Şimdi Ara

Sinirden ağlıycam artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Defans hata yaptı ALLAH CEZANI VERMESIN AYKUT NAPTIN GEÇSENE DEFANSA !!!!!!!!!!
  • aykut yüzünden bu takım yüzünden 22 yaşındayım 35 gösteriyorum yeterrrr imdat ulan imdatttttt
  • Alex i yollayip Cristian oynatiliyor ne diyelimki biktim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O iki mehmet'i birbirine tokuşturup üzerine baroni'nin pekmezini akıtmak gerek.
  • xelçuk oynasa yenilmezdik aykut koysana xelçuk u
  • Mac konusu var orda aglasan? Ayrica Aykut ne yapsin diyen arkasi Allaha havale ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salih varken Topal, Cristian filan oynuyor. Şahsen yenilmemizi istiyorum. Takımda yeniden kaos başlar umarım.
  • Belhandami gelip kurtaracak..nezaman kurtulucaz bu embesillerden..

• baska takimlarin macini pek izlemem ama FB gercekten cok kotu oynuyor, organize bir atak izleyemedim hem bam-gum...
  • Aykutla alakası yok bu sefer. Oyucularınız çok kötü. Topal,orhan şam,topuz,bekir,kuyt,cristian bunların hepsi ölmüş. Sow a çok yazık oluyor o takımda.
  • Kafanız mı güzel Fenerbahçeli arkadaşlar. Adam lig devre arasına girer girmez açıklama yaptı ben artık bu takımı yönetecek gücü kendimde bulamıyorum istifa ediyorum diye. Aziz gitti yalvardı yakardı günlerce peşinden koştu belki de tehdit etti adam zorla takımın başında şu an. Aziz istifa diye bağıracağınıza Aykut istifa diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Aykutla alakası yok bu sefer. Oyucularınız çok kötü. Topal,orhan şam,topuz,bekir,kuyt,cristian bunların hepsi ölmüş. Sow a çok yazık oluyor o takımda.

Hicbir zaman Aykutla alakali olmadi zaten suc bizde taraftarda soz veriyoruz duzeltecegiz
  • Ya allah aşkına bu adam neden Salihi oynatmıyor bu adam körmü görmüyormu oyunda 1 tane yaratıcı oyuncu yok diye ayıp ulan cristian kim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rastafaray01

aykut yüzünden bu takım yüzünden 22 yaşındayım 35 gösteriyorum yeterrrr imdat ulan imdatttttt

• quote:

Aykutla alakası yok bu sefer. Oyucularınız çok kötü. Topal,orhan şam,topuz,bekir,kuyt,cristian bunların hepsi ölmüş. Sow a çok yazık oluyor o takımda.

Ozaman kupa macindaki11le basla..sezon bitene kadar 11 tane gerizekalinin form tutmasinimi bekleyecegiz..

• yazık valla yazık koskoca fenerbahçenin düştüğü hale bak oynadığı topa bak inş yenilirsinizde bazıları bazı şeyleri kavrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Ozaman kupa macindaki11le basla..sezon bitene kadar 11 tane gerizekalinin form tutmasinimi bekleyecegiz..

Topalın şu maçta oynaması tamamen israf orasına katılıyorum. Salih hazır o kadar iyi oynamışken kesilmesi facia. Salihin yerine koy kendini,o kadar iyi oynadıktan sonra topal gibi adam geliyor formayı haksız yere alıyor senden.
  • quote:

Bırak sende. Aykut'la alakası yokmuş. Ha yanarım yanarım Sow'am yanarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

quote:

Topalın şu maçta oynaması tamamen israf orasına katılıyorum. Salih hazır o kadar iyi oynamışken kesilmesi facia. Salihin yerine koy kendini,o kadar iyi oynadıktan sonra topal gibi adam geliyor formayı haksız yere alıyor senden.

Soylediklerin dogru hepimiz goruyoruz,ama basimizdaki hastalikli beyinsiz goremiyor..beter olsun insallah bunlar gitmeden mantalite degismeden bize gun yuzu yok..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.