Şimdi Ara

Sınav stresi atmak için neler yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya Cumartesi-Pazar günleri toplam 5 tane final sınavım var. Çalışma notlarım vb. her şeyim hazır, 2-3 güne çalışmaya başlayacağım ama durup durup aklıma geliyor yaptığım hiç bir şeyden keyif alamıyorum. Bu düşünceyi kafadan atmaya vb. öneriniz var mı?

Not: Üni. 2. sınıf öğrencisiyim

• Sosyalleş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O kadar rahat insanlar var ki sınava bir kaç gün kala sınav tarihini soruyor. Sınav olsa bile normal bir işmiş gibi görüyor, anlamıyorum nasıl bu kadar rahatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

O düşünceyi yok etme, geri plana atma vb. tavsiyeler verebilecek var mı acaba?

O kadar rahat insanlar var ki sınava bir kaç gün kala sınav tarihini soruyor. Sınav olsa bile normal bir işmiş gibi görüyor, anlamıyorum nasıl bu kadar rahatlar

hayatın sonu değil hayat güzel neden sınav stresiyle canımı sıkayım salakmıyımla ben? Son hafta çalışır geçerim geçemezsem seneye kalır seneye geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.