Şimdi Ara

Sınıfında dünyanın en yüksek beşinci barajı Yusufeli Barajı açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mion kullanıcısına yanıt
    Gaz kuyrukları da vardı diyen dayılar şimdi tanzim kuyruğunda

  • grippin G kullanıcısına yanıt

    Madem öyle İmamoğlu niye kazandı,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapılan icraatları Uzan da yaptırmasını bilirdi..


    Sanki çok zor, bas parayı yapsınlar..



    Aynı, böceklere "bak biz ne zor iş yaptık" der gibi.. Böcekler de "vaoooww böyle bir şey olabilir mi?"


    Halk da iyice küçüldükçe küçüldü kardeşim. Köprü baraj yol falan bunlarla iki dk kıvama geliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Kasım 2022; 12:46:6 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Al cevabın burada https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=iwpqfXdUtuQ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grippin G kullanıcısına yanıt

    parasını verirsen, dünyanın en uzun barajını da yaparsın. Burada şaşılacak şey ne tam olarak ? Önemli olan maliyeti.

  • grippin G kullanıcısına yanıt
    İlerici arkadaş alayınız tartışmayı buna karşısınız şuna karşısınız düzlemine getiriyorsunuz. Konu bu değil. Konu ihaleyi nasıl yaptırdığın? kimse yeniliğe karşı değil ayrıca sen devlette değilsin. önce bi hükümet devlet farkını öğren.

  • Mion kullanıcısına yanıt

    Satıp savurduklarınız heykel miydi? Hala satabileceğinizler dahi var.. siz bile sata sata bitirememişsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun.

    Lakin garip bir algı var ki, ülke tarihinde ilk ve tek baraj yapan, köprü yapan ne bilim hastane yapan yalnız bu iktidar oldu sanki? Bunlardan önceki iktidarlar ne baraj ne hastane yaptı ancak heykel çaktılar ülkeye. O_o
    20 yıl gibi uzun süre iktidar avantajı olanın yapabilecekleri ile, zar zor 3-5 yıl iktidar olup değişenlarin avantajları çok farklı boyutlardadır. Bu iktidar dönemi dışında ülkeye çivi çakılmadı görüşünü benimsemek şuursuzluktan öte değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle bu tarz projeler çok çok önemli. dışa bağımlılığı azaltan işler. tabi bunu herkese anlatmak,izah etmek zor. sonra neden ekmek pahalı,neden kırmızı et pahalı, neden hayat pahalı mavralarını nesiller boyu anlatıp duruyorlar  


    bu işler particilik üstü işlerdir bence. milletimizin geleceği ile alakalıdır. çok çok önemlidir bana göre.


    bazı yorumları okudum şurada. devletin esas görevi olduğu için minnettar değillermiş zaten devlet bunları yapmak zorundaymış.

    doğru aslında. normali bu. seçilenler gerekli işleri yapmakla mükellef. buna sonuna kadar katılıyorum.ancaakk;


    peki o zaman neden şimdiye kadar yapılmamış? süregelen zamanda neden yapımına başlanan projeler yarım kalmış,tamamlanmamış?

    neden 1938 sonrası yapılanlar yıkılmış. niçin bu hükümet bu işleri yapıyor/yapmaya çalışıyor? 1923-1938 arası yapılanların üzerine şimdilerde çok daha refah yaşayabilecekken neden bu haldeyiz?

    neden sadece bütün hayatımız 'ekmek kavgası' üzerine inşa edilmiş ve böylece geçip gidiyor? neden her yeni doğan çocuk hem borçlu doğuyor hem de akabinde köle gibi bir ömür çarpık düzene hizmet edip ölüp gidiyor?


    tabiki bunları burada tartışmak için yazmıyorum. burada zaten öyle yazışmalara girmiyorum. belki bir iki genç arkadaşımız da bu soruları sorabilir diye düşünerek bunları yazıyorum. yoksa ben kimim yani   sade sıradan fakir vatandaş..


    bana büyük resimci diyen çok   bu yüzden fikirlerim size ters geliyorsa banlayıp geçiniz. polemik aranmayınız.





  • Yakında elektriğe zam gelecek diye yorumladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun da benim elektrik faturamı ya da sanayicinin elektrik faturasını düşürecek mi bu önemli. Ha bir de ilk kez baraj yapılmıyor. İlk defa baraj görmüş gibi yorum yapan olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Kasım 2022; 13:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su olmayan yere beton döküp adına baraj deniyor, parasınıda vatandaşa ödetiyorlar :)

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    günde 24 saat medyadan "2000'den önce şu yoktu, bu yoktu, o yoktu, her şey bizimle başladı" propagandası yaparsan insanlar bu dönemdeki her icraatı ilk kez görüyormuş gibi yorumlar.

