Şimdi Ara

Sınava kadar şunlar bitermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun oldu ama çok hırslıyım arkadaşlar, sizce olurmu bu iş lütfen yorum yapın bi.

Hedef +15 matematik, 5 geometri, 30 edebiyat, +19 coğrafya.

Şuan matematikte 10-15 arası net yapıyorum zaten, çoğu mat1 konuları, ama işimi garantiye almak için, konu çalışıcam bu konular; toplam-çarpım sembolleri, logoritma, karmaşık sayılar, matris determinant, polinom. 22 gün gibi bir zaman var sizce bunları bitirip, 15 neti garantileyebilirmiyim?

Aynı zamanda edebiyata sıfırdan başladım, fem el kitabı aldım 300 sayfa toplam, günlük 15-20 sayfa gidiyorum, ardından soru bankasından çözüyorum çalıştıgım yeri, aşağı yukarı 12-13 haziranda biter edebiyat.

Coğrafyam zaten iyi ama yinede en baştan tekrar ediyorum, test çözüyorum.

Geometridende yaparım 5 net sorun yok.

Günlük aşağı yukarı 12-13-14 saat falan çalışıyorum, sizce sınav gününden 1 gün önceye kadar böyle devam etsem amacıma ulaşırmıyım?

Matematik sınavından sonra edebiyata 1 hafta zaman kalıyo, bu süreçtede edebiyat, coğrafya konuları bitmiş olacak, 1 edebiyat 1 coğrafya kitabı alıp bitiricem inşallah 1 haftada. Sonrada dediğim gibi 30 edebiyat, 19 coğrafya'yı görmeyi planlıyorum.

Sizce yapılırmı arkadaşlar?

• Denizde kum sende para. Bastır parayı hallet
  • Parayı bas buralarda sürünüyorsun dan abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs Lys kısmında klasik memur çocuğu moduna giriyorum, diğer bölümlerde Dan olarak takılıyorum Ciddi konu beyler ya, şakaya gelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava az kaldı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.