Şimdi Ara

Sınıfta Kaldığımı Anneme Nasıl Söylerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi biraz içimi dökücem. Sbsye girdim ve açıkçası *** gibi geçti. Okullara kayıt olamadım hiç bi okul almadı. Daha sonra Şişli Endistrüye kayıt oldum ama o okuldanda kaydımı aldım ve Sark Kahvesinde Olan Kağıthane Istanbul Ticaret Odası Meslek Lisesine girdim. 1. Dönem okul idare bi şekilde geçti. Ama yine kötüydü 6tane 1le geldim ingilizcem 56 düşmüştü. Her neyse 2. Döneme geçtik. Her şey ıyi güzel ingilizce sınavına girdikten sonra çöktüm sınava girdim. Arkamı dönüp silgi aldım önüme döndüğümde kağıdımı hoca almıştı kopya çektim diye ama sadece silgi aldım. Işte biraz atıştık ve ben sınıf kapısını çarpıp çıktım gittim bi sigara içtim boş kağıt aldı benden. Ondan sonra moreller çöktü 2. Dönem 7 tane 1 oldu okulların kapanmasına 2 hafta var anneme nasıl söylerim çok üzüluyorum hergün bana oğlum lütfen çalış emeklerimi boşa çıkarma diyo okmeydanında olan okul ortamda pis herkes makara tayfa 2hafta kaldı anneme nasıl açıklarım acil yardım lütfen :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzüldüm yav annenin lafı etkiledi bir düşününce :(

• quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Üzüldüm yav annenin lafı etkiledi bir düşününce :(

Aynen...

• Bir silgi almak zor değil sorumsuzluğun yüzünden kalmışsın bunu sana 2 sene kalıp tastiknamesini almış biri söylüyor bari gelecek sene çalış da geç.
  • Pes etme sorumluluk sinavlarina gir kurtar zayiflari gecersin ben lisedeyken bende boyleydim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinden okumak gelmediğine göre anne ben okulu bırakcam çalışçam de derslerime ondan çalışmadım geçemedim sınıfı çalışçam eve katkıda buluncam de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 27 Mayıs 2014; 21:51:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Pes etme sorumluluk sinavlarina gir kurtar zayiflari gecersin ben lisedeyken bende boyleydim.

Yeni Sisteme Göre Devamsızlık 10 Gün Geçme Notu 50 Sözlü kalktı sorumluluk kalktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

içinden okumak gelmediğine göre anne ben okulu bırakcam çalışçam de derslerime ondan çalışmadım geçemedim sınıfı çalışçam eve katkıda buluncam de

Okumak Istiyorum istemez olur muyum

• En fazla kaç 1 ile geçiliyor Bu arada geçmiş olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Bir silgi almak zor değil sorumsuzluğun yüzünden kalmışsın bunu sana 2 sene kalıp tastiknamesini almış biri söylüyor bari gelecek sene çalış da geç.

Gelecek Sene sıkı asılıcam arkadaşmış sevgiliymiş hiç uğraşmicam ama anneme üzüluyorum ne dicem şimdi o kadına tüm arkadaşları benim oğlum geçti derken o kadının benim oğlum kaldı diyebilcekmi bu ona koymicakmı

• Neden oo ortamlara düştüm bir Anadolu lisesine çalışıp gitmedim diye kafanı vur duvarlara bence...
    Üzgünüm senin adına...
  • Çizerek anlat

• @karlo

3 Tane 1in varsa direk geçiyosun 4veya5 varsa 10.sınıfta veriyosun 5+ ise direk karnede kocaman KALDI yazıyo

@Panger

Haklısın kardeşim. :(

• Çizerek derken :s

• quote:

Orijinalden alıntı: canyesil1

@karlo

3 Tane 1in varsa direk geçiyosun 4veya5 varsa 10.sınıfta veriyosun 5+ ise direk karnede kocaman KALDI yazıyo

@Panger

Haklısın kardeşim. :(

Hayır öyle değil meb sinif geçme yönetmeliğini oku bi 2 dönemin genel ortalamasi 50 ise direk geciyorsun

• Bir sene daha dershaneye gideceğim de.
  • 5 tane 1 ile bile geçebiliyosan kalmak hakkaten zor. bravo
  • Sınıfa kağıt geldi 3ıle 5 arasında zayıf varsa ortalama işliyo 6 tane varsa direk kalıyosun hoş ingilizce ortalamayi batırdı

• Gel kanki

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92417145&p=1

• 5 Tane 1 Ile geçiliyo fakat hepsi 45 48den 1 olmalı. 45 alabilsem 50alırdım dershaneye hiç gitmedim bu arada .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.