Şimdi Ara

Sınıf Öğretmenliği okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk senem okumalı mıyım sizce yoksa bırakmalı mıyım şehirdışında okuyorum ve eziyet gibi geliyor her gün çok sıkıcı. Geçen sene mezunlardan 70 kisidrn sadece 2si ögretmen olmus. Sizce deger mi yoksa baska bir meslege mi yönelmeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 25 Şubat 2017; 15:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende eğitim fakültesindenim hocak seneye tekrardan görmeye niyetim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğretmenlik artık yaş iş bence bilgisayar ogrt okuyorum seneye bırakacağım tekrar gireceğim sınava
  • Okunur atanırsında bu yıl nisan mayıs gibi 3000 küsür alım olacak mesela. önemli olan atandıktan sonrası. bu işi yapabilecek misin? kimsenin olmadığı dağ köylerinde en az 3 yıl kalabilecek misin? hayatının önemli yıllarını köylerde geçirebilecek misin?

Bu arada ben bir sınıf öğretmeniyim.mesai saatim görünürde 8-13.30 Bu mesleğe de ziraat bankasından istifa ederek geçtim. ama sorarsan mutlu musun diye? hayır değilim bankacıyken çok daha fazla çalışıyordum 9 -18 arası ama daha mutluydum... imkanım olsa mesleğimi değiştiririm ve bunun içinde türlü çabalar içindeyim. az çalışmak insanı mutlu etmiyor sevdiğin işi yapmalıymışsın...
  • okunur da atanılır da, atandıktan sonra keyif alacak mısın bunu hesap et,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÖĞRETMENLİK OKUNUR MU ?
    7 yıl önce açıldı
    Kimya bölümü okunur mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.