Şimdi Ara

Singularity Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
24.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

[sizer=red]Singularity Video İnceleme

saat: 00.20 itibariyle oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Oyun hakkındaki yorumlarım:

Artılar (+)
    -Bioshock 1-2 oyunlarını tamamen oynayıp bitiren ve o oyundan zevk alan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Bu oyunla aralarında pek fark yok.
    -Kimileri grafiklere kötü demişler. Katılmıyorum. Dikkat ettiyseniz genellikle oyunların ara videoları daha kaliteli daha gerçekçi yapılır. Bu oyunda öyle değil, ara videolarda oyun içindeki gibi kalitede. Bunu GOW 3'de de gördük. Ve gerçekten etkileyiciydi.
    -Bu tür oyundalarda sizleri anlayamıyorum. Bir an evvel oyunu bitirme gailesindesiniz. Kiminle yarıştığınızı anlayamıyorum; Kendinizle mi, sitedekilerle mi oyunla mı? Bioshock konu başlığınıda okudum. Arkadaş yazmış: "6 saatte bitirdim." Basıp gidersem ben 5 saatte de bitirirdim o oyunu. ama oyun kahramanlarının güçlerini silahlarının güçlerini arttırarak yani tabir-i caizse "fulleyerek" ilerlemedikten sonra oynanılan oyun beş para etmez derim ben...!!!
    -Oyunda süreklilik hakim. chapter 1-2-3... gibi etaplara ayırmamışlar.
    -Oyunda zamanda yolculuk yapmak şahane oluyor. yapıların eski halleriyle yeni hallerini süper dizayn etmişler.
    -Ve oyunun can alıcı silahına geldi... Kahramanın koluna takmış olduğu singularity teknolojisine sahip olan cihaz tam anlamıyla dehşet-ül vahşet. Silah hakkında bilgi vermiyorum merak eden varsa oyunu kurup kendileri karar versinler...
    [sizer=red]Singularity Video İnceleme

-Bioshock 2 de 2 ayrı final bulunmaktaydı. Bioshock 2'de olduğu gibi bu oyunun sonuda da birkaç final tasarlanmış. Ben 2 tanesine tanık oldum, sanırım 3 tane finale sahip. Bu olay oyuna ayrı bir çekicilik katıyor...
    -Sesler mükemmel olmasa da güzel denilebilir...

Eksiler (-)
    -Kahramanınjımızı güçlerini artırmamız için meydanlara serpiştirilen kapsüllerde biraz cimrilik yapılmış açıkcası. Girmediğim delik kalmadığı halde silahları ve kahramanın gücünü tam anlamıyla fulleyemedim açıcası.
    -Oyun içinde İri yarı devasa yaratıklarla 2 ya da 3 defa karşılaşıyoruz bunlar oyuna ayrı bir tat katıyorlar ama nedense az yapılmışlar. Misal: GOW 3'te (GOW: God of War) Kahramanımız "Kratos" Hemen hemen bütün olymposlu tanrılarla tek tek mücadele ediyor onların yanı sıra dev Tytanlarla da savaşıyor. işte bu oyuna apayrı bir heyecen katıyor. Oynayanlar nezman bir başka tanrırı alt edeceklerini merak ederek oynuyorlardı. Buda akıcı bir filmin sonunu merak etmek gibi birşey oluyordu...
    -Şöyle düşünüyorum da bunların haricinde pekte eksisi yok oyunun. Tabi oynarken azda olsa ingilizce bilirsek hem konuyu anlamış oluruz hemde daha güzel bir oyun ortaya koyarız...
    -Teşekkürler

