Şimdi Ara

Sınava girip aynı anda 2 yıllık örgün ve 4 yıllık aöf ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle birşey oluyor mu??



  • tam tersi yani 4 yıllık örgün kazanırsanız 2 yıllık açık veya 4 yıllık açık okuyabiliyorsunuz ama bu sanırım mümkün değil çünkü örgünde okuduğundan daha üst bir şeyi aöfte okuyamıyosun ikinci üni. vs. olarak diye biliyorum. yine de bi araştır.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Yaw nasıl birşey aöf okuyanlar hiç örgün okumayanlar yani aöf okumak için hiç üni okumamak veya 4 yıllık örgün okumakmı lazım ne saçma bişe?
  • cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    hocam ygs ile yerleşirsen 2-4 yıllık her şeye yerleşebilirsin aöf de örgün de. ama ikisi bir arada diyorsan onda işte ikinci üniversite devreye giriyor. ikinci üniversitede de örgünde 4 sen aöfte 4 ya da 2 örgünde 2 isen aöfte 2 olabiliyorsun. yani mantık olarak doğru. örgünde kazandığından daha fazlasına gidemiyorsun aöfte.
    sen 2 yıllık örgüne yerleşince hemen sene kaybetmeden okumak istiyorsan aöften de 2 yıllık bir şey okuyup sonra dgs ile 4 yıllığa tamamlayabilirsin sene kaybın olmadan. ya da 1. sene sonunda bir daha ygs girip aöf 4 yıllık yerleşirsin..

    !!!gene de yanlış biliyo olabilirim kendin bi araştır!!!
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Aynı anda yapmayıp diğer sene tekrar sınava girsem 2 yıllık örgün okurken 4 yıllık aöf yazabiliyormuyum?
  • cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum hocam ben mantık olarak öyle düşündüm ama siz aöfte 4 yıllık veya örgünde 2 yıllık ne okuyacaksınız. biliyorsunuz 2 yıllığı dgs ile aöfe tamamlayabilirsiniz. aynı anda 2siyle birden uğraşmanıza gerek yok. zaten 4 yıllığı tamamladığınız anda kpssde 2 yıllık diplomanızın bi geçerliliği kalmayacak.

    ama aöfte 2 yıllık birçok bölüm sene kaybı olmadan 4 e tamamlanabiliyor onu da deneyebilirsin. yani örgün 2 aöf 2 aynı anda götürüp sonra 4e de tamamlayabilirsin sene kaybın olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 17 Nisan 2018; 0:5:58 >
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Peki son sorum 2 yıllık örgün bitirdikten sonra dgs ile aöf 4 yıllığa geçebilir miyiz?
  • cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    evet ama bölüme göre değişiyor hangi dersleri saydıracağın vs. hangi 2 yıllıklardan hangi 4 yıllıklara geçişlilr bak internetten.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Mesela tıbbi dökümantasyon örgün olarak okusam sağlık yönetimine geçiş var ve sağlık yönetimide aöfde var geçebilirim.İlk sordugumun cevabını bulamadım ya çok saçma mesela ben şuan aöf 4 yıllık okuyor olsam 2 yıllık örgüne gidemiyecek miydim?İnş yanlış biliyorsundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.