Şimdi Ara

Sınıftaki Bir Arkadaşla İlgili [Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınıfımızda bir arkadaşımız var,yemin ediyorum hayatımızdan bezdirdi.İlk olarak pisliğin önde gideni,derste yanında oturulmuyor.Sümüklerini t-shirtüne siliyor vs.Ve asıl sorun,ciddi ciddi berbat kokuyor.Bahsettiğim arkadaş 90 kiloya yakın biri.Tamam kilosundan dolayı terler,anlarım.Ama arkadaş bi duş almak,banyo yapmakdamı olmaz bi insanda ya ? Üstüne bide her lafa dalıyor.Mesela bir konu hakkında konuşuyoruz,laf arasına girip hemen kim,ne,ne olmuş vs vs muhabbetin içine ediyor.Neyse,bizi asıl rahatsız eden afedersiniz ama it gibi kokması ve davranışları.Gerçekten sinir bozucu.İnsan birazcık kendisine özen gösterir,bakar yahu.Saçı kepekten geçilmiyor,t-shirt ü senenin başından beri yıkanmamış,davranışları da dış görünüşüyle doğru orantılı olarak saçma-sapan.Futbol oynadıktan sonra mesela,kendisine ayrı bir soyunma odası tahsis etmemiz gerekiyor neredeyse.Yanımda eşofmanlarını çıkartıyordu bi kere soyunma odasında,yemin ediyorum odayı terkettim.Artık canımıza tak etti bu durum.Size sormak istediğim ise,bu arkadaşı mümkünse incitmeden,bu durumu ona nasıl fark ettirebiliriz ? Yüzüne karşı söyleyemiyoruz,üzülsün istemediğimizden.Yinede arada ufak hareket-tepkilerle fark ettirmeye çalışıyoruz ama yine yok.Koluna bi çizik atıyoruz kalemle,2 hafta orda kalıyor o çizik..Artık en kötü ihtimal sene sonu car wash a götürüp orda yıkattıracağız arkadaşı

Özet : Bir arkadaş var,hem tavırları bizi rahatsız ediyor,hemde pisliği.Bir hastalık vs. değil,tamamen kendine özen göstermemesinden,yıkanmamasından vs.Bu arkadaşı incitmeden ona nasıl bu durumu fark ettirebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 24 Mayıs 2013; 20:22:34 >

• anlattığın insan olamaz

Orijinalden alıntı: SaintMTF

anlattığın insan olamaz

Ciddiyim.Kendisini kırmakta istemiyoruz,ama böyle birşeyde gerçekten bizi rahatsız ediyor.Nasıl farketmiyor,anlam veremiyorum.

Orijinalden alıntı: zenkee

hocam, al kenara çek konuş, durumu anlat böyle böyle de, ama erkek erkeğe konuşun, salak değilse durumu en güzel şekilde anlar, kendisine çeki düzen vermeye çalışır..

En kötü çekip konuşacağız mecburen.Çünkü,biz arkadaşları olduğumuz için bir ses çıkartmayıp rahatsızlıgımızı belli etmiyoruz.Fakat çevredeki diğer insanlarada rahatsızlık verdiği bir gerçek.Dost acı söyler mantığıyla konuşacağım en kötü ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zenkee

hocam, al kenara çek konuş, durumu anlat böyle böyle de, ama erkek erkeğe konuşun, salak değilse durumu en güzel şekilde anlar, kendisine çeki düzen vermeye çalışır..

Bende bunu demek için gelmiştim.
    Daha Fazla Göster
  • Bizim diğer okulda kıza jilet hediye etmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCıplak

Son 2 cümlede yarıldım hocam ya Hala neyi kırmak istemiyorsunuz anlamadım.Açık açık , onurunu kıra kıra söylerdim ben

Arkadaş olunca işte,üzülsün istemiyor insan.Ki gerçekten kötü bir durum.Ayrıca farkında olmadığını düşündüğümüz için yüzüne söylemiyoruz.Bilinçli yapsa eğer panzerle yıkamıştık arkadaşı çoktan

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35

Bizim diğer okulda kıza jilet hediye etmişlerdi

Bizdede var onlardan

• Al karşına birebir kimseye söylemeden konuş,ama kimseye söyleme.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Al karşına birebir kimseye söylemeden konuş,ama kimseye söyleme.

