Şimdi Ara

Sınav ruh sağlığımı bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derse oturunca başım dönüyor nedense ve çok sıkıntı basıyor sıktı artik bu ygs lys olayi bilgisayarda bir saat haxball açiyorum vicdan azabı çekiyorum hayatımin en iyrenç senesiydi ve bunu biz kendi kendimize yapiyoruz

Hepimiz bu sinavı çok önemsiyoruz ve böyle olunca sınav çok zor oluyor herkes kendi becerisine göre bir yere girmeyi değil de sayısal ise boğaziçi e.e eşit ağırlık ise galatasaray hukuk istiyor.
    Benim biyolojiye ilgim var ben şimdi en iyi üniye değil de biyoloji bölümünü istesem çok rahat bir şekilde girecektim ve yilım mahvolmayacaktı ama aile baskısı gelecek kaygısı arkadaşlarla olusan yarış ortamı akrabaların beklentisi bunh imkansız kilıyor
    :(. Bu jeolojiye ilgisi olan için de astrolojiye olgisi olan içinde geçerli sonra herkes bakiyor sıralamada en yuksek elektronik mühendisliği herkes orası için gecesini gunduzune katıyor.
    Yani sistem değil biz suçluyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani hayallerin vardı ? O hayallerde dış etmenletin beklentisiyle mi oluştu ? Hayır diyorsan neden yukarıda biyoloji okumak istedigini soyledin ? Bence iç mukavemetini yap bidaha düşün ne istediğini bil önce

• Al benden de o kadar

• yanlış tercihten
    türkiyede yüksek puanlı yerleri bitirip dünya çapında birşey yapan adam tanımıyorum.
    o dandik jeoloji dediğiniz ezik puanlı bölümde bile celal şengör var yeter zaten. valla bende iyi bir üniversitede biyoloji okuyup mikrobiyoloji masteri yapmak istiyordum,o moleküler biyoloji ve genetik bölümü yalan,birinciler falan giriyor çok feci göze gelicekler,itü tekstik mühendisliği tıptan yüksekti bi ara türkiye tekstil ülkesi diyorlardı biz ilkokuldayken hatırlayın
    geleceğin meslekleri gelmiyor,mühendisliklerin hali türkiyede ortada yurtdışına kaçarsan belki bişeyler olur

• Aynı ruh hali ve düşünceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Hani hayallerin vardı ? O hayallerde dış etmenletin beklentisiyle mi oluştu ? Hayır diyorsan neden yukarıda biyoloji okumak istedigini soyledin ? Bence iç mukavemetini yap bidaha düşün ne istediğini bil önce

Biyoloji istiyorum ama okuyacak cesaret yok ailem evlatlıktan reddeder zaten :)

• dersten başka bişeyler yap hacı zaten durumun iyi senin ne diye stres yapıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan hayatımı mahvetti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

quote:

Hani hayallerin vardı ? O hayallerde dış etmenletin beklentisiyle mi oluştu ? Hayır diyorsan neden yukarıda biyoloji okumak istedigini soyledin ? Bence iç mukavemetini yap bidaha düşün ne istediğini bil önce

Egitim seviyesi o bolumun puaniyla orantili. Yani dusuk puan isteyen yerlerdeki ogrencilerin seviyesi daha dusuk oldugu kabul edildigi icin okutulan dersin yogunlugu daha az oluyor. Anlama kapasitesiyle ilgili.
    Yani seni kesmeyebilir.

• quote:

quote:

O zaman SAT kasıp amerikada falan okusaydin. Bence yurtdisinda okunabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bence suç öğrencilerde de değil ailelerde. Aileler çocuklarını bir birey olarak görüp kendi kararlarına saygı duymuyorlar. Sanki o hayatı kendileri yasiyacak. Çok sinirleniyorum çooooooook !

