Şimdi Ara

hazırlık atlamak için ne yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar düz lise mezunuyum hiç bi şekilde kendimi test etmedim. ingilizcem advanced midir nedir bilmiyorum. ama hep ingilizcenin içinde bulunmuş biri olarak, yıllardır yabancı dizi izlerim, 1-2 yıldır altyazısız izliyorum. xbox live'de ve voice chat olan oyunlarda insanlarla ingilizce konuşup onları anlayabiliyorum. bi kaç gün önce odtü'nün hazırlık testine baktım, gramerlerde biraz sorunum var. geçer puan alıyorum ama iyi puanı olanlar ingilizce dersinden de muaf oluyormuş sanırım. ingilizceyi internetten öğrendiğim için sorunum çok kurallı şeylerde. mesela işin gramer kısmını bu kısa sürede nasıl öğrenirim?

1-2 gramer çalışmalarına baktım pek sorun olmayacak gibi gözüküyor. ayrıca okulun kendisinin sattığı bi kitap da varmış hazırlıkla ilgili. ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama fazla da kasmayacağım kendimi. neyse o olsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.