Şimdi Ara

Şınav ve Mekik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düzgün bir şınav ve mekik programı ile güçlü olabilir miyim? Amacım pazıları 20 cm şişirmek değil . Amacım güçlü olmak.

Orijinalden alıntı: dogy1

İmkansız,ben mesela her gün şınav mekik yapıyorum,"pazılarım" 40 cm büyüdü.Yapma başlama bu spora.Hiç de güçlü değilim,kavanoz kapağını annem açıyor ama tabi ben gevşettikten sonra...

peki nasıl güçlü olabilirim dambıl şart mı ?

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

ayrıca kas inşa edebilmen için protein içeren besinler tüketmen gerekli, bu nedenler önce beslenme konusunda bilgi toplaman gerek. şuradan

http://www.yaraticihanim.com/etlerin-besin-degerleri.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• başka önerisi olan ?

şnav yeni başlayanların kullandığı, alet gerektirmediği ve her an ve her yerde yapılabildiği ve üst beden itiş dayanıklılığını arttırdığı için özellikle askeriye de çok tutulan (çekiş için barfiks ve bacak için komando dansı yaptırılır ya da çök kalk yaptırılır), dövüş sporlarında da vücudu hantallaştırmadan patlamalı tarzda (alkış tutmak gibi) yapıldığında sikletle orantılı belli bir kuvvet seviyesini itiş için sağlayan bir egzersiz.
    ama şnav çekerek kaldırdığın ağırlık belli. yaklaşık vücut ağırlığının yarısı... ve bu sadece itiş olarak. bunun çekiş ve kesiş kısmı (yerde duran ağırlığı bel ve sonraki aşamada omuz seviyesine kaldırılması) da var. yani sadece şnav çekerek ne herkül olursun ne de öyle süper bişi... hiç yoktan bir ileri gidersin. haa öyle 50-100 şnav çekeyim diyorsan da söyliyim. fiziken ve kuvvet olarak bir fark olmaz. dediğim gibi dayanıklılığın artar.

mekik ise çok benzer. 100lerce çeksen de vay anasını olmaz kimse. öyle mekikle kilo falan da veremezsin. mekik karının güzel gözükmesi için belli miktarda ve seviyene göre belli yöntemlerle yapılan bir egzersizdir tıpkı yemeğe konan salça gibi...

ha imkanların dahilinde güzel bir vücut istiyorsan şnav çek, mekik çek, eve bir koridor barfiksi al barfiks çek (çok çok etkilidir) ama güçlü olmak istiyorsan esas kesiş kısmını çalışman lazım yani bel ve bacak... bu da neredeyse vücut ağırlığın kadar ağırlık demek. kardeşin varsa güreş onunla.
    tutt pantalonunun belinden kaldırmaya çalış. ne biliyim. kuvvetli olmak için önce kesiş kısmını (yani yerde duran ağırlığı beline ve kafa hizana kaldırabilmen gerekir) yapacaksın. yoksa tshirtten öteye gidemezsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günde kaç şınav, kaç mekik?
    15 yıl önce açıldı
    Şınav ve barfiks çekemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogy1

İmkansız,ben mesela her gün şınav mekik yapıyorum,"pazılarım" 40 cm büyüdü.Yapma başlama bu spora.Hiç de güçlü değilim,kavanoz kapağını annem açıyor ama tabi ben gevşettikten sonra...

Orijinalden alıntı: kuros

öneri derken ne demek istiyorsun.

şnav yeni başlayanların kullandığı, alet gerektirmediği ve her an ve her yerde yapılabildiği ve üst beden itiş dayanıklılığını arttırdığı için özellikle askeriye de çok tutulan (çekiş için barfiks ve bacak için komando dansı yaptırılır ya da çök kalk yaptırılır), dövüş sporlarında da vücudu hantallaştırmadan patlamalı tarzda (alkış tutmak gibi) yapıldığında sikletle orantılı belli bir kuvvet seviyesini itiş için sağlayan bir egzersiz.
    ama şnav çekerek kaldırdığın ağırlık belli. yaklaşık vücut ağırlığının yarısı... ve bu sadece itiş olarak. bunun çekiş ve kesiş kısmı (yerde duran ağırlığı bel ve sonraki aşamada omuz seviyesine kaldırılması) da var. yani sadece şnav çekerek ne herkül olursun ne de öyle süper bişi... hiç yoktan bir ileri gidersin. haa öyle 50-100 şnav çekeyim diyorsan da söyliyim. fiziken ve kuvvet olarak bir fark olmaz. dediğim gibi dayanıklılığın artar.

mekik ise çok benzer. 100lerce çeksen de vay anasını olmaz kimse. öyle mekikle kilo falan da veremezsin. mekik karının güzel gözükmesi için belli miktarda ve seviyene göre belli yöntemlerle yapılan bir egzersizdir tıpkı yemeğe konan salça gibi...

ha imkanların dahilinde güzel bir vücut istiyorsan şnav çek, mekik çek, eve bir koridor barfiksi al barfiks çek (çok çok etkilidir) ama güçlü olmak istiyorsan esas kesiş kısmını çalışman lazım yani bel ve bacak... bu da neredeyse vücut ağırlığın kadar ağırlık demek. kardeşin varsa güreş onunla.
    tutt pantalonunun belinden kaldırmaya çalış. ne biliyim. kuvvetli olmak için önce kesiş kısmını (yani yerde duran ağırlığı beline ve kafa hizana kaldırabilmen gerekir) yapacaksın. yoksa tshirtten öteye gidemezsin...

Amacım herkül olmak değil Sadece gücümü ve çevikliğimi arttırmak istiyorum. Pazılar gözükmese bile olur.

• pazı
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

pazı

kardeşim ha pazı ha pazu ne farkeder

Orijinalden alıntı: pcsihiri

quote:

pazı

Nasıl geliştin mi

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: pcsihiri

quote:

pazı

Nasıl geliştin mi

herkes bişey yapamassın deyince bende başlamadım :))
  • Evde olmuyor abicim ya yada ben çok beceriksizdim. Şimdi Lets Club a yazıldım kafam rahat kaslarımda şişmeye başladı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.