Bildirim
Sinir olmamak elde değil!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
şaka mı la bu _____________________________ -
boylelerini sallandiracan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ''Yaşamak,Bir ağaç gibi tek ve hürVe bir orman gibi kardeşçesine...''_______________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Sodalayn
şaka mı la bu
http://haber.mynet.com/sehit-haberini-sunduktan-sonra-sarki-soyledi-644614-guncel/_____________________________
-
Allah bilir bu spiker daha önce şehit haberinde ağlamıştır. _____________________________ -
Artık şehit haberi hergün geldiği için millette normal gelmeye başladı, spikerin ne de olsa hergün verdiği haber

-
Nefes filminden bir sahneydi
-57 saniyeymiş.
+ne diyon ömer? ne 57 saniyeymiş?
-yüzbaşı demişti ya 45 saniye diye, baktım cemil abi 57 saniyeymiş._____________________________
-
türkiyenin cumhurbaşkani twitterdan başsağligi diler sonra bişey yokmus gibi gezilerini anlatirsa... halkindan ne beklersin ki ? _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK
türkiyenin cumhurbaşkani twitterdan başsağligi diler sonra bişey yokmus gibi gezilerini anlatirsa... halkindan ne beklersin ki ?
Yaptın istediğini ne diyeyim ben sana artık.Bir konu açılsada eleştirsek birilerini diye bekliyorsun değil mi? madem bu kadar kinin var kendi dilin Türkçe'yi neden düzgün kullanmıyorsun sana vatan haini diyeyim mi nasıl olur?_____________________________ -
He zaten herkes ağlıyor dimi ? artık bu haberler o kadar sık geliyorki,insanlar hissizleşmeye başladı adeta.bu zavallı spiker de kendince işini yapmaya çalışan birisi,o anda dikkatsizliğine gelmiş ve mikrofonu açık kalmış çok mu anormal ? anlamıyorum ki sizler şehit haberleri alınca mevlüt törenleri mi düzenliyorsunuz ? ağlama seansları mı yapıyorsunuz ? yahut istiklal marşı açıp salonun ortasında saygı duruşuna mı kalkıyorsunuz ? kimse kendini kandırmasın herkes kendi hayatını yaşamaya devam ediyor,bu ülkenin insanı öyle koyunlaştı ki artık,kendi canı yanmadan harakete geçemiyor,her konuda geçerli bu.utanması gereken vatandaş ve bu spiker değil ülkeyi bu hale getirenlerdir,bırakın bu gündem değiştirme zırvalıklarını. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CapsaNumlz
quote:
türkiyenin cumhurbaşkani twitterdan başsağligi diler sonra bişey yokmus gibi gezilerini anlatirsa... halkindan ne beklersin ki ?
Yaptın istediğini ne diyeyim ben sana artık.Bir konu açılsada eleştirsek birilerini diye bekliyorsun değil mi? madem bu kadar kinin var kendi dilin Türkçe'yi neden düzgün kullanmıyorsun sana vatan haini diyeyim mi nasıl olur?
Adamlar Türkçe'yi değiştirip arap alfabesi getirecekler.. senin dedigine bak..
Vatan sevgisi kalp'de yatar.. bunuda senin gibiler anlayamaz kusura bakma (;
Sonucta demokratik bi ülkeyiz ( aa pardon.. içeri atarlar hemen doğru sen beni şikayet edersin gelirler birazdan)_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fauron
He zaten herkes ağlıyor dimi ? artık bu haberler o kadar sık geliyorki,insanlar hissizleşmeye başladı adeta.bu zavallı spiker de kendince işini yapmaya çalışan birisi,o anda dikkatsizliğine gelmiş ve mikrofonu açık kalmış çok mu anormal ? anlamıyorum ki sizler şehit haberleri alınca mevlüt törenleri mi düzenliyorsunuz ? ağlama seansları mı yapıyorsunuz ? yahut istiklal marşı açıp salonun ortasında saygı duruşuna mı kalkıyorsunuz ? kimse kendini kandırmasın herkes kendi hayatını yaşamaya devam ediyor,bu ülkenin insanı öyle koyunlaştı ki artık,kendi canı yanmadan harakete geçemiyor,her konuda geçerli bu.utanması gereken vatandaş ve bu spiker değil ülkeyi bu hale getirenlerdir,bırakın bu gündem değiştirme zırvalıklarını.
+1_____________________________ Alo muhittin,amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun uzaylılar tarafından kaçırıldım!
- evet, tarafından. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CapsaNumlz
quote:
Yaptın istediğini ne diyeyim ben sana artık.Bir konu açılsada eleştirsek birilerini diye bekliyorsun değil mi? madem bu kadar kinin var kendi dilin Türkçe'yi neden düzgün kullanmıyorsun sana vatan haini diyeyim mi nasıl olur?
Adamlar Türkçe'yi değiştirip arap alfabesi getirecekler.. senin dedigine bak..
Vatan sevgisi kalp'de yatar.. bunuda senin gibiler anlayamaz kusura bakma (;
Sonucta demokratik bi ülkeyiz ( aa pardon.. içeri atarlar hemen doğru sen beni şikayet edersin gelirler birazdan)
Bak arkadaşım sana haklılık konusunda bir yorum yapmadım.Git o konu ile ilgili yerde konuş.Sunucunun şarkı söylemesi ile Cumhurbaşkanını nasıl bağlıyorsun amacın belli senin her yerde konuyu yönetime çekip provakatörlük yapmak.
Neyse İnancım üzerinden sana iyi bir şey söylüyorum.
Allah akıl fikir versin._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler