Şimdi Ara

Sinavda niçin kamera yoktu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelen ilginç siralamalar malumm geçen sene vardı evet ama bu sene bizim salonda yoktu niçin ?
    Sinavda niçin kamera yoktu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de göremeyince şaşırmıştım. Halbuki kitapçıktaki uyarılarda bile kamerayla izlendiğin bilgisi hala duruyordu sanırım, sınıfta gözlerden ırak bir yere küçük bir kamera koydular herhalde dedim ben de.

edit: baktım da YKS 2018'de de kamera ve dijital saatler yokmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrangerLovely -- 18 Temmuz 2019; 4:11:47 >
  • StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Hayır ben mezunum vardı eminim arkadaşlarıma da sordum onlar da geçen yıl vardı bu yıl sınıfımizda yoktu dedi

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Ayrica gozetmene sordum o da yok bu sınıfta dedi

• Her sınıfa yetecek kadar kamera olmadığından sanırım. Zaten sınıfta gözetmenler var ayrıca koridorlarda da kamera var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlış bilmiyorsam öyle her okula kamera konmuyor sadece dijital saatlerin olduğu salonlarda kamera oluyor o dijital saatler de her okulda olmuyor maalesef sadece liselerde ve üniversitelerde oluyor misal ben msüye lisede girdim kamera vardı yksye ilkokulda girdim kamera yoktu
  • talhaduman5 T kullanıcısına yanıt
    Bu sene o kameralı saatleri goren hiç yok sorun orada gören varsa yazsin lütfen 7 8 kısi ile konuştum ve bura ankara hiçbiri görmemiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ortaokulda girdim ve hiçbir sınıfta yoktu gozetmenler kendi aralarında konuşuyorlardı neden kamera yok diye Allah Allah ilginç bir durum gerçekten.

• sınıflara kamera koyulamaz gençler özel hayata müdahale olur o

• MSÜ'de vardı, TYT AYT'de bende göremedim

• 2018 TYT-AYT'ye girdim salonda kamera yoktu.
  • ben 4 yildir gozetmenlik yapiyorum
    siniflarda kamera sistemi sadece bazi proje okullarinda var.
    o okula denk gelmissinizdir yada gelmemissinizdir. o okullarda devamli vardir. her okulda giris ve ogretmen odasinda olmak zorunda.

siralamada yanlislik var mi bilmem ama sinif icinde kopya vs durumu olamaz. kimse meslegini tehlikeye atip birine kopya vermez.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Sınav için sadece kopya ya da herhangi bir usulsüzlük olursa eğer sadece şahitler ile davanın yürütülmemesi için yapılmış bir şey

• Bizde yoktu ilk tyt gözetmenler o kadar saygısızlık yaptı ki keşke kamera olsaydı put gibi olurlardı.

• Sınıf içinde öğrenciyle sınavın bitimemine 30dk kala ( en önemli dilim) bildiğiniz bağırarak konuştular tüm sınıf onlara bakınca fısırdadılar. Daha bir çok şey yaptılar. Hakkımı helal etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Sınıf içinde öğrenciyle sınavın bitimemine 30dk kala ( en önemli dilim) bildiğiniz bağırarak konuştular tüm sınıf onlara bakınca fısırdadılar. Daha bir çok şey yaptılar. Hakkımı helal etmiyorum.
    sikayet edin hocam . gozetmenin ogrenciyle fisilti seklinde konusmasi bile yasak. maddelerde yaziyor

• Hocam nasıl şikayet edeceğim ki. Adlarını bile bilmiyorum kamera da yoktu yırtarlar bi şekil. Ama öbür dünyada hakkimı helal etmiyorum. Onlar yüzünden heyecanım arttı okuduğumu anlamadim. Ayt de başka hocalar girdi çıt bile çıkarmadılar onlar da hoca bunlarda. Allah bizi iyilerle karşılaştırsın.

Sürekli kendi aralarında da konuştular. Öğretmen masasının önündeydim bir de ben sürekli kalem al bırak ( benim masama) poşet at olmadı birkaç kere daha koy ( benim masam) gitti 10dk.

• Hocam oha aynı şeyleri yaşamışız bir de mezunum diye stres yaptım en öndeydim andaval gibi konuştular ben de memnuniyet anketi vardı tyt sonrası oraya gidip gözetmenden kaynaklı sorun yaşadınız mı kısmına yaşadıklarımı yazdım ama sonuç değişmeyecek ben de hakkımı asla helal etmiyorum.

• Alakasi yok ki ben ilkokulda girdim vardi

• Onu ben doldurmadım hocam sinirle hayır ankete cevap vermiyora bastım. Ayt beni kurtardı o hocalarımız iyiydi orada da aynısı olsa diş olmayacaktı Allah korusun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.