Şimdi Ara

Singed Karakteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayan var mı nasıl karakterdir vs vs herkes hakkında bildiklerini yazarsa güzel olur.Bende yeni yeni oynuyorum bence güzel bi karakter 4000 hpyi rahat görüyorum 18 levelde 3kişinin arasına tek girebiliyorum sadece başlarda kasarken sıkıntı oluyor uzağa vurma skili yok ama kasınca cidden sağlam heriftir singed

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• q aç ulti aç ghost aç kaç
  • Karşına jayce gelmesin.

• Druiddroid diye bi sapık var NA da diamond 1. adamın KDA 3-7-8 bu şekilde oyun taşıyarak diamond 1 olan bi tip. Sadece singed oynuyor. Lvl 1 de 3. kulenin önünde farm yapıyor.Biraz olsun öğretici bi streamı var istersen oda burda
  • Basit ve bir o kadarda eğlenceli bir karakterdir. Ap tank itemleri çıktıntan sonra baya kuvvetliyor.
  • destekleyin benii
    kaçıyon anca başka denilecek bişe yok.

edit: varmış singed kovalanmaz youtube

• teke tek ws de singedle kapısabilecek yok diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timur33s

teke tek ws de singedle kapısabilecek yok diye düşünüyorum

BeDEnSeL foriyırı unttUn qnq Ws de yeniLmeZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Druiddroid diye bi sapık var NA da diamond 1. adamın KDA 3-7-8 bu şekilde oyun taşıyarak diamond 1 olan bi tip. Sadece singed oynuyor. Lvl 1 de 3. kulenin önünde farm yapıyor.Biraz olsun öğretici bi streamı var istersen oda burda

geçen gün dyrus izlerken karşısında bi singed wardı, 3 lv de basede farm yapıyodu. acaba o adam mı ? kesin odur omg tam manyaktı adam. oyunu da taşıdı resmen.
  • İşin mantığı çok basit aslında ayrıca ap ağırlıklı kasılınca 3 kişinin arasına girip o 3 kişiyide alabiliyorsun. hatta 4 ve belki penta umudum penta da singedle penta atmak
  • Bol bol osuruyor diye biliyorum

• Napıcağını şaşırıyorsun adama karşı.Kovalasan kovalanmıyor kaçsan ulti basıp geri atıyor.Pis
  • Koşuyon millet ölüyo.
  • Q-R-Ghost ve koş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Koşuyon millet ölüyo.

İşte bu kadar basit
  • baitlerken zevk aldıgım yegane hero :D rod of ages core itemı.liandry rylai banshee randuin frozen heart warmog duruma göre seçip seçip alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Karşına jayce gelmesin.

hiç belli olmaz , her forumda her konuda böyle yazıyorlar karşına şu gelmesin bu gelmesin diye , Jayce ı iyi oynadığımı düşünüyorum ama daha önce iyi oynayan bir signed a lane i kaptırmadım değil. Bu şunun counter-pick i derken kesin olarak bir champ kazanır diyemezsiniz. adam karakterini sizin kendi karakterinizi oynadığından daha iyi oynuyorsa seni yerden yere çarpabilir.
    Hep ezbere konuşmalar karşına şu gelmesin , karşına bu gelmesin... Kaç tane çok sağlam signed/jayce karşılaşması gördünüz? yahut bu karşılaşmaların hepsini %100 jayce mı almıştı?
  • Singed'i kovalamayın.
  • Cok uzaktan harraslayabılen ve ya slowu olmayan heroların sansı cok dusuk karsısında. Kayle ve jayce gıbı herolar countwrlayabılır. Fakat ıyı bı sınged pasıf oynayıp gang bekleyerek late'e tasırsa oyunu etkılı olabılır bu champlara karsı da. Bı sure sonra cok sınır bozucu oluyor sınged. Focuslansan olmuyor focuslanmasan olduruyor.

• sgl qnq cilingir oldum yha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.