Şimdi Ara

SINAVA PİERCİNG İLE GİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınava giriş belgesinde basit piercing (taşsız, metal toplu veya sivri uçlu hariç) yasaktır diyor. Kulağımda fotoğrafdaki gibi tragus piercing var iki yıl önce falan taktırmıştım ve hiç çıkarmadım biraz zorladım bugün gevşemedi bile piercing ile girmek istiyorum ama riske atılır mı bilemedim ters birine denk gelinirse sıkıntı olur mu? Basit piercinge giriyor diye biliyorum tragus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sassypatsyy -- 15 Haziran 2020; 19:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladık karısın foto paylaşıp durmana gerek yok ve bi zahmet çıkar sınava gideceksin düğüne değil.
  • bu soruları da sormayın artık ya hayatınızı belirleyecek bir sınav

• rahatsiz olan cevaplamasin aw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında gelinlik,kaynanamla anlaşamıyorum,görümcem eltimi bıçakladı konuları görmeye başlarız
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    ya kardeşim sen manyak mısın kendi fotoğrafım bile değil internetten bulduğumu attım bugün zorlamama rağmen çıkmadı zaten zor bi yerde olduğu için yoksa benim de aklım var çıkarıp girebilirim değil mi karısın nasıl bi üslup görgüsüz ayı

• eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    Yahu kaç gündür ertelenmesin bıktım ,bunaldım diyorsun şurada 12 gün kalmış DH da ne kadar boş konu varsa ya sen açmış oluyorsun ya da yorum yazmış oluyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BÖYLE BİR SINAVDA BUNUN RİSKE ATILMAYA DEĞMEYECEK BİR KONU OLDUĞUNU FARKINDAYIM AMA KAÇ KİŞİ DENEDİK ÇIKMIYOR İŞTE ARANIZDA BELKİ BENZER BİR DURUMDA OLAN VARSA FİKİR ALABİLEYİM DİYE SORDUM

• hocam bende boyle var dun msu girerken cikarmadim polis cikarsan olmaz mi falan dedi gorevli birine sorayim dedi ben de iltihap kapar dedim neyse gec o zaman dedi ama yksye girerken kesinlikle cikaririm sen de cikar sorun yapiyolar cunku.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    bunaldigim icin burdayim zaten

• hocam agridan dolayi cikmiyorsa soguk sprey sikin

teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bu sene açığa geçmiştim onun sınavına girerken benzer bir olay yaşanmıştı başka bir polis çıkartması zorunlu değil bunu dedi ama üniversite sınavı için aynısı olmaz diye düşündüm bir şekilde halledeceğim artık

Bunalmış insan sınav için şu zamana kadar elinden geleni yapmış yani emek vermiş insandır (aksini düşünmek istemiyorum) bence bu kadar emek vermişken ve son 200 koşusundayken böyle boş konularda gezmek yerine ders çalış.Emeğine yazık edersin .

• lan forumdaki herkes kız mı ben bu forumu sadece erkekler kullanıyo sanıyodum
    ayrıca bu ne saçma soru piercingi de takmayıver her gün yks ye giriyon sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 15 Haziran 2020; 19:32:26 >
  • sıkıntı yaparlarsa o ruh haliyle 15 dk sonra sınava gireceğini düşün...
  • üstte yazmıştım ama tekrar yazayım iki yıl önce taktırdıktan sonra hiç çıkaramadım tak çıkar olayı olan bir piercing de değil zaten ösym açıklamasında da izin verildiği yazıyor bu tarz piercinglere ama bir şekilde çıkartacağım teşekkürler

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    sag ol hocam tavsiyen icin su zamana kadar emek verdim zaten.

• Neyi basaramadin aq

• kıdemlimezun kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.