Şimdi Ara

Sinirimden ölüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda malzahar pickledim bizdeki xin oyun başından beri afk Fiddle 2 / 14 graves 3 / 17 ben 14/13 buda yetmezmiş gibi swain karşı takımda sürekli bana noob diyor.Sonra vs istedi golemin orda sadece w ve ult ile adamı öldürdüm ondan sonra deli gibi küfretmeye başladı.Respawn olduğunda bir tanede daha vs istedi eğer yapmazsan susmucam dedi mecbur olarak gitmek zorunda kaldım bi gittiğimde ise 3 kişi bana saldırıyor.Tabi öldüm swain '' u mad ? '' diyor.Küfredecem yeter ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HurinThalion -- 8 Şubat 2012; 15:15:10 >

• 14/13 olman kötü oynadığını ama takımdaki killerin sana kalmış olduğunu işaret ediyo. Swain i ignorelayabilirdin ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

14/13 olman kötü oynadığını ama takımdaki killerin sana kalmış olduğunu işaret ediyo. Swain i ignorelayabilirdin ayrıca.

Ayrıca LoL 1vs1 oyunu değil.
    (Hala çavuşsun.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

14/13 olman kötü oynadığını ama takımdaki killerin sana kalmış olduğunu işaret ediyo. Swain i ignorelayabilirdin ayrıca.

Ayrıca LoL 1vs1 oyunu değil.
    (Hala çavuşsun.)

Biliyorum fakat adamı ezmek hoşuma gidiyordu
  • quote:

Kötü oynamadım killerde bana kalmadı bunları mid lane' gelen ganglardan sağladım
  • İnsanlar hala mute seçeneğini öğrenemedi galiba.
  • Metin2 veya knight tarzı bir oyun değil bu anlamıyorum şu ''who 1 vs 1 '' diyenleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feci patladım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi yapmış swain adam 1v1 gelcek varya hemde ap carry çağırırım bütün takımı öyle dalarım.İlk 1v1 aldığında dahada gitmiycektin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

Oyunda malzahar pickledim bizdeki xin oyun başından beri afk Fiddle 2 / 14 graves 3 / 17 ben 14/13 buda yetmezmiş gibi swain karşı takımda sürekli bana noob diyor.Sonra vs istedi golemin orda sadece w ve ult ile adamı öldürdüm ondan sonra deli gibi küfretmeye başladı.Respawn olduğunda bir tanede daha vs istedi eğer yapmazsan susmucam dedi mecbur olarak gitmek zorunda kaldım bi gittiğimde ise 3 kişi bana saldırıyor.Tabi öldüm swain '' u mad ? '' diyor.Küfredecem yeter ya

gel bide bana sor mahalle arkadaşım beni dinden imandan çıkardı 2 defa leave oldum

• Tamam o vs yi geçelim feederlar
  • Çok haklısın kardeşim o yüzden 28 kere üstüste yenilmiştim. skorum 15/3/10 falan gibi bi skor olsa bile takımda 1 afk 1 feeder olurdu. harbi şu feederlar nasıl oynuyor çözemedim ya...
  • İgnore diye birşey var bilmem bilir misin konuyu açan arkadaş.Sazan gibi atlamak yerine onu yapabilirdin
  • Çıkışta baronun önünde kavga var pıçağımı aldım geliyorum.
  • Beter ol.
  • gel vs aqa 5k sına pot basmak yok ama
  • Swain'e bak sen .. Arkadaşlarını almış gelmiş ehu ehu ehu.
  • Adam toplayıp dövmüşler seni desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

gel vs aqa 5k sına pot basmak yok ama

+1
  • iyi de bundan bize ne? bunun gibi 456354 konu var ve hala devam ediyorsunuz açmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistikus8

iyi de bundan bize ne? bunun gibi 456354 konu var ve hala devam ediyorsunuz açmaya

+1. forum degil facebook duvari burasi sanki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.