Şimdi Ara

Sinemaya gizlice yiyecek götürmek hk ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemayla haşır neşir değildim ama artık arada bir de olsa gitmeye karar verdim. Yarın ya da öteki gün Gravity filmine gideceğim , şimdi sinemaya yiyecek getirilmesinin yasak olduğunu biliyorum ama gizlice getiren yine getiriyor ;

Saydam olmayan orta boy bir poşete bir kaç abur cubur vs. Atsam , sinemaya girişte kontrol ederler mi ? Olmadı sırt çantasına korum yiyecekleri ama onu da kontrol etme hakları var mıdır ?

Şimdi x ürünü dışarda 2 tl ise sinemada 10-15 tl dir neden enayilik yapayım ki sanki zenginiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkat çekmeyicek bir şekilde sokabilirsin.

Sürekli yaptığım bişey.
  • Ne kontrolu olum at sirt cantasina gotur. Biz 2.5 litrelik kola, pet bardak falan sokuyoruz avm'deki cinemaximum'a.

Onlar zaten fahis fiyatla yakiyorlar kendilerini acima.

• biz arkadaşla 12 seansında bira sokup izlemiştik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ne kontrolu olum at sirt cantasina gotur. Biz 2.5 litrelik kola, pet bardak falan sokuyoruz avm'deki cinemaximum'a.

Onlar zaten fahis fiyatla yakiyorlar kendilerini acima.

Zaten hava yağmurlu olacak en iyisi sırt çantası , poşet riskli

• 6 kişi montun içine saklayarak en arkada sofra kurmuştuk sinemada

• 4 arkadaş 12 tane kutu ıce tea soktuk, çikolata gofret falan da cabası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikaya gemi ile gitmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevgilimle sevişmekten abur cubur yemeye vakit kalmıyor.
  • lisedeyken şişme bir mont vardı. içine bir bakkalı sığdırıp sinemaya öyle giriyorduk. öyle sessizlik varken, kolanın kapağını açarken bir öksürme silsilesi başlıyordu.
  • Sinemada satılan bir çok ürün gerçekten çok gereksiz yere pahalı oluyor. Kışın aldığın şeyleri gizlemek daha kolay oluyor (mont v.b)
  • dun aksam sınemadaydım, arada sınemaya çocuklar geldı 3-5 tane, ellerındekılerın fıyatı rahat 50 tl vardır, fakat dışarıdakı degerlerı 10 tl yok,

1 kutu kola 5 tl olurmu arkadaş avm ıcınde hemde 100mt ötede 1 tl iken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Sinemayla haşır neşir değildim ama artık arada bir de olsa gitmeye karar verdim. Yarın ya da öteki gün Gravity filmine gideceğim , şimdi sinemaya yiyecek getirilmesinin yasak olduğunu biliyorum ama gizlice getiren yine getiriyor ;

Saydam olmayan orta boy bir poşete bir kaç abur cubur vs. Atsam , sinemaya girişte kontrol ederler mi ? Olmadı sırt çantasına korum yiyecekleri ama onu da kontrol etme hakları var mıdır ?

Şimdi x ürünü dışarda 2 tl ise sinemada 10-15 tl dir neden enayilik yapayım ki sanki zenginiz ?

pazar günü cinemaximum taksimdeydim bir kolaya 5.5 lira verdim ayrıca kova şeklinde mısır patlağı ve 2 tane kolaya 19 lira

kızla ben 50 liraya çıktık ordan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Sinemayla haşır neşir değildim ama artık arada bir de olsa gitmeye karar verdim. Yarın ya da öteki gün Gravity filmine gideceğim , şimdi sinemaya yiyecek getirilmesinin yasak olduğunu biliyorum ama gizlice getiren yine getiriyor ;

pazar günü cinemaximum taksimdeydim bir kolaya 5.5 lira verdim ayrıca kova şeklinde mısır patlağı ve 2 tane kolaya 19 lira

Bende istiklal caddesindeki fitaş ya da atlasa gideceğim 3D olanlardan , kutu le cola , pakette patlamış mısır , bir iki şey daha alsam en fazla 5 tl çıkar , hadi coca coladan falan alsam taş çatlasın 10 tl ama aynı şeyleri sinemada alsam 55-60 tl den aşağı girmez bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 16 Ekim 2013; 11:57:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Bende istiklal caddesindeki fitaş ya da atlasa gideceğim 3D olanlardan , kutu le cola , pakette patlamış mısır , bir iki şey daha alsam en fazla 5 tl çıkar , hadi coca coladan falan alsam taş çatlasın 10 tl ama aynı şeyleri sinemada alsam 55-60 tl den aşağı girmez bana.

bahsettiğim yer fitaş zaten

2 kutu kola birde büyük kova mısır 19 tl

ama 15 tl öğrenci bilet fiyatları iyi tavsiyem çerezza msııralrdan 2 tane srt çantasıan at birerde kola al yanına gir içeri ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_1991

biz arkadaşla 12 seansında bira sokup izlemiştik :D

• quote:

sırt çantasında götür bakmıyorlar
  • biz arkadaşla 12 seansında 2 porsiyon iskender yiyip izlemiştik :D
  • Kiz olmak ise yariyor bu durumda cantaya atiyorsun ve elini kolunu sallayarak giriyorsun...
    Zaten genelde kullanilan cantalar buyuk oldugu icin, patlamis misirini, cerezini, icecegini, cipsini kolaylikla goturup yiyebiliyorsun :D
  • Kız mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

biz arkadaşla 12 seansında 2 porsiyon iskender yiyip izlemiştik :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.