Şimdi Ara

Sınavı İptal Olan Birisinin Seneye Tekrar Sınava Girmesi Yasak mı? [ Acil Cevap Lütfen ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, beni ygs sınavında kimlikten tanıyamadılar, tutanak tutturup sınava soktular fakat 5 gün içerisinde dilekçe ve gerekli şeyleri ÖSYM ye yollamam gerekiyormuş. Burda sorun yok zaten sınavım iptal edilse de umrumda olmaz yani sonuçlarımı biliyorum hemen hemen zaten deneme amaçlı girmiştim. Bir de şöyle bir şey duydum sınavım iptal olursa seneye girmem yasak oluyormuş galiba. ÖSYM'yi aradım sordum yok öyle bir şey dediler fakat benim içim rahat değil. Siz ne düşünüyorsunuz?

Düzeltme: Bir de bugün belgelerimi hazırlayımhttp://www.osym.gov.tr/belge/1-2412/osym-sinav-koordinatorlukleri.html buradaki en yakın merkezlerden birine gitmeyi düşünüyorum garanti olsun diye. Buradaki kişiler bana yardımcı olur mu yoksa bunlar soruları falan hazırlayan kişiler mi tam anlayamadım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AH.C -- 28 Mart 2013; 9:40:34 >

• kopya çekme telefon yakalatırma falan olursa 3 yıl ÖSYM'nin sınavlarına giremiyorsun diye biliyorum ...

seninki biraz karışık geldi ... büyük ihtimal tekrar girme şansınız var ama siz işi garantiye alıp en yakın bir merkeze gidip olayı anlatmanızdır.
  • Kitapçıkta yazıyordu kopya,uyumsuzluk(göetmenlere karşı),tel,kolye,yüzük.. bulunanlar ösym nin düzenlediği bir sınava 2yıl boyunca giremez diye.Arkadaşında dediği gibi senin durum karışık amasınavın iptal olsa bile seneye tekrar girebilirsin heralde.
  • Peki arkadaşlar şimdi vesikalık çektirmeye gidiyorum. Normalde 6 ay içinde çekilmiş bir fotoğrafımın olması lazımmış fakat tahmin edeceğiniz gibi öyle bir fotoğrafım yok. Yani şimdi bu halimin fotoğrafını göstersem ne farkedicek aynı hali ösym bilgilerimde mevcut. Fotoğraf gerekiyormuş ama anlayamadım gitti.
  • ben sana şöyle söleyeyim kimlikteki resmim 6 senelik.
    sınava girdim hemde 3 kez ygs, 2 kez lyslere
    beni sınava almayacak sana yemin ederim o hocayı hastanelik ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni geldim kampüsten. Ellerinde yapabilecekleri bir şey yokmuş. Belgelerimi postayla ÖSYM'ye yollayacakmışım ayrıca sınavım iptal olsa dahi seneye girmem açısından hiçbir sakınca yokmuş. O kadar yolu boşuna gitmiş oldum ama olsun gönlüm rahat en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtostopçuRıfkı

Yeni geldim kampüsten. Ellerinde yapabilecekleri bir şey yokmuş. Belgelerimi postayla ÖSYM'ye yollayacakmışım ayrıca sınavım iptal olsa dahi seneye girmem açısından hiçbir sakınca yokmuş. O kadar yolu boşuna gitmiş oldum ama olsun gönlüm rahat en azından.

sen öylesine girmişsin.ben o kadar umutlu girdim kesin o adamı hastanelik ederdim bana denk gelmemiş can ve mal kaybına yol açardım hırbonun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Yeni geldim kampüsten. Ellerinde yapabilecekleri bir şey yokmuş. Belgelerimi postayla ÖSYM'ye yollayacakmışım ayrıca sınavım iptal olsa dahi seneye girmem açısından hiçbir sakınca yokmuş. O kadar yolu boşuna gitmiş oldum ama olsun gönlüm rahat en azından.

sen öylesine girmişsin.ben o kadar umutlu girdim kesin o adamı hastanelik ederdim bana denk gelmemiş can ve mal kaybına yol açardım hırbonun

Sormayın hocam. Zaten ciddi girecek olsaydım sınava tabiki kimliğimi yeniletirdim ama herkes bana sıkıntı olmaz demişti ki olmaması lazımdı. Okulda gıcık birine geldim sadece beni aşağıya götürdü sınava almıyacaktı normalde süper zeka oradaki hocalar dedi tutanak tutulması falan gerekiyormuş diye. Başkası olsaydı eminim bir şey demezdi. Çünkü hayatıyla oynuyorsun sen adamın orda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Sormayın hocam. Zaten ciddi girecek olsaydım sınava tabiki kimliğimi yeniletirdim ama herkes bana sıkıntı olmaz demişti ki olmaması lazımdı. Okulda gıcık birine geldim sadece beni aşağıya götürdü sınava almıyacaktı normalde süper zeka oradaki hocalar dedi tutanak tutulması falan gerekiyormuş diye. Başkası olsaydı eminim bir şey demezdi. Çünkü hayatıyla oynuyorsun sen adamın orda.

6 senedir yenilemiyorum, bir sorun çıkmadı.çıksa sonu kötü olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.