Şimdi Ara

Sinbo SSM 2513 Tost Makinesi 41.90 [Carrefour]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat piyasadan uygun, çoğu yerde 60₺ İnanılmaz iyi bir ürüne benzemiyor ancak iş görür yine de.
    Ben İzmit Opel Bayi yanındaki Carrefourdan aldım, 2 adet daha vardı.

Ayrıca Sinbo SSM 2540 da Migros sanal markette 32.83₺ gözüküyor isteyenler ona da bakabilir.
    Link:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Model olarak farklılığını biliyor musunuz ikisi arasındaki hocam?
  • Yarın migrosta anneler günü için sinbo 2540 modeli 60 lira üzeri alışverişte 12 liraya düşecek. Bu daha iyi bir fırsat.
  • Kesinlikle almayın tavsiye etmiyorum.Neden derseniz bende bu makinadan var,arkadaşımda ise premier markasının yine aynı tip tost makinası var ve aynı zamanda alındı.
    Sinbonun malzeme kalitesi berbat.Ekmeği koyup az bi bastırsanız bile hemen hissediyorsunuz elinizde kalabileceğini.Hadi bu neyse ama en önemliside asla çatal,kaşık gibi metal malzeme kullanılmamasına rağmen teflonu soyuluyor.Uzak durmanızda fayda var benden tavsiye

• çok uyduruk oyuncak gibi kırılacak gibi kalitesiz zayıf bir makine
    sadece tatilde pansiyonda iş görür
  • Öğrenci değilseniz almayın. Öğrenci değilseniz dediğimin gerekçesi de tavada bile yapmaya çalışmıştık. Tava yerine bu mantıklı olur ama eğer tavada yapmıyorsanız kesinlikle alınmaz

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Premier nasıldı kalitesi aynı kötü müydü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Premier nasıldı kalitesi aynı kötü müydü
    Premier bunu katlar hocam 2 ye.Premier daha fazla kullanılmasına rağmen teflonu sağlam,ayrıca bastırmak için kullandığınız kulbun içinden demir geçiyor.Sinboda ise sadece plastik ve bastırınca yamuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 11 Mayıs 2019; 20:2:50 >
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    +1 bizim gibi öğrenciler için ideal. Aynısı bizdede var. A101 zamanında 29 a falan almıştık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık bir senedir her sabah işe gitmeden önce tost ekmeğine basmak suretiyle kullanıyorum bu makineyi, hiçbir sıkıntısını görmedim, elimde goldmaster GM-7448R de var fakat küçük bi tost yapmak için bu makine oldukça kullanışlı, plakaları da ilk günkü gibi sapasağlam.

• Vigarista kullanıcısına yanıt
    o seride bir tane sağlam makine yapmışlar. sana denk gelmiş, ne şans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinbo 32,83 liaydı. 60 lira üstü sepete ekleyince 46,90 oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmiştim soruyu sorarken sinbonun son 2 senede ürün kalitesi berbat ötesi resmen. Aylık ve birkaç kullanımlık ömürleri var.
    Premier 3530 modelinin siyah olanını öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Tahmin etmiştim soruyu sorarken sinbonun son 2 senede ürün kalitesi berbat ötesi resmen. Aylık ve birkaç kullanımlık ömürleri var.
    Premier 3530 modelinin siyah olanını öneririm
    Katılıyorum hocam.Eskiden markaya karşı sempatim vardı fakat bu tost makinesi ile yaşadığım son Sinbo tecrübesinden sonra daha bulaşmam.

• Migros'tan 12 liraya aldım 2 tane. Biri kırık çıktı. Sağlam olsa da 1 ayı bulmadan dağılacak gibi duruyor. Kalite gerçekten çok kötü. İçini açsam rezistanslar bile plastik çıkar o derece
  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. Ufak tefek bir şey, yer kaplamıyor. Ekmek bayatladığı an çıkar kullan, ama devamlı tost yapacaksan fazla dayanamaz.

• Arkadas almayin aldirmayin su markayi kullanilmaz isinmiyor atarsiniz bi sure sonra paraniza yazik

• aylar öncesinde migrosta 60 üstü ya 9 yada 12 Tlydi aldım kullanıyorum. teknoloji biraz şans işidir şimdi iyi çalışıyor Sahurda 2 tane tost ekmegine güzel tost yapıyor. tek dezavantajı ayarı yok hemen ısınıyor :D
  • Bir ara migrosta alışveriş yaparken 9 liraya kasa önü satmışlardı bunu. Aslında tam 9 liralık ürün. 40 lira falan verilmez.
  • Sinbo markasına para vereceğinize paranızı sokağa atın daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.