Şimdi Ara

SINAVDA PET ŞİŞEYE İŞEMİŞ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tuvalete gitmesine izin verilmeyince pet şişeyi kullandı

ÇANAKKALE’de, Yükseköğretim Geçiş Sınavı’na 3’üncü kez giren 20 yaşındaki Atila K., sınav sırasında, tuvalete gitmesine izin verilmeyince yanındaki pet şişeyi kullanıp ihtiyacını giderdi. Kuzgun, "Geleceğimi düşünmek zorundaydım. Dayanamadım ve ihtiyacımı giderdim" dedi.

http://gundem.milliyet.com.tr/tuvalete-gitmesine-izin-verilmeyince-pet-siseyi-kullandi/gundem/gundemdetay/01.04.2012/1522707/default.htm

• Sistemin ülkemizin geleceği olan gençleri getirdiği hale bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Sistemin ülkemizin geleceği olan gençleri getirdiği hale bakın.

dostum tmm sistem kusursuz değil ama sonuçta 2 saat 40 dk bu dünyada 2 saat 40 dk boyunca dışarı çıkamicağın tek yerin türkiyede olduğunu sanmıyorum. ayrıca olsa bile bunu yapan yine biziz eğer insanlar haksız kazanç peşinde olmasa bu tür önlemlere de gerek duyulmaz eğer izin verseler gitmeye bu seferde kopya çekilicek herkes kopyadan dert yanıcak ne yazık ki bu düzelebilecek bişe değil ve sadece ülkemize de özgü değil.

edit:bugün sınavdaydm o yüzden yaşamadan konuşmuyorum yani. geçen sene de sırf kaydırma yüzünden bi senem yandı. o kadar çalıştım bi anlık dalgınlık yüzünden 1 senem gitti ki eğer zaten çevrenizdekilerin sizden yana beklentileri yüksekken 1 sene beklemeyi deneyip ne kötü bi durum olduğunu görebilirsin ama ben bile dert yanmıyorum bu sistemden çnkü daha düzgünü mümkün görünmüyo kısa vadede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 1 Nisan 2012; 21:29:39 >

• çiş bu gelir nolcak ki?
  • Adana sandım.
    Değilmiş.
  • Ahahaha haberin altındaki yorumlardan bi tanesi :D

''Ben de gidemedim zamaninda sinavin 50. Dk sinda ciktim universteyi kazanamadim sonra bi durumcude ise basladim 7 sene sonra simdi 4 tane durumcu dukkanim var Iyiki izin vermemisler tuvalete Turkiye gercegi bu''
  • Rengine bakılırsa bayadır tutuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sistemin başındakiler ülkenin içine ediyorlar, öğrenci pet şişeye yapmış çok mu?
  • Böbrekler bira deposu mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

Ahahaha haberin altındaki yorumlardan bi tanesi :D

''Ben de gidemedim zamaninda sinavin 50. Dk sinda ciktim universteyi kazanamadim sonra bi durumcude ise basladim 7 sene sonra simdi 4 tane durumcu dukkanim var Iyiki izin vermemisler tuvalete Turkiye gercegi bu''

iyi sallamis bana kalirsa ama nasip kismet bellide olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

Ahahaha haberin altındaki yorumlardan bi tanesi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

sistemin başındakiler ülkenin içine ediyorlar, öğrenci pet şişeye yapmış çok mu?

Haklısınız.

• doğru olanı yapmış bu hale getirenler utansın
  • konu kapasın süper cvp
  • sınavdan sonra bu haberi arkadaş okudu,gidip tebrik edesim geldi valla,bulursam çağıracam kampüse çay ısmarlayacağım
  • benım arkadasımda gecen sene yapmıştı , ben de yapabilirdim aslında ama sınıf baya küçüktü ve çok şükür ki tutabildim sınavın sonuna kadar
  • adamın adını paylaşmasalarmış bari, fotoğrafta yakıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Adana sandım.
    Değilmiş.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

Adana sandım.
    Değilmiş.

Aynen

Belki adanadan çanakkaleye göç etmiştir
  • quote:

Adana sandım.
    Değilmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.