Biraz daha bekleyeceğim.Eğer ciddi ciddi farkına varmaz ise konuşacağım.

Orijinalden alıntı: wolf5870

Beden derslerinin olduğu gün gönüllü birisi parfüm getirsin. Soyunma odasında üstüne boşaltın. Ama sadece ona sıkmayın ki "bana özel yaptılar ne var ki bende ?" diye düşünmesin.

Bunu 1-2 kere yapmıştık,geçiçi çözüm oluyor fakat ertesi gün yine aynı koku Bu hafta artık deodorantları boşaltmayı deneyeceğiz arkadaşa,bakalım ne olacak.Tavırlarının düzelmesi için sanırım fark ettirmemiz lazım arkadaşa tavrımızı göstererek.
  • 8.sınıftayken mehmet diye bir arkadaşımız vardı aynen anlattığın gibiydi çok şişmandı ve ter kokusundan yanında durulmuyordu , hiç bir şey demedik ama yanımıza gelince o ter kokusu filan bayılıcak gibi oluyor insan .
  • Bende aynı sınıftayım olaylar aynı böyle . İnsan anlar belli bir yerden sonra davranışlarımızdan neler olup bittiğini . Ama bu arkadaşta hiç umursama yok sanırım . Birde sınıftaki klimanın önüne geçip içine hava doldurmaya çalışmaz mı aman allahım sonra siz düşünün durumları

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Beden derslerinin olduğu gün gönüllü birisi parfüm getirsin. Soyunma odasında üstüne boşaltın. Ama sadece ona sıkmayın ki "bana özel yaptılar ne var ki bende ?" diye düşünmesin.

Bunu 1-2 kere yapmıştık,geçiçi çözüm oluyor fakat ertesi gün yine aynı koku Bu hafta artık deodorantları boşaltmayı deneyeceğiz arkadaşa,bakalım ne olacak.Tavırlarının düzelmesi için sanırım fark ettirmemiz lazım arkadaşa tavrımızı göstererek.

Birkaç önerim daha var. Arkadaş grubunuzla birlikte (yanınıza bu arkadaşı da alın) hamama gidin.

Doğum günü yakın bir tarihteyse parfüm deodorant vs. ne varsa alın.

Aslında sadece onu kırmamanız için söyledim bunları. Ama bunlar size sıkıntı olur onun için para mı harcayacaksınız ?

Bunların yerine çekin adam akıllı konuşun. Aslında 20 gün daha sabredebilirsiniz. 14 haziranda kapanıyo okullar nasıl olsa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

Birkaç önerim daha var. Arkadaş grubunuzla birlikte (yanınıza bu arkadaşı da alın) hamama gidin.

Doğum günü yakın bir tarihteyse parfüm deodorant vs. ne varsa alın.

Aslında sadece onu kırmamanız için söyledim bunları. Ama bunlar size sıkıntı olur onun için para mı harcayacaksınız ?

Bunların yerine çekin adam akıllı konuşun. Aslında 20 gün daha sabredebilirsiniz. 14 haziranda kapanıyo okullar nasıl olsa.

Okullar kapanıyo haklısınız,20 gün kaldı.Ama inanın özellikle bu sıcak havalarda,bu arkadaşın kokusu hiç çekilmiyor.Son gün sırasına kalıp sabun,duş jeli ve şampuan bırakmak geldi aklıma.En azından mesajımızı alır.Hamama götürsek emin olun,10 kere keseleseler çıkmaz bahsettiğimiz arkadaşdaki kir.

• Çek kenara konuş yoksa bu iş olmaz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.