ARKADAŞLAR ERKEN SEVK DİLEKÇESİYLE ASKERE GİTMEK İSTEYİP DE ALINAN ARKADAŞ VARMI. BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YADA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA. DİLEKÇEYLE BAŞVURDUM, ALINMAMAK GİBİ Bİ DURUM OLABİLİRMİ ?
ben erken sevk istemiştim ve gittim...genelde alırlar...
Ben 2000 yılında dilekçe verip erken sevk istemiştim ve ilk askere giden grupla beraber askere gitmiştim.
peki normal celbinizle arasında nekadar zaman farkı vardı benim muhtemel gitme celbi şubat 2006 ben kasım 2005 istedim...
BEN DENEDIM BU SENE 85/1 GITMEK İSTEDİM AMA 85/4 GONDERIYORLARDI MECBUREN BEKLIYORUM İŞTE 2 AY SONRA ASKERE GIDECEGIM.... ERKEN SEVK DİLEKÇESİYLE ASKERE GİTMEK YOKKKKKK....
yedekse erken sevk büyük oranda kabul edilir ama normal er se kabul edilmesi daha zor.
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatyazan
ARKADAŞLAR ERKEN SEVK DİLEKÇESİYLE ASKERE GİTMEK İSTEYİP DE ALINAN ARKADAŞ VARMI. BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YADA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARSA. DİLEKÇEYLE BAŞVURDUM, ALINMAMAK GİBİ Bİ DURUM OLABİLİRMİ ?
Sen Yedek Subay Aday Adayımısın, yoksa er işlemlerine mi tabi tutulıyorsun??? yedek subay aday adayıysan erken sevk tehr dilekçeleri genelde kabul edilir ama değilsen kabul edilmeyebilir ihtiyaçlar çerçevesinde göz önünde bulundururlar dilekçeleri...
ben normal er olarak gidicek yedek subay olarak değil.
%1 şansın var.erken gitmek için çok önemli nedenlerin varsa tabi...
ben başvuruda bulunduktan 14-15 ay sonra falan askere aldılar..
kafalarına göre takılıyorlar... acelen varsa askeriyede yukardan bir yerden destek ara.. önemli bir sebebin yoksa almazlar... kendi istedikleri gibi alıyorlar ne zaman ihtiyaç varsa ona göre... senin ne zaman gitmek için uygun olup-olmadığın onları ırgalamıyor.
Benim arkadaş var. Asteğmen adayı. Kasım celbine başvuracakmış. Ama ona kontejanlar doldu demişler. Ama nette son tarih 25 Eylül yazıyor. Olabilir mi? Yoksa öylesine mi söylediler onu?
ben istemedimde, alınmadımda
ben 17yaşımda yeni girdiğim dönemlerde askere gittim 18 yaşımda askerliği bitirdim çocukluğum askerde gitti
bu yıl YTU makine mühendisliğinden mezun oldum. Eylül'ün 16 sında yerli şubeye yedeksubay erken sevk dilekçesini gönderdim. kabul edimiş. 1-3 Aralık sınavlar. kısa,uzun ne çıkarsa artık. uzun 1100 maaş alıyormuş sanırım.
A grubu arızalı çıktı.Güya renk körü imişim.ehliyetim bile var :) Komando olamazsın dediler.
Neler olacak ben de bilmiyorum.
Bende geçen sene (2004 temmuz) marmara bilgisayardan mezun oldum. 2006 Ağustosta çağırıyorlar. Dilekçe gönderdim merkeze, telefon da açtık. tamam ekim başında şubene git seni alırız dediler. Aralık döneminde gidiyorum işallah. bu arada maaş 950 mi 1150 mi?
bende erken sevk istedim ve gittim. su an yedek subay olarak askerlik yapıyorum. maas 945 ytl evli iseniz 50 ytl eş yardımı var. tabi bu gittiğin yere göre değişiyor. en dusuk maas bu. saygılar..
Normal Celbim Nisan 2003 idi, erken sevk dilekçesi verdim Ağustos 2002 de gittim.
nerede yapıyorsun şu an? neden en düşük orası merak ettim. 2 ay sonra ben de gidiyorum sonuçta her türlü merak hat safhada...
quote:
Orjinalden alıntı: sanyo
bende erken sevk istedim ve gittim. su an yedek subay olarak askerlik yapıyorum. maas 945 ytl evli iseniz 50 ytl eş yardımı var. tabi bu gittiğin yere göre değişiyor. en dusuk maas bu. saygılar..
Kasım celbi için 15 gün önce dilekçe verdim(yedek subay adayı olarak), bugün askerlik dairesini aradım dilekçem kabul edilmiş kısaca yaylalar yaylalar........
@sanyo nerdesin şuan nasıl gidiyor yedek subaylık ayrıca o makina ile ne yapıyorsun ya broadsat a mı üye oldun :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme