Şimdi Ara

Sinirim bozuldu(Çingene çocukları)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kimse bana ırkçılık falan filan demesin benim yaşadıklarımı yaşayan ırkçı olur.

Bugün kedilere mama alayım dedim dönüyorum hatta 4 çocuğun yanlarından geçtim arada 10-15 metre varken tuhaf bi ses çıkardılar arkamı döndüm baktım onlar da bana bakıyorlar mış.Neyse dedim yoluma baktım bu sefer yine aynı şeyi çıkardılar çocuğun teki "senin arkanı beceririm" dedi tabii böyle demedi buraya böyle yazıyorum sinirlendim bi bağırdım kalın "defolun gidin lan" diye (yine böyle demedim küfürlü dedim buraya böyle yazıyorum) 4'ü de koşarak kaçtı çocukların.Daha önce de mahalleler arası maç yapardık Çingenelerle bi yaptık yendik kabul etmeyince kavga çıkardılar 1 tanesini dövdüm ben o zaman 9 ya da 10 yaşımdayım mahalle den 16-18 yaşında abileri geldi beni dövdü.

• Bazıları gerçekten tam dayaklık.4-5 kişi oturuyoruz yanımıza geldi bir tanesi elinde baskül abi tartılın okul harçlığımı çıkarıyorum falan 10 yaşlarında bi çocuk arkadaş acıdı neyse dedi tartıldı 10 kilo falan yanlış eksik çıktı elemana cebindeki bozukları verdi, 80 kuruş falan çıkınca başladı zırlamaya paramı ver paramı ver diye bizim eleman sinirlendi dövecekti çocuğu zor kovduk Bu da böyle bir anımdır.
  • Yoldan geçerken farketmedim işiyormuş yola yakınından geçtim ''bacını ****** '' diye devam etti ben de dinlemeden devam ettim. Şu mako kadar olamadık :Dhttps://www.facebook.com/494514727379352/videos/549057568591734/
  • Sinirlenmekte Gayet haklısın ama sinirlenmen gereken onlar ve onları bu duruma getiren koşullar ikisini beraber düşün lütfen
  • LeonTrotsky kullanıcısına yanıt
    Neyini düşüneyim kaç nesil böyle bunlar?Ben 9-10 yaşımdayken maçı yendik kabul etmeyince kavga çıkardılar 1 tanesini dövdüm 16-18 yaşında çocuklar geldi dövdüler onlar büyüdüler bu karşılaştıklarımda gelecekte ki onlar.
  • Biz 10 arladas mahalleye inip baya pataklamistik.
    Mac olmustu yenmistik cikista sovmuslerdi laf atmislardi 7 kisiydik aramizdan bi buyuk beyler bekleyin dedi ertesi gun 3 eleman daha gelmisti boyle hayvan gibi.
    İndik mahalleye bunlari futbol oynerken bi guzel dovduk. Elebaslari vardi ona da yapmadigimiz kalmadi. İyice dovduk aglaya zirlaya eve gitmislerdi. 3 gun sonra abileri geldi onlari da dovduk ama bu sefer ogrenmistik gelceklerini mahallemizin tum gencleri toplqnip dovmustuk 21 kiaiydik. Bu daha da gelemediler hala ara sira inip cocuklari pataklariz.
    Gecen de biri geldi iste cips yiyoruz falan hemen elini atmaya filan calisti tuttuk cocugu iki tokatlayip cebinden 2 lirasini aldik o da agladi.
    Beter olsunlar yuzsuzler bunlari alip oldurucem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bölümü +18 yapmaları lazım saçma sapan konulardan bıktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    5 ay önce açıldı
    Prostat oldu: Erkekliği gitti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burası ciddi konuların açıldığı bölüm ben de buraya açtım.Hayır bu gibi şeyler de yaşa bakılmaması gerek beyin yaşına bakılması gerek kendini bir şey sanan çok var ülke'de.
  • Kadıköy`deki gül satan, mendil satan çingene teyzeciklerden gına geldi bana. 1inden gül alırsın yetmez sonradan gelen 10 tane çingeneden de gül alacaksın. Almazsan asker eşime, aç çocuğuma bir ekmek parası der. Vermeyince de cimri olursun söverler giderler.

Bunları zabıtaların denetlemesi lazım. Sokakta barındırmayacak. İnsanlara yazık valla, bunlarla uğraşıyoruz
  • Abi iyide Sistemsel gerek olarak birileri fakir olmak zorunda , diyeceksiniz ki her fakir bunlarımı yapıyor tabiki yapmıyor ama Bir kısım yarı-toplumsal yozlaşma geçiriyor

•  Sinirim bozuldu(Çingene çocukları)

• herkesin yetişme tarzı farklıdır ama topluma uymaları lazım. eğitilmedikçe onunda oglu aynı sekılde olcak egitim şart yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.