Şimdi Ara

Singularity Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
24.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolfenstein,Half-Life,Soldier of Fortune,Bioshock herseyden biraz var,daha ne olsun.
  • çok güzel inçeleme olmuş elinize sağlık.
  • "Devoin" Arkadaşım Sen olayı çözmüşsün inanki bende Half Life ve Bioshock karışımı bir oyun olduğunu düşünüyorum.
  • bence oyunun sadece hatalarını görmek için yapmışınız bu videoyu oyunun oynanabilirliliği super ben oyunu bitridim son zamanlarda cod 6 dan sonra en iyi fps si
    oyunun finali super bence kesinlikle oynayın derim
  • 10/8 gerçek notudur bu oyunun. Kaplamalardaki geç yükleme sorununu saymazsak 3-4 yıl öncesinin kartlarında yüksek çözünürlükte canavar gibi çalıştığını hatırlatmak isterim. Bir oyunu başarılı kılan önemli unsurlardan biridir bu. Gözden kaçırmayalım. Senaryo çok fazla orjinal olmasada işlenişi ve atmosferi bakımından oyun gayet iyi. Silahlar gayet yeterli ve özellikle top şeklinde bomba atan silah hayli keyifli. Müzikler ise orta demde. Ne kulak yoruyor nede tek başına havaya sokuyor. Fizik etkileşimi oyunun yapısına ve aksiyonun işlenişine baktığınızda aslında yeterli. Hepsini bir araya getirdiğimizde bence 8 puanı hak ediyor.
  • inceleme için teşekkürler oyunun puanı en azından 8 olmalıydı zevkli, eğlenceli bi oyun, bana kalırsa senaryosu ve sonu da güzeldi.Bunlar olduğu için grafikte ki özensizlikleri çok önemsemiyosunuz, mutlaka denenmeli
  • Daha güzel yapılabilirdi hareketler biraz odunsu olmuş oyunda vuruş hissinde biraz esnek olunabilse daha iyi olurdu.
  • oyunda split screen multiplayer varmi?
  • transformers war for cybertron incelemesi bekliyoruz.
  • Ben öncelikle incelemeye katılmıyorum.Oynanabilirlik en azından 8.5 alabilir aynı şekilde seste 8 puan alabilirdi.Ses konusunu incelerken rus aksanlı ingilizce oyunun seslerini baltalamış demişsiniz sonuçta ruslara karşı savaşıyoruz bir ingiliz beyfendisi gibi konuşmasını bekliyemeyiz.Bu incelemeden fazla menun kalmadım.
  • Oyunun konusu,atmosferi ve oynanabilirliğiyle en azında biraz daha fazla verilebilirdi sanki.Tranformers wfc incelemesini merakla bekliyorum
  • Dün multiplayerini denedim biraz fena değil. Fazla vaktim olmadığı için insanlarla oynayamadım ama yaratıklarla oynamak ayrı bir heyecan olmuş =) Hele böcekle adamların kafasına atlayıp daha sonra onun kontrolünü almak inanın çok eğlenceli.
  • donanım haberin yorumuna bakarak hıcbır zaman oyun almamazlık etmedim oyunu oynadım dehsetil fahset bisey
  • özellikle animasyonları tuglerimi diken diken etti oyuna haksızlık yapılmıs bu inceleme ile
  • Söylendiği gibi çevre detayları oldukça basit kalmış, sanki1990 da yapılmış gibi insan biraz özenir ,oyunun sık sık ertelenmesi bence oyunun kalitesinide etkilemiş ,kötü bir oyun deyil ama daha da iyi olabilirmiş.. bitirdim sonu oldukca etkileyiçi sayılmaz dı bana sanki devam serisi oluçak hissi verdi
  • single ını daha oynamadım ama multi kısmı kötü. Bence raven multiplayer oyun yapmasın, wolfi gibi bununda onlineinda bir sürü sorun var, 4-5 oyun arka arkaya oynayamıyorsun , hat gidiyor . oyun bulmada sorun cıkıyor. 10 dakkika bekleyip birşey bulamıyor.
  • timeshift,bioshock,fallout oyunlarını harmanlayıp oyunculara fazla imkan sunmayan,harita,altyazısı bile olmayan bir oyun.
  • Oyunu neden Xbox 360 Grafiğine göre değerlendiriyorsunuz?
    PC ile Arasında Dağlar Kadar fark var!
  • PC versionu da çok kötü.Kaplamalar iğrenç ötesi.Bölüm tasarımları baştan savma.Soldier of fortune,jedi knight 2,star trek elite force'un yapımcı raven nasıl olur da böyle bir vasat yapım çıkarır.İnanılır gibi değil.Benim notum da 6.8.
  • Beyler size bir sey sorucam
    Nvidia Geforce 9800 gt mi daha iyi yoksa
    Nvidia Geforce 9800 gtx mi daha iyi ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.