Şimdi Ara

Sınava hazırlanmaya başlamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle lise 3 e gidiyorum. sözel derslerim iyi sayılabilecek düzeyde ve çalışırsam daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum fakat matematik-geometri konusunda lise ve ilkokul hayatım boyunca hep başarısızdım. dersi dikkatli dinlesem bile dersin en fazla 10%'unu anlıyorum bu yüzden çalışasım gelmiyor. zaten diğer dersleride sınavdan önceki gün 2-3 saat çalışmayla iyi şeyler yapabiliyorum.
    sömestr'dan önce 2.dönem ygs çalışmalarına başlayacağımı planlamış ve bilgisayarı kaldımıştım. şuan ise telefona sardım elimden düşmüyor defalarca fabrika ayarlarına döndürdüm fakat ertesi gün silinenleri tekrar yüklemeye başlıyorum ve telefonu kaldırmam mümkün değil. benim biraz olayın ciddiyetini kavramam lazım ve haftalık ygsye yönelik sıkılmadan uygulayabileceğim bir ders programı.

benim için önerisi, tavsiyesi olan veya ygsye yönelik haftalık ders programı hazırlayacak yardımsever biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1)Telefona kısıtlama koyamicak gibisin benimde 12. Sınıfta elimden düşmedi mezuna kaldım hatta üstüne modeli yükselttim ama acısını yaşadığımdan ne kadar kısıtlamam gerektiğini biliyorum. Oyüzden 1 yıl bile değil 9 ay bırakıcaksın ve üniversitede zamanın olur telefona bakıcak.
    2)Bu yıl Matematiğim kötü değildi Metin Yayınlarının Matematik fasiküllerini çözdüm sonuçtan daha güzeldi işe yaradı netimi sölemicem nazar değmesi
    3)Gidip İlk adım,antremanlarla falan kitaplarını çözme insanı kolaya alıştırıyor.
    4)Bölümünü yazmamışsın Fizik i Mehmet Karaağaçın fasiküllerini çalış soru çözemezken yanlışsız net çıkarıyorum.
    5)Bitiremiyeceğin kadar soru bankası kitap alıp kafanı meşgul etme.
    6)Türkçe güvender soru bankası 500-550 sayfa al onu yada Türkçe denemesi al.
    7)Yaz bitene kadar kitap oku ki okuman gelişsin.

Aklıma gelen tavsiyeler yaparsan belki iyi şeyler olur.Bunlar sadece benim görüşlerim.İyi çalışmalar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajan_33

1)Telefona kısıtlama koyamicak gibisin benimde 12. Sınıfta elimden düşmedi mezuna kaldım hatta üstüne modeli yükselttim ama acısını yaşadığımdan ne kadar kısıtlamam gerektiğini biliyorum. Oyüzden 1 yıl bile değil 9 ay bırakıcaksın ve üniversitede zamanın olur telefona bakıcak.
    2)Bu yıl Matematiğim kötü değildi Metin Yayınlarının Matematik fasiküllerini çözdüm sonuçtan daha güzeldi işe yaradı netimi sölemicem nazar değmesi
    3)Gidip İlk adım,antremanlarla falan kitaplarını çözme insanı kolaya alıştırıyor.
    4)Bölümünü yazmamışsın Fizik i Mehmet Karaağaçın fasiküllerini çalış soru çözemezken yanlışsız net çıkarıyorum.
    5)Bitiremiyeceğin kadar soru bankası kitap alıp kafanı meşgul etme.
    6)Türkçe güvender soru bankası 500-550 sayfa al onu yada Türkçe denemesi al.
    7)Yaz bitene kadar kitap oku ki okuman gelişsin.

Aklıma gelen tavsiyeler yaparsan belki iyi şeyler olur.Bunlar sadece benim görüşlerim.İyi çalışmalar :)

tavsiyeleriniz için tesekkurler. biryerden baslamak gerekiyor yavastan baslayacagiz artik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNHOLIO -- 1 Mart 2015; 11:22:25 >

• Yarınlara atma, sınava 1 ay kala hepsi birikir kötü olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.