Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
705
Favori
946.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

GEREKSİZ ALINTI YAPMAYALIM....

Hocam ben 15 yasındayım max 40 tane cekıyorum sızce bu programı yapsam sakıncalı olurmu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir çalışma teşekkürler.
  • Hadi baslayalim bakalim sifirdan 150 sinav olacakmi

• quote:

İşin uzmanı değilim ama benim fikrim bütün egzersizleri üst üste yapıp da kalbinizi yormamanız gerektiği yönünde. Hem sonuçta birer gün arayla uygulanacak bir program bu, diğer programlarınızın harici zamanlarında uygulanması pek de bir fark yaratmaz olumsuz anlamda.

resimlerde sorun var galiba, tekrar upload edebilir misiniz rica etsem

• Evet barfiks programının resimleri silinmiş arkadaşlar. Şansımıza imagehost.org sitesi kapanmış, bende de yedeği yok, yedekleyen varsa paylaşırsa sevinirim. Eğer bulamazsak, ben tekrar düzenleyip upload ederim.
  • quote:

Evet barfiks programının resimleri silinmiş arkadaşlar. Şansımıza imagehost.org sitesi kapanmış, bende de yedeği yok, yedekleyen varsa paylaşırsa sevinirim. Eğer bulamazsak, ben tekrar düzenleyip upload ederim.

hocam sadece barfiks değil şınav da gitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Evet barfiks programının resimleri silinmiş arkadaşlar. Şansımıza imagehost.org sitesi kapanmış, bende de yedeği yok, yedekleyen varsa paylaşırsa sevinirim. Eğer bulamazsak, ben tekrar düzenleyip upload ederim.

hocam sadece barfiks değil şınav da gitmiş

Tamam şınav resimlerini başka siteye upload ettim. Barfikisi de hallederiz bir şekilde.

• Hocam geçici olarak resimler yerine orijinal sitenin adreslerini verebilirsin. Zaten yeterince açık açıklamaların. (3. hafta resmi yerine 3. hafta link vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Hocam geçici olarak resimler yerine orijinal sitenin adreslerini verebilirsin. Zaten yeterince açık açıklamaların. (3. hafta resmi yerine 3. hafta link vb.)

Sinavda da barfiksde de mesajin sonuna kaynagi belirtmis arkadas. Oradan ulasabilirsiniz programa.

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Hocam geçici olarak resimler yerine orijinal sitenin adreslerini verebilirsin. Zaten yeterince açık açıklamaların. (3. hafta resmi yerine 3. hafta link vb.)

Sinavda da barfiksde de mesajin sonuna kaynagi belirtmis arkadas. Oradan ulasabilirsiniz programa.

Biliyorum zaten yeni gelenler için daha rahat olur diye söyledim.

• quote:

Barfiksle ilgili yazınızı okuyacaktım ama resimler gitmiş.
  • 2. haftayı bitirdim ilk başladığımda 21 i zor yapıyodum şimdi 42 iki haftada 2 ye katladım yani gerçekten süper program
  • Isınırken neler yapmalıyız peki
  • beyler bu şınav programını uygularken kol kasları gelişirmi hemen?çünkü haftada 3 gün yapcaz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_World -- 18 Temmuz 2012; 3:21:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

6 ay önce filandı sanırım 2 kere anca yapıyodum :D başladığımda 5 yapıyodum nerdeyse yapmıyodum ilk olarak dizden çektim o şekilde 10 15 20 yaptım sonra normale geçtim cidden gelişmeyi görünce insan şevkleniyo ama şimdi 50 yapamam mesela 45 yaparım sorna birden 55 olur sonra 55 yapamma sonra birden 60 olur inşalla yani :D

kol ve göğüs kasların ne kadar gelişti peki?
  • barfiks programı

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

not:ilk mesajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dıgıdık Naşit -- 18 Temmuz 2012; 6:06:36 >

• bune len konuya ilgi azalmış upp
  • beyler bu 3. hafta zorlamaya başladı beni.ilk iki hafta çok rahat geçti ama 3 haftanın son setlerini yapamıyorum.3. sütündan yapıyorum son sette min 25 ama 20de kalıyorum dermanım kalmıyo.ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dıgıdık Naşit

barfiks programı

...

not:ilk mesajım

Adamsın Dıgıdık Naşit, bende bile yoktu yedeği, teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.