Şimdi Ara

Sınıfta 50 kız var yine 4 erkek dolaşıyoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçime işlemiş loserlik sınıf kız dolu gidip konuşmuyorum hiçbiri ile sebebi çok basit aslında yakışıklı değilim konuşsam bile ayıp olmasın diye benle sohbet edecekler ve bu utanç verici bir durum hiç konuşmamak en mantıklısı

Sen Böyle konuşmaz isen hiç kız bulamazsın diyenlere dipnot vereyim konuşsam da fark etmez yakışıklı , zengin veya fizikli yani 1.85 boy fit vücut yoksa o kız senle sevgili olmaz en fazla kankası olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adınız gay'a çıkacak. Konuştuğun her kızla sevgili olacaksın diye bir kural yok.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Yok abi yok

- diksiyon yok konuşma tarzım berbat dediklerim anlaşılmıyor bile
    -tip yok

Bu ikisi olmayınca arkadaş bile olmuyor kızlar

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Benim dediklerinde anlaşılmıyor çoğu kez insanlar hı diyor

• Kız meslek mezunuyum. Yinede tenefüslerde okulun bahçesinde maç yapardık. Deseler yaparmisin tekrar. Yaparım lan o dostluk başka. Kızlar bugün var yarin yok babalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hitabet önemli bu konuda hele tanımadığım ortamlarda ağzımdan çıkan kelimeleri ben bile anlamıyorum

• Arkadaş olmayı neden denemiyorsun 4 erkek yerine 4 kız tek erkek sen takılsan en azından kızlarla ortamın olur elbet bir tane kafa dengin sevgili olacağın biri çıkar aralarında :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    170 ama yakışıklı Bi erkek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    neler diyosun zatı muhterem
  • Tip yoksa hiç yaklaşma kalbin kırılır

• moonwalk yaparak sinifa gir ve ZULÜMMM diye bagir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üzüldüm la bu nasıl bir konu.
  • Gerçekten tip yoksa hic kız bakmaz diye düşünmek olum siz ciddi misiniz la arkadaş olmak icin tipe bakan bi kiz görmedim ben daha git muhabbet et sohbet et arkadaş olmadan sevgili mi olunur tanımadığın insanla sevgili mi olucaksin git konus muhabbet et ne var bunda

• 50 taneden biri sana uygundur. Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır :)

• Aynı ben 110 kız 15 erkek filan vardı sınıfta, sunum ödevimiz oldu herkes 11-12 kişilik grup oluşturdu. Milletin grubu 2 erkek 9-10 tane kız . Bizim grup 11 tane erkekti. Kızların olmadığı tek grup koskoca sınıfta hoca bile büyük başarı demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Bencede muhterem hocam gür ve şiddetli bir sesle ossurucan ki gelsinler böyle derinde bir ZOAAAAAARRTTTTT yapacaksın

• yuh arkadaş ya bizim mühendislikte sınıfta 5 tane güzel kız var 5kızın toplam 6 sevgilisi var.
    boşta kız yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bize düşmez ki öyle okul da okumak anasını satayım. Bizde de tam tersi 50 erkek 4 kız da beraber dolaşır.

• Golluuuuummm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.