< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sınavda sizce niye başarısız oldunuz? (3. sayfa)

-
-
kendimi ilk başlarda allah gibi bişey zannediyordum gaflette oldugumu anladığımda çok geçti bunun sonucu aytyi kasïp tytyi yarım bırakmak mayıs haziranda mal evladı gibi dilbilgisi problem kasıyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt de matematiği sona bırakmak sona bırakınca ve sorularda zor olunca çok yordu ve matematiği yönetemedim -10 net yedik
ayt de ise matematik de daha fazla zor şeylerle uğraşmak gerekiyormuş
ayt fende ise kimya da çok kötü yaptım bu kadar kolay bir kimya da tamamen dikkatsizlikten gitti sınavda soruları iyi okuyun
-
Pek çalışmadım, matı her türlü yaparım,fen çalışayim demiştim.
Sınavı çok kötü yönettim ayt matta 10 soruda 1.5 saat civarı harcadım ve 5 tanesini boş bıraktım birkaç tanesini de yanlış yaptım,TM MF ikisini de çözmeyi planladığım için o kısma da vakit ayırdım ama sürenin yetmeyeceğini fark edince yarıda bıraktım edebiyatsos kısmını.Süre azalınca da strese girdim çok basit soruları dikkat hatasından kaçırdım matta,o sorularda debelenip duracağıma yapabileceğim soruları daha sakin,rahat çözsem çok daha iyi olabilirdi sonuç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu çalışma ve testlerle fazla zaman harcamak
Deneme çözmeye geç başlamak
Matematiğime fazla güvenip sene boyu çalışmamak
-
Sınav anını iyi yönetemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
345 tyt de problemler kısmına aşırı zaman verip önceki konuları unutmak
Eğer netlerim tahmin ettiğim gibi gelirse, tek pişmanlığımın AYT matta yaptığım dikkat hataları olduğunu söyleyeceğim
Kimyadaki 1 yanlışım gazlı soruda molü 2 katına çıkardığını okumadığımdan 3 yerine 1,5 işaretlememden dolayıydı. 1 yanlışım da rezonanslı soruyu önce doğru yaptım, sonra öyle olduğunu bilmeme rağmen kafamdaki "ama"lar yüzünden yanlış işaretledim sonradan(şu bağlar eşit midir değil midir muhabbeti vardı ya). Ulan zaten biliyorsun doğrusunu yap git ya Sınav anı böyle şeyler vuku bulabiliyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 22 Temmuz 2021; 18:44:50 >
Benim fende yaptığım saçma hatalar olacak maalesef
Ayt ye çok az çalışıp tyt abanmak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
normalde kaç yapardınız sınavda netleriniz nasıl geçti hocam tyt-ayt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 23 Temmuz 2021; 2:39:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt de burnum akıyordu
-
normalde tyt 90-100 sınavda 80-90
ayt 65-70 sınavda 55-60
-
En büyük hatam hedefsizlik yüzünden oldu.
Sayısaldan çıkma biri olarak sayısal bölümleri ilgimi çekiyordu fakat ailem ve rehberlikçi hocalarımın ısrarı yüzünden eşit ağırlıktan sınava girdim ve eşit ağırlıkta hiç ilgimi çeken bir bölüm olmadığı için, son ana kadar hedefim olmadan ne okuyacağımı bilmeden sürdürdüm çalışmayı.
Bu sebepten ötürü de kaç net yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yoktu. Ne istediğim hakkında da fikrim yoktu öyle boş boş çalışmış oldum.
siz siz olun hedef bölüm ve üni belirleyip ona göre çalışın yoksa benim gibi ne yaptığınız belli olmaz.
sınavdan 1 ay önce politikaya mı atılsam hiçte siyaset sevmem falan diye düşünürken şimdi ybs ile yazılımcı olma yolunda ilerliyorum. İşte bu hedefsizlik yüzünden olan bir şey, alakasız şeyler düşünüp alakasız şeyler yapmak. Sizin hedefiniz olsun.
Bu arada hedefsizlik oldu diye istemediğim şeyi okuyorum diye düşünmeyin. Sayısaldan girseydim hedefim ceng olurdu şimdi ybs okuyorum, çok uzak şeyler değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 23 Temmuz 2021; 22:25:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X