Şimdi Ara

Üniversite aöf okursam puanımda düşer mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bu sene açık öğretimden okumayı düşünüyorum ama bir sorunum var ben bu sene seçim yaparsam bir daha ki sınav girişimde okulun verdiği puan düşüyor mu
    1.Birçok sitede kontenjansız bölümlerde okulun verdiği puan düşürülmez deniliyor ama bazı sitelerde düşüyor deniliyor
    2.Kontenjansız bölümleri hangi sitelerden öğrenebilirim

    Not:23 yaşındayım ailevi sebeplerden başka işlerle meşgul oldum.Sınava hiç çalışmadım bu yüzden örgün eğitimi istediğim bir üniversitede okumak istiyorum askerlik durumum var her gün para cezası geliyor 4 senelik üniversite okuyup askerliği subay yapmak istediğimden şimdi gitmek istemiyorum



  • Bu yıl tercih yaptınız ve bir programa yerleştirildiniz diyelim. Gelecek yıl OBP'nizin kırılması bu durumda söz konusudur.
    Bu yıl tercih yapmanıza rağmen sonuçlarda hiçbir programı tutturamazsanız gelecek yıl OBP'niz kırılmaz.

    Daha sonra 4 yıllık örgün bir programa geçmek için AÖF okumak istiyorsanız, önce AÖF'den 2 yıllık bir program okuyup sonra DGS'ye girebilirsiniz bu arada.

    Son olarak, AÖF'de kontenjansız bölüm olayı yıllar önce kalktı. Bütün bölümlerin kontenjanı var ve yerleştirilme durumunda OBP'yi etkiliyor artık.
  • ben de üstteki arkadaş gibi biliyorum. tercih yaptığın ve tercihleirnden birine yerleştiğin an sonraki sene puanın kırılıyor. ben de önlisans açıköğretim öneririm. sonra dgs ile tamamlamayı düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.