Şimdi Ara

Singed Karakteri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Karşına jayce gelmesin.

hiç belli olmaz , her forumda her konuda böyle yazıyorlar karşına şu gelmesin bu gelmesin diye , Jayce ı iyi oynadığımı düşünüyorum ama daha önce iyi oynayan bir signed a lane i kaptırmadım değil. Bu şunun counter-pick i derken kesin olarak bir champ kazanır diyemezsiniz. adam karakterini sizin kendi karakterinizi oynadığından daha iyi oynuyorsa seni yerden yere çarpabilir.
    Hep ezbere konuşmalar karşına şu gelmesin , karşına bu gelmesin... Kaç tane çok sağlam signed/jayce karşılaşması gördünüz? yahut bu karşılaşmaların hepsini %100 jayce mı almıştı?

her heroya üstün gelen bir hero vardır,çoğu yerde counter i olduğu yazıyor ayrıca dün bizzat yaşadım Jayce ile singedi ezerek.İşin içinde oyunculukta var tabi ama eşit seviyedeki 2 insanın karşılaşmasından jayce galip çıkar neden diye soracak olursan singed q açar üstüne yürür sana gelene kadar ranged formda harasslarsın dibine gelip seni fırlatmaya çalıştığındada çekiç formuna geçip kombonu yaparsın büyük ihtimal ölmüş olacak ölmediyse ignite veya ranged formda biraz daha vurursun biter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Karşına jayce gelmesin.

hiç belli olmaz , her forumda her konuda böyle yazıyorlar karşına şu gelmesin bu gelmesin diye , Jayce ı iyi oynadığımı düşünüyorum ama daha önce iyi oynayan bir signed a lane i kaptırmadım değil. Bu şunun counter-pick i derken kesin olarak bir champ kazanır diyemezsiniz. adam karakterini sizin kendi karakterinizi oynadığından daha iyi oynuyorsa seni yerden yere çarpabilir.
    Hep ezbere konuşmalar karşına şu gelmesin , karşına bu gelmesin... Kaç tane çok sağlam signed/jayce karşılaşması gördünüz? yahut bu karşılaşmaların hepsini %100 jayce mı almıştı?

her heroya üstün gelen bir hero vardır,çoğu yerde counter i olduğu yazıyor ayrıca dün bizzat yaşadım Jayce ile singedi ezerek.İşin içinde oyunculukta var tabi ama eşit seviyedeki 2 insanın karşılaşmasından jayce galip çıkar neden diye soracak olursan singed q açar üstüne yürür sana gelene kadar ranged formda harasslarsın dibine gelip seni fırlatmaya çalıştığındada çekiç formuna geçip kombonu yaparsın büyük ihtimal ölmüş olacak ölmediyse ignite veya ranged formda biraz daha vurursun biter.

Karşında Jayce varsa bittin zaten karşındaki jaycenin kötü olması için dua etmek kalıyor.

• Son 1 aydır oynamama rağmen gayet sevdiğim iyi bir champion late gamede çok iyi tanklıyor ve iyi damage vuruyor eğlenceli olmasıda artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

Druiddroid diye bi sapık var NA da diamond 1. adamın KDA 3-7-8 bu şekilde oyun taşıyarak diamond 1 olan bi tip. Sadece singed oynuyor. Lvl 1 de 3. kulenin önünde farm yapıyor.Biraz olsun öğretici bi streamı var istersen oda burda

geçen gün dyrus izlerken karşısında bi singed wardı, 3 lv de basede farm yapıyodu. acaba o adam mı ? kesin odur omg tam manyaktı adam. oyunu da taşıdı resmen.

Dyrus ne oynuyordu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Narzhul-

quote:

quote:

Druiddroid diye bi sapık var NA da diamond 1. adamın KDA 3-7-8 bu şekilde oyun taşıyarak diamond 1 olan bi tip. Sadece singed oynuyor. Lvl 1 de 3. kulenin önünde farm yapıyor.Biraz olsun öğretici bi streamı var istersen oda burda

geçen gün dyrus izlerken karşısında bi singed wardı, 3 lv de basede farm yapıyodu. acaba o adam mı ? kesin odur omg tam manyaktı adam. oyunu da taşıdı resmen.

Dyrus ne oynuyordu ?

Harbi dyrusun karşısına singed almak

• quote:

quote:

quote:

Dyrus ne oynuyordu ?

shen..

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

quote:

quote:

Dyrus ne oynuyordu ?

Harbi dyrusun karşısına singed almak

ezildi desem yeridir abi, adamı durduramadılar.

• kaçarken şanstan çok adam almıştım singedle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koş
  • Çok sinir bozucu ve sıkıcı buluyorum
  • oyunun en troll şampiyonlarından biri bence.
  • broken

tek defeatli maçı adam afk gitmese alırdık sanırım

Singed Karakteri

alttakiler normal top üstteki 2 jungle
  • iyi hoş oynuyorda ota b*ka gülüyor insanın seyir zevkini kaçırıyor
  • Vayne alın karsisina xD

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam her şeyden zevk almaya bakıyo onun elo kasmak gibi bi isteği felan yok zaten :D
  • Singed kovalayan adc lere kopuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.