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Şu yapılan işe zaten yapılmalıydı niye teşekkür edeyim diyenlerin bakıyorum eski mesajlarına dünyanın en büyük havaalanına hayır, üçüncü köprüye hayır, marmaraya hayır, çanakkala köprüsüne hayır, şehir hastanelerine hayır, otoyollara hayır diye diye yapılan her işe hayır demiş. E hani vatandaşa yapılan her işin yanında durulmalıydı? Ben yapılmasını istemiyorum diyemiyor, Türklere bir yararı olsun istemiyorum diyemiyor da yandaşa gidiyoğ paralağ diye alkışlamıyormuş. Kasiyere teşekkür et bari ayağa kalkıp alkışla diyen yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Kasım 2022; 16:13:43 >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Zaten senin meselen baraj havaalanı hükümetler değil de din ve RTE belli ki. Çinko karbon pile bile oy verebiliyorsan uzun süre şarj olabilmen güç. Örnek verdiğin Almanya'nın din konusundaki hassasiyetini ise es geçmişsin, Merkel'i iktidara taşıyan babasının papaz olması ve partisinin isminin Hıristiyan Demokrat Parti olmasını atlamış, Almanya'nın cumhurbaşkanının Eski bir Protestan papaz olduğundan da biri habersin. Avrupa birliği ülkelerinin bayraklarının neredeyse tamamının Haç sembolü taşıdığını ve birliği ayakta tutanın da din birlikteliği olduğunu ise gözlerin net görmediği için algılayamamışsın. Bu yüzden örnek aldığın ülkelerin ekonomik olarak güçleri dinsizlikten değil bilgi, kaynak ve çalışma azminden kaynaklanır.
    Not: Kendimi dindar diye sınıflandırmayan çoğu kez son anda karar veren bir seçmenim, koyun gibi birinin peşinden değil doğru ve çalışkan olana oy veririm. Hepsi vasat ise vasatın iyisini ararım. Cümlem seninki kadar uzun olmadı ama boyu değil işlevi önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Kasım 2022; 16:26:51 >




  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    yorumun alnı olsada öpsem.

    biatkar fanatik seçmenle zor aga zor. Gelişimde zor refahta zor.


    yaşayarak görüyoruz.


    ne demişti ünlü ekonomist verin bu kardeşinize yetkiyi...


    ailesinin bir ferdi şirket batırsa kovacak olanlar fikir değişmiyor rezalete gel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anlatamazsın. Sanki babasının cebinden yapıyorlar projeleri. Sırf son 1 ayda hazine 40,5 milyar tl borçlandı. Dile kolay 40 milyar tl diyorum. Sonrasında hesabı sorulmayacaksa bana da bankalar borç versin bakın bakalım en kral ev araba teknoloji tatil eğitim hepsini yapıyor muyum yapmıyor muyum. Ama tek fark şu. Hesap sorulmayacağını biliyorlar. En azından fanatik seçmenin durum her ne olursa olsun destekleyeceklerini biliyorlar.

    Ama forumdaki destekçilerin bir farkı var. Buradakiler hizmeti falan salmış maaşlarına bakıyorlar. Kontrol edin hükümeti destekleyen yorum yapanların tamamına yakını profili gizli kişiler. Çünkü yarın hükümet değişse yada maaşları kesilse reise sallayacaklar ve hesap hareketleri görünmesin istiyorlar. Bunca trollün hesabının ortak karar alınmış gibi gizli olması tesadüf olamaz. Yapılacak şey basit. Ayırt edici bir özel not ekleyerek bloklayacaksın ki ileride hükümet aleyhine açılmış bir konunun bloklu biri tarafından açıldığını görünce nasıl fırıldak gibi döndüklerini yüzlerine vuracaksın bunların





  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Okudum baştan sona. Evet bazı noktalarda altına imza atılır yerler var hoşta partizanlık ile ilgili.
    Sizi yermek için değil bu dediğim yanlış anlamayın bende aynı düşünüyor dün bi aralar. Sonra kendime baktım partizanlıktan kurtuldum ama bu seferde bı tarafa düşman olmuşum.
    Sizde de bu var bence.
    3. Bir seçenek olsa eminim çok daha güzel olur ülkemiz için.
    Üretmek için çalışmak zorundayız ama işte genelde yatmak için yemek için geneli neyse cevabınız için teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Sen parasını verip aldığın hizmetler karşısında bile teşekkür etmiyor musun? Markette alışveriş yapınca kasiyere teşekkür etmiyor musun mesela? Ya da kapına paketini getiren kuryeye, işini düzgün yapan esnafa? "Zaten mecbursun parasını verdim" diyip küfür mü ediyosun yoksa? Bu mantıkla ona da şaşırmam gerçi.


    Türkiye bugüne kadar kaç hükümet eskitti? Hangi "yapılması gerekenler" on yıllarca yapılmadı sayabildin mi? Peki bu on yıllarca yapılmayanlar ve hiç olan trilyonlar karşısında halk ne yapabildi? Oy kullanmaktan başka hiç..


    İnsanlar zaten hükümetleri hizmet için seçiyor. Yaptığı iyi hizmetleri de alkışlıyor, yapılan işe seviniyor. Bunun adı pohpohlamak olmuyor. Bu hükümet ya da isimler bugün var yarın yok. Ama eserler kalıcı. Demirel'den Özal'a Ecevit'e farketmez kim ne eser bıraktıysa onun için halen takdir edilir. Tamam takdir etme kavramı hayatınızda yok anladık. Bari biraz medeni olun da herşeye çamurunuzu atmayın. "Omurga yetersizliği" dediğin şey tam da bu işte. Normalde iyi olan şeyleri dahi kötü göstermek için her yolu denemek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 24 Kasım 2022; 3:43:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Yazıklarımdan kendi anlamak istediğini cımbızla çekmişsin tebrikler. Ahaber içeriği gibi yorum olmuş. Sana açıklama yapma gereği dahi duymuyorum zira anlayabileceğini sanmıyorum. Yine de alıntıladığın için teşekkür ederim bloklular listeme hoşgeldin. Tek ricam ötede bi yerde oyna

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.