Şimdi Ara

SINAVI KÖTÜ GEÇİP MÜHENDİSLİK İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler mühendislik için ilk 30k hariç çöp ilk 30kda da birçok çöp olan özel okullar var.30k dan aşagı yaparsın mezuna kalın boşa benim gibi geleceginizi karartmayın yada saglık alanı yazın devlete atanırsınız ben kocaeli bilgisayar mezunuyum birçok mezun arkadaşım 1500 tl ye çalışıyo,bazıları kpss kasıyo devlete atanmak için herkes o popüler üniversitelerden mezunları almak istiyo.1 yıl daha çalışın daha iyi yaparsın daha iyi bir üniversiteye gidersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softman -- 19 Haziran 2016; 15:46:30 >

• Walla hocam 1 sene daha çalışacak halim kalmadı ne yapacam bilmiyorum 12 sınıfım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinalden alynty: ilgincbisey

bir sene mezuna kaldym kou bilgisayara girdim birinci synyfta byraktym bu sene tekrar hazyrlanycam.hayatym bitti

niye bitsin hayatyn hangi bölümü istiyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purgatory01

Walla hocam 1 sene daha çalışacak halim kalmadı ne yapacam bilmiyorum 12 sınıfım

hangi üniversite geliyo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 19 Haziran 2016; 16:07:10 >
  • Karakter de önemli sen formül ötesi değilsin demek ki kardeşim 30k otesi çöp falan değil kendi kalitenle bilgini birlestirirsen alırlar seni kim bilir tipin nasıl konuşman nasıl ona da bakar seni alacak adam sende onlar yoksa sıralamaya suc atma

Ayrıca neden 30k sen 31k olupta mi yazdın yoksa 150k 200k olupta mi?

• ilgincbisey kullanıcısına yanıt
    Niye bıraktın hocam? Okuldan mı yoksa bölümden dolayı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Niye bıraktın hocam? Okuldan mı yoksa bölümden dolayı mı?

okuldandır kocaeli bilgisayar leş
  • adam haklı 30-40k aşagısı bilgisayar mühendisligi mezunları teknikerlik yapıyo gözlerimle gördüm kocaeli,sakarya vs mezunlarını
  • kocaeli mezunu kom?umuz var 1 yyldan beri yazylym mühendisinin yanynda teknikerlik yapyyo siz ne i? yapyosunuz
  • ygs1 80k
    bugünkü sınavda 25 mat 20 geo yaptım mühendislik istiyorum bilgisayar ya da ee
    60-70k daki okullar nasıldır acaba
  • İlk 30k da olan çöp özelleri sayar mısın hocam? Ben %50 TOBB, %50 Özyeğin veya Bilkent bilgisayar yazmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Karakter de önemli sen formül ötesi değilsin demek ki kardeşim 30k otesi çöp falan değil kendi kalitenle bilgini birlestirirsen alırlar seni kim bilir tipin nasıl konuşman nasıl ona da bakar seni alacak adam sende onlar yoksa sıralamaya suc atma

Ayrıca neden 30k sen 31k olupta mi yazdın yoksa 150k 200k olupta mi?

Aynen. Sen iyiysen çöpte olsan bile seni bulurlar. Bunu sakaryadan mühendis olan bi abi söyledi ve bana bugun odtü, itü mezunlarıyla aynı masada bulundugunuda ekledi.

• Hala bu safsatalara inanan mı var

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her hafta kocelini düzenli olarak eleştiriyorsun, hayırdır milleti caydırıp kendin mi giriceksin?
  • Kocaeli Makine mezunu arkadaşım var. Yeni mezun . Borusan'da işe başladı. 2500-3000 arası mı ne maaşı var yanlış bilmiyosam. Ayrıca Nişantaşı'na yeni şube açmış galiba Borusan, bunu 2 aylığına mı ne oraya verdiler altına Jaguar araba da verdiler (sadece nişantaşında çalışacağı süre zarfı için) benzin de onlardan. Mekan kıyak olduğu için orada çalışan 3 kişiye 2000 tl lik takım giydirmişler. Anlatımım pek iyi değildir sadece Kocaeli dediğin için yazıyım istedim bazı net bildiğim noktaları. Troll falan da değil yani o taraklarda bezim yok. Şans da lazım biraz ama yani vurgulamak istediğim şey okulun ilk 30k da değilse aç kaldın diye bişey yok.
  • Hocam Tobb nasildir? Bi bilgin var mi?

• softman kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısında katilmi olalım psikopatmı artık sokakta geçen adam laf atsada kavga çıkarsam diye yer arıyorum.Sen hiç içtiğin sudan yediğin yemekten zevk almaz duruma geldinmi ustam.Her şey boş geldimi
    Ulan sigarayı bırakmıştım tekrar başladım bu yıl ne yapalım alkolik mi oluyum illa bir sene daha olmaz hocam gerçekten hiç iyi şeyler olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.hancock

ygs1 80k
    bugünkü sınavda 25 mat 20 geo yaptım mühendislik istiyorum bilgisayar ya da ee
    60-70k daki okullar nasıldır acaba

Sakarya,çukurova yaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.