• quote:

Orijinalden alıntı: spurdo

yanlış tercihten
    türkiyede yüksek puanlı yerleri bitirip dünya çapında birşey yapan adam tanımıyorum.
    o dandik jeoloji dediğiniz ezik puanlı bölümde bile celal şengör var yeter zaten. valla bende iyi bir üniversitede biyoloji okuyup mikrobiyoloji masteri yapmak istiyordum,o moleküler biyoloji ve genetik bölümü yalan,birinciler falan giriyor çok feci göze gelicekler,itü tekstik mühendisliği tıptan yüksekti bi ara türkiye tekstil ülkesi diyorlardı biz ilkokuldayken hatırlayın
    geleceğin meslekleri gelmiyor,mühendisliklerin hali türkiyede ortada yurtdışına kaçarsan belki bişeyler olur

valla jeoloji hiç ilgi alanım olmasa da celal şengör için itü ye giderim abi :D

• aynen.. bir haftadır pes oynuyorum ama içim kan ağlıyor

• ben de gemici olmak isterdim. sahi var mı öle bi meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

ben de gemici olmak isterdim. sahi var mı öle bi meslek

var ben yazıcam bu sene
    itü deniz ulaştırma işletme mühendisliği,kaptan oluyorsun türkiyenin en iyi güverte bölümlerinden,dünyadada baya iyi adı duyulan biyer,imkanları da çok iyi ama disiplinli askeri eğitim var.
    ama işte gemide çarkçı(makine dairesinde çalışan) da olabilirim arada kaldım 90% güverte 10% makine yazıcam puanları aynı :D
  • quote:

Var ve maaşları çok yüksek ama aylarca gemidesin

• quote:

geçen yıl yazacaktım izin vermediler
  • quote:

quote:

var ben yazıcam bu sene
    itü deniz ulaştırma işletme mühendisliği,kaptan oluyorsun türkiyenin en iyi güverte bölümlerinden,dünyadada baya iyi adı duyulan biyer,imkanları da çok iyi ama disiplinli askeri eğitim var.
    ama işte gemide çarkçı(makine dairesinde çalışan) da olabilirim arada kaldım 90% güverte 10% makine yazıcam puanları aynı :D

hocam baktım da Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği
    ve
    Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği var. hangisi ne oluyor ?

quote:

quote:

Var ve maaşları çok yüksek ama aylarca gemidesin

aylarca gemide olmak sorun olmaz. mis gibi deniz. hastasıyım zaten. ciddi ciddi düşünmeye başladım yapmayın şöyle şeyler

quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

geçen yıl yazacaktım izin vermediler

nereyi yazacaktınız ? bi de ne olucaktınız bitirince ve nasıl olucaktınız ?

• molekuler oku hocam
  • quote:

quote:

İleride pişman olmak mı istiyorsun ? Bak ornek veriyorum. Arkadasım bahsetti onun amcası doktor zamanında çok yüksek yapmış ama hep makine mühendisi olmak istiyormuş fakat aile baskısı işte olamamış iste tip oku hayatın kurtulsun demişler şimdi arkadasım anlatıyor çok pişman iste şimdi kendisine çok kızıyor felan filan.. O yüzden iyi duşun sonuçta bu senin hayatın hem ailen 1 kızar 2 kızar sonra da susar :D

• quote:

quote:

quote:

var ben yazıcam bu sene

hocam baktım da Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği
    ve
    Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği var. hangisi ne oluyor ?

Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği = makine dairesinde gemide çalışır
    Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği = Kaptan olur,zabitlikten başlar

gerisi hakkında bilmiorum. Gemi inşaatı zannedersem Tuzlada gemi yapan yerlerde çalışıyor ve baya kötü hem çalışma koşulları hem maaş olarak. Gemi ve Deniz tekolojisi mühendisliği de pek iç açıcı değil diye biliyorum. ya GMİM ya DUİM yaz,ama denizde çalışırsın sonra mızıkçılık yapıp karaya dönücem yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.