Şimdi Ara

Sinbo SCW 3503

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar belki konumu yanlış yerde açıyor olabilirim. Eğer öyleysede kusura bakmayın.
    Arkadaşlar ben Kayseriden İzmire aracımla gideceğim için bir kolçaklı araç buzdolabı almaya karar verdım.
    Bu üründehttp://www.sinbo.com.tr/tr/urun.asp?ProdId=5 olmalı diye düşünüyorum. Ama bu ürün sizce nasıl ve kayseride yaşayan arkadaslara soruyorum bu ürünü kayseride nerede bulabilirim ?

• Bi ara telekomun yanindaki bi milyoncuda gormustum
    su an varmi bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip,bunlar soğutuyor mu yoksa sadece serin mi tutuyor?Eğer serin tutuyorsa soğutmalı torpido var.Kullanan biri vardır mutlaka.
  • Ürünü satan yeri aramaya başlamadan evvel bir kez daha düşünmekte fayda var. Bir kere bu tip mini soğutucular;

1- Soğutma kapasitesi olarak yetersizdir
    2- İç hacmi çok dardır
    3- Soğutmaya başlaması 3-5 saat alır
    4- Cihaz soğuturken bir yandan fanı otomobilinizin içine sıcak hava üfler
    5- Sadece küçük bir termos olarak iş görür (madem termos alacağız o zaman neden elektrik aksamı olan bir cihaz satın alalım ? )

Bu tip ürünleri yıllarca deneme yanılma yoluyla aldık kullanmaya çalıştık, tutturamadık atıl duruma düştü.
    1000 euro fiyatlarda gezen başarılı mini soğutucular var. Cihazın sıcak havasını üfleyebileceği kabinden bağımsız konumlandırılacağı yerler ihtiva eden tekne, yat ve tırlarda iş görüyor.

Tavsiyem elektrik tertibatı olan bir cihaz değil kaliteli bir buzluk almanızdır. Coleman ve igloo iyi markalardır.
    Markette 3-5 liraya satılan buzlukta dondurulan mavi renkli ve içi sıvı dolu akülerden dört adeti , dondurulmuş 2 pet şişe su, et-tavuk, ve ramazan sebebiyle şu an adını anmak istemediğim başkaca ürünleri dağda tam dört gün soğuk tutabiliyorum. Cuma sabahı doldurduğum sandıktan pazartesi günü çıkarttığım pet şişenin hala yarısı buzdu. Yani işlevsel bir şey bakıyorsanız bilhassa coleman marka ufak bir buz sandığı almanızı tavsiye ederim.

Hala baktığınız üründe ısrarcıysanız alışveriş sitelerinde bolca var. İyi günler

Sinbo SCW 3503

Sinbo SCW 3503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 12 Ağustos 2012; 12:49:41 >

• buz torbaları ile dış ısıdan daha serin tutuyor strafor kasa içine birkaç buz torbası/aküsü ve küçük bir fan daha ucuza aynı işi görür
  • @günerkanat nin tavsiyesine uyun...Basit her zaman iyidir...Hatta köpükten kutular ve buz aküleri dahada ucuza gelir...

Sinbo SCW 3503
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.