Şimdi Ara

Sınav stresi,telaşı, gelecek kaygısı cart curt vb...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sınava çalışmaya başladığımdan beri egzema, saçkıran, yürüme bozukluğu, konuşma bozukluğu , anemi , özgüven problemi, cinsellikte aşırı bozunma (artma yönünde) Uyku problemi(uyanamıyorum öldürseler bile (8 saatten az uyuyamıyorum)6 saat fln uyursam 1-1.5 saat yatakta bilincim açık ama fiziki olarak kitlenmiş olarak uzanıyorum) GİBİ sorunlarım çıktı. Gelecek kaygısı çekiyorum. Hiç bir motivasyon videosu etkilemiyor beni. Maddi durumum iyi değil. Çocuk sahibi olmaması gereken tipte olan anne babam var.(Kendilerini hiç sevmem onlara karşı içimde zerre saygı ve sevgi yok.(tabi bunu dışa yansıtmıyorum)) Dini duygularım çok zayıfladı(maalesef:( inancım hala çok güçlü fakat ibadetleri yerine getiresim olmuyor acı ama gerçek. Sanki kurban olduğum yaratan yaratmış bırakmış bu kadar.

Yaşadığım yerde sosyalleşecek alanlar yok. (Dershane bile yok)

Tek destekçim yıllardır birlikte olduğum kız arkadaşım. Kimseye karışmam kimseyi yargılamam. Siyasete çok ilgim vardı o da gitti içimde. Artık soruna sebep olanların çocukları bile ölse umrumda olmaz boşvermişliği var içimde.

Hayallerim vardı. Somut olarak adım atamasam bile çok güzel projelerim vardı ( çoğunu unuttum bile. Yaşamak istemiyorum. (hayat çok acımasız) Ölmek istemiyorum. (Küçükte olsa günahkar olduğumu düşünüyorum. Yok olmak istemiyorum( bu yaşta bu kadar sıkıntıyla (Allah bilir affetsin) Cennete gitmek istiyorum yani belki de hakkım.)

Var mı benim gibi Ultra Sıkıntılı Hayatı kararmış Çaresiz Bosslar?

Var mı hayatımızı değiştirebilecek yönergeler söyleyebilecek, Maddiyat olmadan minnet olmadan (anne babaya bile) İçe kapanmadan yol gösterebileceğiniz şeyler?

(19 yaşındayım. Kendimi övdüğümü düşünmeyin. Her şeyin farkında olmak ve düşünmeden edememek bana kafayı yedirtiyor. Dini duygularım ve iç güdülerim kıyasıya mücadele ediyor. Dünyayı gezmediğim halde bir çok umut olabilecek şeyler biliyorum bunlar bile içimdeki umutsuzluk hissini zerre götürmüyor.) İyi forumlar

• Ben de Kpss'ye çalışıyorum da hadi egzama falan neyse de sınava çalışmakla yürüme ve konuşma bozukluğunun alakası ne onu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 15 Nisan 2022; 23:10:57 >
  • Boş adam içine kapanır kardeşim. Yurtta 3 gün yatayım filozofa bağlıyorum hayata karşı sitem etmeye başlıyorum. Ama dışarı çıkıp sosyalleşip ne bileyim en azından yürüyüş yapınca kendime geliyorum. Ders çalış , kitap oku , yeni yemekler öğrenmeye çalış. Param yok diyorsan işe girmeye bak daha bugün bir iş başvurusunda bulundum benim de yaşım 19. Boş kalmamaya bak boş kaldıkça kendi kendini bitirirsin.

• Herkes buhran yaşıyor maalesef, yaşamayan yok. Ülke zor, şartlar zor. Ne olursa olsun uğraşacağız, gülmeye odaklanacağız. Motivasyon hepimiz açısından önemli, düşük seviyeye gelmezse iyi olur, rahat ederiz, hayal kurmaya, uygulamaya çabalayacağız, cidden zor, hele ki burada fakat elimizden geleni yapmak mutluluk verir. Sağlık ile ruhsal problemlerini çözüme ulaştır aşama aşama, üzüntü her insanı mahvediyor. Düşündüklerini, planladıklarını yap, hayattaki sorunlarını adım adım çözmeye bak, kafandan negatif düşünceleri uzak tut, yerleştirme.

Bulunduğun yer memnun edecek seviyede değilse değiştirmeye bak. Ailenle bağını kopartma, toplumun aile profili iyi denemez ancak anlaşabildiğin kadar anlaş, ipler tümden kopmasın. Kız arkadaşının olması bir avantaj, ilerisini beraber düşünürsünüz, yer değişikliğini birlikte kararlaştırırsınız. İnanç ve dinsel dünya konusunda net düşün, hissi davranma, iyi bir insan olduğun belli, bu şekilde kal, dünyanın ihtiyacı var, direnip yoluna devam et. Neyi yapmak istiyorsan onu yap, buhran psikolojiyi, ruhu sarsıyor, yaklaşmaman seni toparlayacaktır, kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Nisan 2022; 1:21:9 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.