Şimdi Ara

OBP İÇİN ÖZEL OKULA GEÇİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,ben iyi denilebilecek bir anadolu lisesinde 10.sınıf öğrencisiyim,1.dönem ortalamam 83,57 geldi düşük bi ortalama fakat okul sınavları çok zor yapıyor,ben bu ortalamayla 30. oldum 180 kişi arasından,obp sınav için çok etkili sizce bu saatten sonra özele geçmemin bir faydası olur mu?9.sınıfım 80,85 10.sınıfım da 85 olur diye tahmin ediyorum.Özele geçersem obp 90 küsür olacak burada kalırsam 86 falan sayısal seçtim hedefim 2k 3k civarı sanırım bu sıralamalarda çok bir şey farketmiyor fakat 10k gibi sıralamalarda 2.5k falan atıyormuş?Gidersem bahçeşehir koleji,istek gibi liselere gidicem.

• Zor soruluyor, kimse yapamıyor vs düşüncelerinin avuntu olup olmadığına dikkat etmeni öneririm. Bunun dışında okul ve arkadaş ortamı, öğretmen ilgisi, deneme sınavları gibi durumları karşılaştır. Özelin avantajları vardır diye düşünüyorum. Şahsen imkanım olsa geçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezya -- 29 Ocak 2020; 15:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani avuntu değil bence çünkü benle aynı ortalamaya sahip birisi daha vardı başka okuldan onun yazılıları sınıf ortalamasının altında fakat benim yüksek çoğu ve dershane deneme sınavında ondan çok daha iyi yaptım
  • İmkanın varsa git yoksa zorlama okul sınavlarıni sağlam kas derim

• Hocam sakıncası yoksa hangi okul söyleyebilir misin?83 ortalama ile 30.olmak bayağı zorlandığının göstergesi.Ben de yüzdeliği 1.7 civarları ile kapatan bi anadolu lisesinde 10.sınıfım bu arada ve 93 ortalama ile okulda 35 40 civarındayım.

• paran varsa git
  • Geçilir. 4 yıl okuyup ortalaması 99 olan arkadaşlarım (7-8 kişi) var. Adamların puan kaygısı yok. Sen de 90-92 bandına çekersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekareeksidörtace

Hocam sakıncası yoksa hangi okul söyleyebilir misin?83 ortalama ile 30.olmak bayağı zorlandığının göstergesi.Ben de yüzdeliği 1.7 civarları ile kapatan bi anadolu lisesinde 10.sınıfım bu arada ve 93 ortalama ile okulda 35 40 civarındayım.
    2019 da 4,94 le kapadı okulum istanbulda ama yüzdelikle pek alakası yok o dediğim 100.olan arkadaşın okulu 4.40 la kapadı öyle düşün.Sizin okulda da çalışkan kişiler vardır illaki 1.7lik bi okul olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekareeksidörtace

Hocam sakıncası yoksa hangi okul söyleyebilir misin?83 ortalama ile 30.olmak bayağı zorlandığının göstergesi.Ben de yüzdeliği 1.7 civarları ile kapatan bi anadolu lisesinde 10.sınıfım bu arada ve 93 ortalama ile okulda 35 40 civarındayım.
    bizim okul birincisi bile ingilizceden 60 aldı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

paran varsa git
    2 sene için 40 bin liraya değer mi diye düşünüyorum?
  • yani her sene obp nin önemi daha da artıyo 81 küsür obp m var lisedeyken iyidir ya o kadar etkilemez diyodum şimdi 2-3 bin geriye atıyo ha devlet okulundan çıkıp da 95-96 obp yapanlar da var zaten yks ye çalışırken yazılılara da çalışmış oluyosun ama çok kasıyolar yazılıları diyosan başka bi devlet okuluna geçmeyi de düşünebilirsin yani olsun 80-85 diploma notuyla mezun olayım deme bi şekilde halletmeye bak ailen izin veriyosa açığa geçmeyi de düşünebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

yani her sene obp nin önemi daha da artıyo 81 küsür obp m var lisedeyken iyidir ya o kadar etkilemez diyodum şimdi 2-3 bin geriye atıyo ha devlet okulundan çıkıp da 95-96 obp yapanlar da var zaten yks ye çalışırken yazılılara da çalışmış oluyosun ama çok kasıyolar yazılıları diyosan başka bi devlet okuluna geçmeyi de düşünebilirsin yani olsun 80-85 diploma notuyla mezun olayım deme bi şekilde halletmeye bak ailen izin veriyosa açığa geçmeyi de düşünebilirsin
    aslında açığa geçmek bana mantıklı geliyor ama herhalde ön yargıdan mıdır nedir kime sorsam kötü diyor,büyük ihtimalle ders çalışılmaz gibi düşünülüyor
  • sana bağlı okuldan verim alıyosan çalışabiliyosan geçme ama evde çalışmak daha iyi geliyosa sana geç
  • Ben 12 yıl kolejde okudum hocalara yalvarırdık hocam 2 puan daha verseniz diye. Bu özel okul obp ilişkisine ben anlam veremiyorum.

• takatukutaka T kullanıcısına yanıt
    Çoğu veriyor diye öyle bir algı var bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özel okula giderken kayıt olacağın okul ile bu konuyu konuşun. ben de özeldeyim. sadece 12de kolaylık sağlanıyor. öyle 9-10-11de yatıp obp kasılmıyor özelde de.
  • Hocam obpden de once bence okulun arti eksisini dusunun obpniz cok asiri kotu degil ben son sene temel liseye gectim bizim okulun egitimi kotu diye ayrica 11 de ozeller not vermeyebilir bizimki vermiyordu oyle her ders 100 olmayabilir son sene her okul yapiyor zaten

• atişehinşah A kullanıcısına yanıt
    amacım yatmak değil de yani sınavlar belki daha kolay oluyordur
    veya performans daha abartı giriyorlardır gibi düşündüm

• Hocam 83 ortalama ile 30. Olmak gayet normal bir şey ben 94 ortalama ile 3.ydüm 9-10 genelinde. Ben okuluma zor demiyorum hatta biraz çalıştığın takdirde kolay bile buna rağmen Takdir alan 10 kişiyi geçmiyor sınıfta. Üstelik sınıfım oldukça başarılı herkes düzenli ders çalışır yani yine de obpyi bu kadar dert etme 90a yakın olsun yeter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.