Şimdi Ara

Sınava 6 ay kala Behzat Rasuli alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınava 6 ay kaldı sizce bu 6 aylık zamanda behzat rasulinin derslerini alsam tam randumanlı çalışabilirmiyim?

• Gerçekçi olacaksak hayır. Zaten bu kadar kısıtlı bir zamanda o kitapları bitirsen bile ne kadar verim alırsın bilemedim. Eğer KAF çözmek istiyorum diyorsan 3-4 önceliğin olsun YGS Matematik kısmını başka kaynaklardan hızlıca bitir.
  • https://www.youtube.com/watch?v=h3rOLlxENJE&t=20s

benim görüşüm ise kaf-4 ün tamamını
    kaf-3 ten eşitsizlikler-pkob-trigo
    kaf-2 den fonksiyon +polinom/parabol(sana kalmış bu iki konu)
    kaf-1 den mutlak-çarpanlara ayırma+ebob-ekok(buda sana kalmış)

diğerlerine zamanın yetmez gibi ama sen bilirsin yinede.
  • tabii ki biter 6 ay çok uzun bir zaman.
    zaten toplam 46 ders başlığı var.
    behzat hocanın önerdiği gibi bir gün temel kavram bir gün ödev testi+kbs+dt yaparsan 3 ayda biter hepsi.
  • niye olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: La_Muerte

https://www.youtube.com/watch?v=h3rOLlxENJE&t=20s

benim görüşüm ise kaf-4 ün tamamını
    kaf-3 ten eşitsizlikler-pkob-trigo
    kaf-2 den fonksiyon +polinom/parabol(sana kalmış bu iki konu)
    kaf-1 den mutlak-çarpanlara ayırma+ebob-ekok(buda sana kalmış)

diğerlerine zamanın yetmez gibi ama sen bilirsin yinede.

hocam benim ygs de kötü mecbur kaf1 den başlayacağım ama zaman sıkıntısından korkuyorum gerekirse gece gündüz çalışırım ama yine de yetişirmi ki acaba

• Max 5 ay , 1 ayda da full deneme kasarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kaf 3 ten bazı konuları aldım ama kaf 4'u çok büyük ihtimalle almayacağım. Çok aşırı zaman yiyor. Fen derslerim de mükemmel değil. Fende iyi seviyede olsam belki alırdım.

Üstüne kitabın sürekli kopmasi, açık durmamasi ve rezalet tasarımından çok gıcık aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 5 Ocak 2018; 16:24:42 >
  • kaf-2 nin yarısındayım geç kaldığımı düşünmeye başladım bence 6 ayda yetişmez

• Öncelikle mezunmusun ve mf/tm misin?
    Öncelikle 12.sınıfsan hepsi yetişmez dediklerimi anca yetiştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

kaf-2 nin yarısındayım geç kaldığımı düşünmeye başladım bence 6 ayda yetişmez

hocam benim son şansım günde 5 saat bunla uğraşsam da mı yetiştiremem
  • quote:

Öncelikle mezunmusun ve mf/tm misin?
    Öncelikle 12.sınıfsan hepsi yetişmez dediklerimi anca yetiştirirsin.

mezunum ve mfyim
  • Kaf-1 ortalama bir konu ö.t-d.t-k.t ile 2 gün alıyordu çarpanlara ayırma biraz daha uzun
    Kaf-2 oran-orantı/problemleri zorlarsan 2-3 hafta aralığında biter fonksiyonda aynı şekilde 2.derece denklem-polinom-parabol ortalama her biri 3 günde.
    kaf-3 eşitsizlik-trigo-logaritma 1ay alır.
    kaf-4 ise uzun sürer(daha başlamadım tam süre veremicem)

Burdan hesap edersen büyük konular ortalama bu sürelerde biter bu süreyi geriye çekmek senin elinde.Bana sorarsan yetişir ama dediğim gibi garanti veremiyeceğim.
    Eğer evde çalışıyorsan günü ikiye ayır sabah-öğle behzat ve geo öğle-akşam ise fen çalışırsın.
  • quote:

Kaf-1 ortalama bir konu ö.t-d.t-k.t ile 2 gün alıyordu çarpanlara ayırma biraz daha uzun
    Kaf-2 oran-orantı/problemleri zorlarsan 2-3 hafta aralığında biter fonksiyonda aynı şekilde 2.derece denklem-polinom-parabol ortalama her biri 3 günde.
    kaf-3 eşitsizlik-trigo-logaritma 1ay alır.
    kaf-4 ise uzun sürer(daha başlamadım tam süre veremicem)

Burdan hesap edersen büyük konular ortalama bu sürelerde biter bu süreyi geriye çekmek senin elinde.Bana sorarsan yetişir ama dediğim gibi garanti veremiyeceğim.
    Eğer evde çalışıyorsan günü ikiye ayır sabah-öğle behzat ve geo öğle-akşam ise fen çalışırsın.

tahminimce günde 4-5 saat çalışsam yetişir herhalde ekstradan 5-6 saat de fene bakarım zaten evdeyim full

• Bence alamamalısın videolar felan çok uzun sürüyor. Deneme+sb ağırlıklı gidin 6 ay kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6E8D1DD4 -- 5 Ocak 2018; 17:1:57 >
  • TYT mat soruları basit olacak bu bir kesin. YÖK başkanı üstüne basa basa "artık ezberci sorulardan kaçınacağız TYT mantığı ölçecek" diyor. Temel matematik konularından gayet basit sorular gelecek, problemler ise kasıntı olacak. KAF-1 alıp kendinizi neden dara sokuyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

TYT mat soruları basit olacak bu bir kesin. YÖK başkanı üstüne basa basa "artık ezberci sorulardan kaçınacağız TYT mantığı ölçecek" diyor. Temel matematik konularından gayet basit sorular gelecek, problemler ise kasıntı olacak. KAF-1 alıp kendinizi neden dara sokuyorsunuz anlamıyorum.

Dediğiniz doğru ama KAF-1 de belki benim bilmediğim bir yer vardır diye düşünüyorum tüm emekler çöpe gidebilir
  • hiçbir şey çöpe gitmez. behzatın psikolojik baskısı tamamen. tek-çift sayılara 5 saat verilecek bir konu gibi görüyorsan dinleyebilirsin.
  • hocam ben kaf 3 tamamen kaf 4 te türev ve integrali bitirmeyi planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: whocaresb

hiçbir şey çöpe gitmez. behzatın psikolojik baskısı tamamen. tek-çift sayılara 5 saat verilecek bir konu gibi görüyorsan dinleyebilirsin.

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum ama 5 saat diyince acaba bu konu hakkında bu kadar ne varda acaba benim bilmediğim şeyleri de mi anlatıyor diye içimden geçmiyor değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.