Şimdi Ara

Singstar Turkish Party, artik 40gb ve 80gb PS3 de de calisiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,


    Gecen hafta, PS3 un en populer oyunlarindan biri olan singstar in Turkce versiyonunun (PS2 icin ) PS3 icin cikip cikmadigini kontrol edeyim dedim. Internette ufak bir arastirma sonucunda singstar turkish party nin henuz PS3 versiyonun cikmadigini ogrendim. Neden PS3 versiyonunu cikarmiyorlar acaba diye kendi kendime soylenirken yabanci forumlarin birinde "singstar backwards compatibility" yazisi gozume carpti. Yazida, PS3 singstar oyunu konsol a koyuldugunda otomatik olarak update ile bir patch yuklenecegi ve bu yukleme sonrasinda PS2 singstar oyunlarinin PS3 lerde "disc swap" ozelligi ile kullanilabileceginden bahsediyordu. Hemen deneyen olup olmadigini arastirdim ama bunun calistigini soyleyen sadece 1-2 mesaj bulabildim forumlarda.

    Hemen denemeye karar verdim ve cok uygun bir fiyata PS2 singstar Turkish Party bulup aldim. Esimin PS3 e dusman olmasini engellemek, onu PS3 e alistirmak ve PS3 un kotu birsey olmadigini gostermek icin mukemmel bir firsatdi bu benim icin. Dolayisiyla cok fazla istiyordum calismasini.

    Aksam eve gidip hemen gidip PS3 actim. Evdeki PS3 singstar i takip oyunu calistirdim. Sarki secme bolumune geldim ve anlatildigi gibi "disk swap" (disk degistirme) yaptim ve PS2 singstar diskini taktim. Ekranda bir sure yukleme yapti ve evet sonuc basariliydi. Sarki secme ekraninda artik PS2 singstar turkish party sarkilari vardi. Sarki secip oynamaya basladigimda da hicbir problemle karsilasmadim. Artik esim de PS3 u cok seviyor ve cok buyuk zevk alarak esimle ve arkadaslarimizla turkce sarkilar ile singstar oynuyabiliyoruz.

    Bu sekilde PS2 singstarlari calistirmak icin muhakkak bir adet PS3 singstar oyununuz olmasi ve PS3 singstar update inin yapilmis olmasi gerekiyor.



  • kardeşim çok güzel anlatmışsın.bende eşim için almayı düşünüyordum ama ps3 te çalışmıyor diye üzülüyordum.ama bende hiç singstar oyunu yok.demekki ikisini bir almamız gerekecek mikrofonlarıda tabi.
  • mikrofonlu set 45 tlmi ne hocam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mrtk2

    mikrofonlu set 45 tlmi ne hocam





    mikrofonlu seti nerden bulabilirim acaba yaaa :(
  • bende guitar hero mikrofonu var, singstar Queen oyununu almak istiyorum, bu oyunda çalışır mı mikrofon yoksa singstar mikrofonu mu almak gerekir?

    ps3 için soruyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westblood -- 9 Temmuz 2009; 23:04:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.