Şimdi Ara

Sinirlendiğim zaman ortaya çıkan birşeyleri parçalama isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var mı benim gibi böyle bir problemi olan. Sırf bu yüzden birçok elektronik eşyam da dahil olmak üzere kapıdır, penceredir kırmadığım birşey kalmadı. Telefon mu dersiniz televizyon mu dersiniz sinirlendiğim anda kırmışlığım çok oldu. En son parmaklarımı bile kırmayı başardım bu nedenle, bunun bir çözümü var mıdır?? Psikolojik bir sorun ancak psikoloğa böyle birşey için gitmek mantıklı gelmiyor çünkü sinirli halimi görmesi zor çıkamadım işin içinden.

• Doktora gidersen yapacağı şey hemen ilaç yazmak olacak,şu meşhur herkese verilen bir ilaç vardı anti depresan mıydı neydi ondan
  • Sinir hastalığı var sanırım sende dostum.. doktora görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçalanmaması gereken şeyleri parçalamıyorum ama elimde yakılabilecek gereksiz bir şey falan varsa mutlaka yakarım, parçalarım, fırlatırım.
  • Ben duvarlara dalıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim pederde aynı dertten muzdarip, milyarlık aletleri kırar, döker, parçalar, 3,4 gün sonra kafası eser yenisini alır
  • iPhone parçala o zaman :)

Yeni iPhone5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar zengin değilim malesef, zaten şu ana kadar oldukça fazla telefonu sırf bu nedenle parçaladım. Duvarda parçalandığını görünce resmen rahatlyıroum nasıl bi modelim bende bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MetalHead

Ben duvarlara dalıyorum.

aynen

• çok az sinirlenirim. ama sinirlenince çık kötü oluyor. bu yüzden çok kumanda gitti.

• Bende pc ekranina yumruk atip kirmistim o yuzden

• quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Bu sahnenin aynısı bizde de yaşandı malesef

• Kötü bir durum bende de oluyor kendimi tutamıyorum bazen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.