Şimdi Ara

Kimya bölümü okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42F8108EC -- 15 Temmuz 2018; 0:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen yapabilecek misin,ilgilendiğin bi alan mı kimya ona bak.İnternetten araştır nerelerde çalışıyorlar ileride yapacağın işi gör,gör ki sonra üniversitede okurkan öğrenince çok geç kalmış olursun.İşini seversen zaten her türlü ekmeğini taştan çıkartırsın.

türkiye'de kalırsan formasyon alıp öğretmen olursun.
  • Şimdi kimya bölümü daha spesifik bi bölüm hocam bana göre.Bak benim abimde matematik mezunu.Formasyonla uğraştı aldı.Kpss'ye girdi kaç senedir olmadı yapamadı.Bir de üstüne mülakat sistemi gibi Türkiye'de kesinlikle olmaması gereken saçma sapan bir şey getirdiler, adam 93 alıyor mülakata çağırıp 2 siyasi soru sorup eliyolar.Onlar için bu kadar basit her şey.

Velhasıl kelam hocam ben herkesin neye ilgisi onu okusun isterim.Zaten böyle de olmalı.Ama hakikaten bir de Türkiye gerçekleri diye bir şey var ona baktığımızda da mantıklı bir şey de seçmek istiyosun ilerde refah içinde yaşamak için.Sen yinede güzelce araştır.

Bu arada sıralaman kaçtı?Tahminim 100k lara yakındır ytü kimya istediğin için söylüyorum.Bence o sıralamalara yine kaliteli üniversitelerde kimya mühendisliği düşünmeni öneririm.
  • 75-80 olsaydı ege kimya müh. ing önerirdim aslında okuyan arkadaşlarımda gayet memnunlar.Ankara ve kocaeli üniversitesi var arkasında ve kaliteli eğitim veren bi üniversite kocaeli.Ve staj imkanı olsun iş hayatı olsun istanbula ve sanayiye yakınlığı nedeniyle bence güzel bi seçim olur.Ama karar senin iyice düşün taşın ne istediğine karar ver hocam ilerde pişman olma.Hakkında hayırlısı olsun
  • Ben de Ankara(İngilizce) veya Hacettepe düşünüyorum . Kocaeli , İstanbul , Bursa gibi şehirlerde iş olanağı fazla diyorlar . Ona güvenerek yazmayı düşünüyorum . Olmadı yurtdışı ABD , İngiltere veya Almanya düşünebilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 12 Temmuz 2017; 19:20:26 >
    İLAHİYAT OKUNUR MU?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be bi ruh hastası gelip 2010 gibi gelir yazmamış hayret

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.