Şimdi Ara

Sınıfta kalma korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 2 öğrencisiyim, şu notlara bakar mısınız ya. Kredisi yüksek olan dersler yerlerde sürünüyor.
    Temel Kimya 27 (Bölüm dersi) , Matematik 34, Tarih 35,Edebiyat 30,Biyoloji 30,İngilizce 46.
    Diğer dersler ise 60 - 70 diye gidiyor... Kendimi övmek gibi olmasın ama normalde akıllı bir insanım. İlk sınavlarım böyle gitti, performanslar falan girilmedi ama içimde kalma korkusu var. Takdir belgesi almayı düşünürken, sınavlara girdikten sonra bir anda sınıfta kalma korkusu sardı... Acaba ne yapacağım, tabii çoğunuz tek yapacağın şey çalışmak diyecek ama çalışıyorum olmuyor.

• kardeşim ben de lise 2 ye gidiyorum,notlarım senden daha düşük Bu yüzden seneye sağlık mesleğe geçeceğim.(lise 2 yi tekrar edecem yoksa almıyorlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

kardeşim ben de lise 2 ye gidiyorum,notlarım senden daha düşük Bu yüzden seneye sağlık mesleğe geçeceğim.(lise 2 yi tekrar edecem yoksa almıyorlar)

Şuan ne okuyorsun? meslek lisesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 25 Nisan 2015; 23:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

kardeşim ben de lise 2 ye gidiyorum,notlarım senden daha düşük Bu yüzden seneye sağlık mesleğe geçeceğim.(lise 2 yi tekrar edecem yoksa almıyorlar)

Şuan ne okuyorsun? meslek lisesi?

hayır ,orta halli bir anadolu lisesinde okuyorum.
  • Geçersin rahat ol
  • Şu dönemde geçmek istiyosan iki yöntem var. Ben ikisinide tavsiye etmiyorum.

1. Kopya çekmek_full
    2. Hocaların köpegi olmak. En yakin firsatta yağlamak da yağlamak..

He bi yontem daha var ama pek tercih edilmiyor. "ÇALIŞMAK"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zekisin ama çalışmıyorsun hep bundan oluyor bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Dersten kalma
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki de 2 yöntemide tercih etmediğimden dolayı bu durumdayımdır. Sınıfa bakıyorum, derste yatanlar, hiç çalışmayanlar, hocaya yalaka yapanlar derslerden çok rahat geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Belki de 2 yöntemide tercih etmediğimden dolayı bu durumdayımdır. Sınıfa bakıyorum, derste yatanlar, hiç çalışmayanlar, hocaya yalaka yapanlar derslerden çok rahat geçiyor.

Ayni ben

Sonun belli. Gururun senden başkasina bi anlami olmadigini anladigim an ve şuan açıktayım. Evet bende lise 2 de kalmiştim.

[Spoiler]
    Bu bana belki o kadar koymamistir ama o ikizlerin birini gecirip birini biraktiklarini ogrenince.. Zaten sinifin %85 i kopya %10 u yağ ile geçti. Benden başarisiz ve kopyadan disiplin yiyen sinav kagitlarini calip kantinde çogaltmaya calisan kürt elemanana hoca seni birakicam dedigi halde bile gectigi bi ulkedeyiz. Ve ben sirf kurani duzgun okuyamadigim belki dogudan gelip yurtta kalmadigim icin kaldim . Sinifta iranli omar diye biri vardi derslerin hepsi 1 ve 0 ama geçti ??!?? Sebep yurt disindan geldigi için isterse okula gelmesin ki 40 ı gecmisti devamsizligi yinede kalmadı.
    [Spoiler/]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 1 Mayıs 2015; 23:11:06 >

• 9.sınıftan 10.sınıf epey zor oluyor ya böyle bir zorluk olamaz yuh demiştim ben zamanında.Nerede absürt absürt konu varsa eklemişler 10.sınıfa.Ama güzel zamanlardı yani tarihte sıra altında kitapla yakalamıştı hoca beni ama birşey yapmadı
  • lise 1 de benimde derslerim berbattı. 2. dönem ara karnemde 8 zayıf vardı yanlış hatırlamıyorsam 5 tanesi 0 di. İlkokul kafasından çıkamayan ben gene bilgisayarda oyun oynarken annem geldi ve bana

"oğlum derslerin nasıl" dedi.

yalan söyleyemem anneme belli ederim söyledim. O an çok üzüldü bende çok üzüldüm. Toplantı oldu babam gitti halleri perişandi. Nerdeyse kalmaya hazırlıyorum kendimi. Bilgisayardan kurtardım öncelikle kendimi ve ders çalışmaya başladım. çoğu dersten iyi almıştım hocalarda sağolsun yardımcı oldular. Onlara çok dua ederim. Sonuç olarak iki adet 1, bir adet 0 ile ortalamayla sınıfı geçtim. 10 ve 11. sınıfta bölümün en iyisi oldum. Bence derslerine çalış ve hocalarla aranı iyi tut samimi ol sohbet et. Cemaatci ose cemaati savun başka birşey ise başka birşeyi savun. Hiçbirşey 1 senenden önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.