Şimdi Ara

Sınavda Öğrenci ve Öğretmen 5dk Konuştular Nereye Bildirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam almıyor ya çıldırıcam. Sınav başladıktan sonra yaklaşık 45-50dk sonra ön sıradaki çocuğun birisi öğretmene:"Hocam ben din çözecek miyim?" diye sordu ve öğretmenle 5dk bunu normal ses tonunda konuştular ki içerisi aşırı sessizdi resmen Türkçe çözerken adamların ne konuştuğunu dinliyorum, dikkatim dağılıyor. Benim bildiğim böyle bir şey yasak. Ayrıca kök2 iqlu çocuk bunu neden sınavdan önce öğrenmedi ya da sınavdan önce görevliye sormadı niye sınav anında soruyor. Bunu nereye bildirebilirim? AYTden sonra ÖSYM'yi arayıp söyleyeceğim derdimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 15 Haziran 2019; 19:31:34 >

• Kamera yoksa bişey kanıtlayamazsın boşa uğraş
  • Bizde de oldu. Bildiğin kiz bağirarak konustu gözetmenler de konuştu eskiden kamera vardı millet işini hakkıyla yapardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖSYM şikayet hattı var

• Nasıl böyle acemilik olabilir ya sınavdan 5dk önce de pardon ya sizin saat bozuk deyip saati yeniden falan ayarladılar şaka gibi...
    Peki kamera varsa gizli mi oluyor yoksa belirgin mi?

@makarnasa
    @Sergio99
  • Arasan nolcak ki olan olmuş bi kere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    Yoktu kamera kız sınavda ayt yi sordu ya kesin sınavı yapamadı rakip elemek için sordu şerefsiz son 30dk kala ayt yi niye soruyon bir de ilk 1 saat icinde de bir şey sordu. Bari fısılda eşek gibi bağırıyo ban yemeye hazirım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saf izansızlık. Bu başvurduğun yerde de yazıyor, giriş belgende de. Sınavdan önce bi bak. Aynı şey benim sınıfımda da oldu. Bi de fısır fısır konuşunca duyulmuyor sanılıyor ya. Çıldırıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matrakcinasuh M kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin rakip eliyor eminim. Bir insan niye sınavda 2 3 kez soru sorar ki ki sınavın en kritik anları.

• Olay anında tepki göstermediysen iş işten geçmiş demektir, ne yaparsan yap bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Yoktu kamera kız sınavda ayt yi sordu ya kesin sınavı yapamadı rakip elemek için sordu şerefsiz son 30dk kala ayt yi niye soruyon bir de ilk 1 saat icinde de bir şey sordu. Bari fısılda eşek gibi bağırıyo ban yemeye hazirım.
    Ciddiyet 0. Sınavdan önce silgim yere düşerse alamayacak mıyız, ayağa kalkarsak, hocayla konuşursak sınavımız iptal olur falan diye düşünenler vardı hahaha gülüyorum şimdi ya. Gerçekten garip bir milletiz.
  • Bugün sınavda adam çıkarabildiği kadar ses çıkardı çıldırdım. Zaten dikkatim dağılacak yer arıyor bu adam sayesinde Türkçe çözerken kutuyu kafasına atmamak için çok zor tuttum kendimi bir de en önde oturuyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

Ciddiyet 0. Sınavdan önce silgim yere düşerse alamayacak mıyız, ayağa kalkarsak, hocayla konuşursak sınavımız iptal olur falan diye düşünenler vardı hahaha gülüyorum şimdi ya. Gerçekten garip bir milletiz.

Alıntıları Göster
    dijital saat olsaydı kamera varmış onların içinde ama geçmiş olsun tam bir it gözetmene denk gelmişsin. Toplum bilinçsiz
  • Bizim gozetmenler cok iyidi insallah yarin da oyle olur cok bilincli insanlardi

• Rakip mi eliyor bilemem. Ama bu tür şeylerde kesin ve kuralcı olunmalı. Sen orda eğitici olarak iyilik yaptığını sanıyor olabilirsin ama bana burada haksızlık yapılıyor. Nasıl düşünürsünüz bilemem ama polislerimizin saat 10 kuralını hakkıyla yerine getirmesinden o kadar memnuniyet duyuyorum ki. Keşke öğretmenlerimiz de böyle olsa.

• Kardesim bosver olan olmis zaten yazik gunah yakma o ogrencinin hayatini buyukluk sen de kalsin bagisla onu

• Hadi ya çok saçma olmuş. İnsan sesli uyarı yapmaya da çekiniyor (bence yapılması lazım ama ne olacağı da belli olmuyor :/) ama öyle bir durumda en azından sınav çıkışı sınıfla konuşup şikayet etmek konusunda anlaşılabilir
  • dürüm the hamster D kullanıcısına yanıt
    Problem öğrencide değil bu arada, her türlü durumda buna izin vermemesi gereken kişi gözetmenin kendisi
  • Hayatına yön verecek bir sınavda böyle bir durum yaşanırken senin buna ses çıkarmaman sadece sen değil sınıftakı diğer kişilerin de ses çıkarmaması sizin mallığınız

• quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Bugün sınavda adam çıkarabildiği kadar ses çıkardı çıldırdım. Zaten dikkatim dağılacak yer arıyor bu adam sayesinde Türkçe çözerken kutuyu kafasına atmamak için çok zor tuttum kendimi bir de en önde oturuyordum.
    Kendim yazdım sandım. Ben de en öndeydim bizim gözetmen şeker aldı geldi nereden buldu ne ara aldı bilmiyorum önüme oturdu haşur huşur yemeye başladı. Şikayet etsem bir şey yapışmayacak biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.