• İnceleme Süper Olmuş Elinize Sağlık :)
  • güzel incelemede ,benim anlamadığım bu ruslar olmasa ne oyun yapaklardı
  • Oyunu toplamda 4-5 saattir oynuyorum. Oynaması çok zevkli. Kalitesi menüsünden belli zaten. Öncelikle en beğendiğim tarafı oyunun oynanabilirliği. EMT miydi nedir sol elinizdeki zımbırtının tuşlarını istediğiniz zaman elinizde silah varken de kullanabilmeniz, aynı şekilde sol eliniz açıkken reload ya da ateş tuşuna basınca hemen silahı kavramanız oyunun zevkini azaltmıyor. Bu tarz basit şeylerin düşünülemediği çoğu oyundan soğuyup bırakıyorum ben. Bu yönünü çok sevdim. Artı olarak F tuşu ile gideceğiniz yönü ayak izleriyle göstermesi de çok hoş olmuş, haritaya ihtiyaç olmuyor. Belki biraz basitleştiriyor ama olsun. Haritalarda kaybolmaktan nefret ederim. Zamanda eskiye yeniye çevrilen aletlerin sayısı daha fazla olsa daha iyi olurdu ama bu da yeter. Sanki HL 3 oynuyormuşum gibi geliyor. Başlarda tırsıyordum ama silahlara alışınca oynaması kolaylaştı. Upgradelerde yavaş ilerliyorum gibi geliyor. Bitirince upgrade hack yapıp tekrar oynayabilirim. Bishock'a çok benziyor grafik atmosferi ama bioshock'u oyunun ortasında sıkıldığım için bırakmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XAER0 -- 13 Temmuz 2010; 16:40:41 >

• Multisi cooooook kotu , sadece laf olsun diye yapılmış, oyundan durup dururken atmalar , oyun bulamamalar , ayrıca oyunu çok az kişi almış , multide oynıyacak kimse bulamıyorsunuz, sebebide daha once belirttiğim gibi baglantı sorunlarının çok olması , leaderboard ta toplam 3000 kişi ancak var,
  • oyun bence çok güzel arkadaşlar herkese tavsiye ederim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 3:11:43 >
  • bence çok güzel ve kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. fps ye doyuyorsunuz. sinematik ve rahatlatıcı bir oyun. sıkıcı sıkıcı gezmek ve boş görevler yok. özellikle benim gibi fps fanatikleri kesin denesin. aksiyonu bioshock tan fazla.
  • güzell oyun bitirme aşamasındayım :)
  • Güzel inceleme yapmışsınız. Faydası oldu.
  • Kesinlikle alınması ve oynanıp bitirilmesi gereken bir oyun senaryo cidden güzel,, bu kadar kıt ve başarısız macera-gerilim oyunları varken hele ortada mükemmel bir ilaç bu.
  • oyunu 4 kez bitirdim ve senaryo bakımından kesinlikle son zamanlarda oynadığım en iyi oyun ve tabii müzikler ve kurfu da gayet iyi aktarılmı oyuna...ama oynanabilirlik, silahların az olması el bombası kullanımının olmaması gibi bir fps oyununda olmazsa olmaz dediğimiz detaylar es geçilmiş...mesela oyunun başında 1 - 2 sefer kapıyı tekmeyle açtık...bu özelliği oyunun tamamında kullanmaları daha iyi olurdu...ayrıca call of duty oyunları ve daha birçok fps oyununda olmayan kahramanızın vücudunu görememe olayı da artık sıktı açıkçası...2010 yılındayız ve teknoloji hızla ilerliyor madem bir oyun yapıyorsunuz hakkıyla yapın.
  • oyunun seslerı cok guzel bence konusuda hosuma gıttı tavsıye ederım ınceleme ıcın tesekkurler elınıze saglık
  • Oyunun finali muthis 3 farklı bitiş var =)
  • Oynanabilitesi var......inceleme biraz acımasızca olmuş......
  • Oyunun senaryosu müthiş.Özellikle ses efectleri harika
  • Oyunun optimizasyonu çok iyi. Benim laptop bile full ayarlarda kasmadan oynatıyor. Ama oynayamıyorum oyunu çünkü korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 4 Eylül 2010; 0:46:36 >
  • BSC ederinin altında vermiş notu biraz ama yine de elinize sağlık..Bana göre Senaryo ve Atmosferiyle öne çıkan bir oyun Singularity oynanışta 8 eder gene olarak ortalamasını düşük buluyorum tüm sitelere baktığımızda..
  • Sİngle modu gayet iyi fakat onlayn olayı berbat. Bir girmiştim 5 dakika dayanamamıştım. Onun için satışlarda çok kötü patladı oyun. Yazık ta oldu.
  • Yalnız bu incelemeyi izledikten sonra oyunu oynamayacaktım bir bakayım dedim yinede iyiki de bakmısım oyunun grafikleri kaplamaları kötü fakat oynanabilirlik ve sürükleyiciligi hosuma gitti bende en az 8 veriyorum biraz düşük vermiş bsc...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.