hatalarınızı söyleyin ki yine hazırlanacaklar ders alsın ben hiç ders çalışmadım mesela |
Bildirim
hatalarınızı söyleyin ki yine hazırlanacaklar ders alsın ben hiç ders çalışmadım mesela |
1-Sınavın hiç beklenmedik şekilde matematiğin zor olmasından dolayı sınav anı stres yönetimini başaramamak ve bu matematik yapamama etkisinin diğer branşlara da etki etmesi (özellikle tyt).
2-Türkçe konusunda sorulara adapte olamamak. 3-Genel olarak sınav adına türlü türlü senaryoya hazırlanmaya çalışsam da hiç öngöremeyeceğim senaryonun da olabilme ihtimalini düşünüp benimseyememek. 4-Konuları erken bitirip soru bankalarını da çözdükten sonra "Bu iş olur" buhranına kapılmak. 5-Fazla soru çözdüm uzun uzun kitabı çözmeyeyeyim diyip Apotemi'nin sadece maraton testlerini çözmek. 6-Dershaneye gitmek 7-Çok fazla hayal kurmak(¹) 8- Konular erken bitince şunu mu yapsam bunu mu yapsam diye düşünerek bir plansızlık içine düşmek (Geçici bir süre için olsa da olumsuz etkiledi) 9-Sevgili işleri ile beraber yürütmeye çalışmak(²) 10-3D denemelerini son 2 hafta çözmek 11- Gereksiz süre TYT çalışmak 12- Yazın 11 konularından emin olduğum halde TYT yanına 11 konu çalışmasını da ekleyip TYT doğru düzgün önem verememek (Daha detaylı çalışmamak, kısaca TYT+12 yapacağım yerde TYT+11 çalışmak) ¹: Size vereceğim en büyük tavsiyem şu. İlk 100 lük netler yapıyor olsanız bile işinize odaklanın. Çok fazla hayal kurmayın. Şu söz benim felsefem olacak: Hayallerle yaşayanı gerçekler s*ker. ²: Eğer sevgiliniz sizin paralelinde ilerleyen birisi ise veya sizden daha iyi ise belki bu madde sizin için geçerli olmayabilir çünkü çalışıyordur çoğunlukla ve ne zmn çalışıp ne zmn size zaman ayıracağını iyi biliyordur. Ama sınav işlerini çok kafayı takmadığını düşündüğünüz birisi ise o iş bence bitmeli ya da o yıl için ara verilmeli. Çünkü her türlü şeyden olay çıkabilir hele böyle hassas bir dönemde (özellikle bunu okuyan bir erkekse bu madde onun için daha çok önem arz ediyor ![]() |
Aytde Sınav anı stresini daha iyi kontrol edememek, dershaneye gitmek
Ha bir de konuları aşırı erken bitirip sıkılmak |
Hafife aldım böyle bir mat aklimdan bile gecmemisti ve keske fenden baslasaydim ve salak gibi bir ayt çalışması yapmak
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FC802003 -- 22 Temmuz 2021; 12:45:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upotemi -- 22 Temmuz 2021; 12:52:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TYTde matematikin sıkıntılı olduğunu öngörüp Türkçeye yüklenemediğim için AYTde matematikte stresi yönetemeyip süreyi kaybettiğim için sezon geneli olarak a.. Feneri yüzünden sivas macından sonra 2 haftam gitti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 22 Temmuz 2021; 13:6:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
sınav anı sıkılıp bunla mı uğraşcam demek |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |