayı için 80 ytl mi ödeyeceğim...

Yoksa 29+(4 günlük sınırsız ücreti)= ...YTl mi ödeyeceğim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: useryok

Ya arkadaşlar,

Ben 26 Eylül itibariyle sınırsıza geçiş yaptım. Şimdi yukarıdaki arkadaşın dediğine göre ben 26 günlük kotalı ücreti ve 4 günlük sınırsız kullanıcı olduğum için 49 ytl yani eylül ayı için 80 ytl mi ödeyeceğim...

Evet doğru.
  • ben ay ortasında değişiklik yaptım 67 ytl geldi. saçma sapan bir sistem ya.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: useryok

Ya arkadaşlar,

Evet doğru.

Hangisi doğru
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

ben ay ortasında değişiklik yaptım 67 ytl geldi. saçma sapan bir sistem ya.

Büyük olasılıkla arkadaşın dediği sistemle kotayı aşmıştırsın. Günlük limit saçmalığı.
  • Bu arada gün içinde tarifesi değişen oldu mu hiç? Yoksa illa ki ertesi güne mi geçriyorlar. Bİliyorsunuz günlük iş yaptıkları için geçiş yaptığımız günün hangi tarife üzerinden ücretlendirileceği belli olmazdı.
  • Ya arkadaşlar geçenlerden hiç kimse yok mu? Adamı aradım limitsiz dedi. Şimdi download başlayacağım ama emin olamıyorum,içinizde böyle aynı gün geçip download yapan ve ekstra ödemeyen var mı?
  • ben 7 ağustosta başvurmuştum sanırım 8 ağustosta sınırsız idim 54.5 fatura geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gh07

ben 7 ağustosta başvurmuştum sanırım 8 ağustosta sınırsız idim 54.5 fatura geldi

Aynı gün içinde mi açıldı?
  • quote:

Bu arada gün içinde tarifesi değişen oldu mu hiç? Yoksa illa ki ertesi güne mi geçriyorlar. Bİliyorsunuz günlük iş yaptıkları için geçiş yaptığımız günün hangi tarife üzerinden ücretlendirileceği belli olmazdı.

asıl ya dostum.... korkma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.