Şimdi Ara

SINAVDAN ÖNCE MUTLAKA ÇÖZÜN DEDİĞİNİZ DENEMELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
5
Favori
2.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bence çoğu kişinin ihtiyacı olan bir konu. Elimde hiç deneme yok ve yakın zamanda deneme alacağım. Piyasadaki denemeleri denemiş arkadaşlarımdan hangi denemeleri kullandıklarını neden tavsiye ettiklerini artı eksi yönlerini yazmalarını rica ediyorum. Tüm denemeler olur TYT AYT bölüm genel. Çoğu kişi yararlanacağı için bu bilgilerden lütfen bilgilendirici yazı yazın şimdiden önerilerini ve tavsiyelerini yazacak olanlara teşekkürler

• 3-4-5 6 lı
    yayın denizi tek 4lü biraz pahalı ama çok hoş deneme bence
    pusula 7 li ilk denemeyi çözdüm ortalama bi deneme

ayt de benim alan tm ondan pek bi şey denmez ama 3-4-5 in hem tyt hem ayt mat bölüm denemeleri var bence çok iyi limitinde sosyal türkçe denemeleri güzel
  • TYT GENEL OLARAK
    345,YARGI LEMMA,LALA EĞİTİM SETİ BU ÜÇÜNÜ KESİN ÇÖZ DERİM ALTERNATİF OLARAK BEĞENDİKLERİM PUAN,LİMİT,SARMAL
    AYT GENEL OLARAK
    345,ÇÖZÜM,ÇÖZ KAZAN,LALA EĞİTİM SETİ,APOTEMİ,SARMAL ALTERNATİF OLARAK ENDEMİK,LİMİT
    MAT BÖLÜM DENEMESİ
    345,APOTEMİ,ACİL,DERECE
    FEN BÖLÜM DENEMESİ
    APOTEMİ,KARAAĞAÇ,NİHAT BİLGİN,YAYIN DENİZİ,YARGI LEMMA
    ÖNERECEKLERİM BUNLAR PİYASA DA TAM TYT TARZI DENEME YOK BİRİNİN MATI FENDE BATIRIYOR TR Sİ İYİ İSE MAT TA BATIRIYOR YANİ TAM DENGEYİ SAĞLAYAN DENEME YOK GİBİ
  • edebiyat-sos

yargı lemma
    endemik

mat
    345
    endemik

türkçe
    limit
    paraf
  • 3-4-5 in çıkardığı her deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak herkes üç dört beşten yana. Deneme çözen arkadaşlar konuya girip çıkmayın tavsiyelerinizi yazın lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt için

Çözüm 8li

Bilgi sarmal 5li

Çöz kazan 5li

Ayt için

Bilgi sarmal 5li

Çözüm 10lu

Karekök 5li

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün deneme çözülmeli mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana en güzel tavsiye:Daha once cozmus olsan bile 2010-2017 Ygs-Lys'leri simdiden coz. Adamlar ne sormuş diye coz ama yani kendini denemek icin degil. Sinav sistemi degisti falan diye de dusunme piyasada Osym'ye en yakin kaynak gene Osym'dir

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Biraz erken diye düşünüyorum sizce tam zamanı mı yoksa şu son 30 günlere doğru beklemeli miyim?
  • Bence son 2 haftaya bırakma ondan önce ne zaman vakit bulursan çöz hocam. Ben simdi cozuyorum bayağı faydası oldu. Bir de yanlışlarımi ve ogreneceklerimi not aliyorum son hafta o nota falan bakacam. Cok geçe kalınca çözülmüyor pek yani

• haskolastik kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz hocam bir an önce başlanılması gerek artık böyle düşünüyorum. Çünkü yanlışlarımı ne kadar erken görsem o kadar iyi. Yorumunuz için teşekkürler
  • Bu da benim listem

Tyt genel
    345
    Bunu kullandim begendim

Yayindenizi 4lu
    Hiz renk
    Lemma 5li
    Kullanmadim ama onerenler var.

Ayt genel
    345 yeni cikan iyidir
    Cozum oneriliyor
    sarmal
    coz kazan(mat ve kimyasi guzel)

Ayt mat
    345,acil,metin,derece,apotemi,lemma

Tyt mat
    345,acil,metin

Tyt Ayt fizik
    Nihat Bilgin,karaagac

Ayt fen
    Lemma,Nitelik,Endemik oneriyorlar bunlari

Tyt fen
    Palme,Nitelik(tavsiye ediliyor)

Tyt sos
    Yanit ve parafi onerdiler.Bir de karekokun bolum denemeleri

Tyt Tr
    Karekok
    Limit(onerildi).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten söyleyebileceğim birçok deneme söylenmiş ama bir tane eklemek istedim çözkazan ayt mat aldım daha yeni ilk 5 tanesini çözdüm bana güzel geldi tavsiye ederim başka çözen varsa yorumlarını eksik etmesin genel nasıl buluyor merak ettim

• benimkiler söylenmiş ekstra olarak endemiğin denemeleri çok iyi tyt de bölüm denemeleri de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.