Şimdi Ara

Sınava giriş belgesi kalite düşüklüğü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yazıcı yok sınava giriş belgesini jpeg olarak yapıp ekran görüntüsü kaydedip o dosyayi bilgisayarcida çıkarttım ama kalite düşük o siyah beyaz kara kod olan bölüm bulanik biraz. Sorun olurmu yardım pls

• bence risk almaya değmez daha güzel ayarla çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 22 Mart 2012; 11:11:58 >
  • kendi bilgisayarında sayfayı aç yazdıra
    bas açılan penceri kaydet.sonra
    kaydettiğin dosyayı at flaşa git cafeye
    dosyayı aç ve yazdır. anlatabildim mi
    acaba?

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=58894992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 22 Mart 2012; 11:21:23 >
  • Git cafeye oradan aç sınav giriş belgeni ve yazdır. Tabi güvendiğin bir yer olması yahut geri tarayıcıyı vs. temizlemen gerek.
  • kendi pc nde pdf olarak yazdır de yazdırma sayfasından pdf olarak kaydeder onu bilgisayarcıda yazdırırsın
  • Geçen sene ben girdimde sanki o kağıt bizde kaldı diye hatırlıyorum. Bende yok yukarıda printer çıkardığım tarihi olmalı mı, kod bulanık mı falan diye takıntı yapmıştım. Yanlış hatırlıyorda olabilirim, her ihtimale karşı tekrar çıkartmakta fayda var, ne olacağı belli olmaz
  • xerox 6680 printer al onda çıkar kalite üzerine kalite
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öylesine bir bakıyorlar ona çok ciddiye alma
  • kalite önemli değil bu belgede yaw ben en son girdiğimde bakmamışlardı bile bu belgeye. Zaten sınava gireceğin sınıfa gidince senin giriş belgen üzerinde yazan sıra no'da, senin adına düzenlenmiş üzerinde bilgilerinin yazdığı cevap kağıdı var.

ÖSYM'de zaten ne yazmış alttaki bilgilerde , sınava giriş belge çıktısı siyah beyaz olabilir diyor. Yani kalitesiz de olsa bi sorun çıkmaz. Siyah beyaz fotografdan bişey anlaşılmaz ki zaten dediğim gibi sınıfda senin sıranda cevap kağıdı üzerinde renkli fotografda oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bunu. Haa yine de aklın takıldıysa arkadaşların dediği gibi pdf'ye kaydedip internet cafede kaliteli çıkarttır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 22 Mart 2012; 14:22:47 >
  • Beyler iki kaç sorum var.

Giriş belgesini dikey mi yatay mı çıkaracağız ?

Dosyayı kaydet derken XPS olarak kaydediyor. Bir kafeye gitsem bunu açsam açılır mı o sayfa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

Beyler iki kaç sorum var.

Giriş belgesini dikey mi yatay mı çıkaracağız ?

Dosyayı kaydet derken XPS olarak kaydediyor. Bir kafeye gitsem bunu açsam açılır mı o sayfa ?

Bence yarısı yatay yarısı dikey olsun daha şekilli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 22 Mart 2012; 16:10:18 >
  • ya arkadaslar ben kayit oldugum andaki verilen belgeyi kaybettim yav hani su osym sifresi yazan sifreyi biliyorum ama bulmam sart mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

ya arkadaslar ben kayit oldugum andaki verilen belgeyi kaybettim yav hani su osym sifresi yazan sifreyi biliyorum ama bulmam sart mi

şart değil dostum. Şifreyi biliyorsan osym'nin sitesine girip sınav belgesinin çıktısını aldıysan. Gerekli olan sadece sınava giriş belgesi. Başvuru belgesi sadece bilgilendirme ve onay amaçlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.