Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
706
Favori
945.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

Adamsın Dıgıdık Naşit, bende bile yoktu yedeği, teşekkür ediyorum

eyvallah

aslında bi ara dips, mekik ve çömelme programınıda eklesek iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dıgıdık Naşit

quote:

eyvallah

Benim aklımda da var nicedir, ama vakit bulamıyorum ilk fırsatta mekik programını ekleyeceğim, ardından diğerleri gelir. Resimleri küçültürüz, hepsini ilk mesajda bir yönetici yardımıyla toplarız. Komple kondisyon konusu olur

• quote:

quote:

quote:

eyvallah

Benim aklımda da var nicedir, ama vakit bulamıyorum ilk fırsatta mekik programını ekleyeceğim, ardından diğerleri gelir. Resimleri küçültürüz, hepsini ilk mesajda bir yönetici yardımıyla toplarız. Komple kondisyon konusu olur

mekiği bekliyorum.

• barfikse alternatif olabilecek bir antrenman var mı? barfiks çekeebilecek ortamımız yok.
  • Arkadaşlar barfiksde çok zorlanıyorum, önce biraz kol kası yapıp sonra mı barfikse başlasam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 24 Temmuz 2012; 1:21:49 >
  • ben bi tek şınav yapıyorum kol ve göğüs kası için dambıl alamıyoruz madem bugün 5. gündeyüm 10 şınav rahatlıkla yapabiliyorumda neden o şınav programında 3. güne kadar yazmış 1 hafta 7 gün değil mi 4. 5. 6. günler kaçar tane şınav çekicez
  • ısınma hareketi olarak ne yapmamı önerirsiniz acaba ?
    birde bitirenler ilk basta ve 6 hafta sonra cektikleri sınav sayılarını yazarlarsa sevinirim
    ayrıca mekik icin böyle bir program varmı varsa payşasırsanız cok makbule gecer
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah

hocam sunu anlamaydim sinavdahttp://e1207.hizliresim.com/z/f/9p60v.jpg 25tane çekiyorum Eğer 21 ve 25 arasında yapabildiyseniz, ikinci sütun size göre. 6-10 sinav yani 2.stun set 1 6 tane yazmisiniz 6 defa 6-10 arasi sinavmi cekecez

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath
    hocam sunu anlamaydim sinavdahttp://e1207.hizliresim.com/z/f/9p60v.jpg 25tane çekiyorum Eğer 21 ve 25 arasında yapabildiyseniz, ikinci sütun size göre. 6-10 sinav yani 2.stun set 1 6 tane yazmisiniz 6 defa 6-10 arasi sinavmi cekecez

öyle değil sen sen mesela 25 şınav çekebiliyosun o zaman en sağ taraftan başlaman gerekiyor ">25'ten fazla" yazan yer yani
    ilk gün 14-18-14-14-(en az 20) şeklinde çalışcaksın aralarda 60 sn dinlen
    arada bi gün dinlen
    ikinci gün 20-25-15-15-(en az 25) aralarda 90 sn dinlen
    bi gün dinlen
    üçüncü gün 22-30-20-20-(en az 28) aralarda 120 sn dinlen
    bu şekil çalış

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

ısınma hareketi olarak ne yapmamı önerirsiniz acaba ?

ısınma için ben genelde önce esnetme hareketleri yaparım ardından 1-2 set az tekrar şınav çekerim
    imkanın varsa 10 dk hafif tempo koş daha sonra esneme hareketleri en son yine 1-2 set az tekrarlı şınav çekmen yeterlidir
    quote:

Orijinalden alıntı: PhotoShop Man

ben bi tek şınav yapıyorum kol ve göğüs kası için dambıl alamıyoruz madem bugün 5. gündeyüm 10 şınav rahatlıkla yapabiliyorumda neden o şınav programında 3. güne kadar yazmış 1 hafta 7 gün değil mi 4. 5. 6. günler kaçar tane şınav çekicez

şınav çekerken göğüs ,omuz, arka kol kasları çalışır
    barfikste sırt kasları ,pazu ve bilek kasları çalışır
    programda hafta 3 gün çalışma 4 gün dinlenme şeklinde hazırlanmış mesela pazartesi-çarşamba-cuma şeklinde uygulayabilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Arkadaşlar barfiksde çok zorlanıyorum, önce biraz kol kası yapıp sonra mı barfikse başlasam?

gerek yok yardımlı barfiks çekebilirsin
    zaten kol kasın güçlensede sırt kasların güçlenmedikçe barfiks için bi yararı olmaz
    ilk başta günde 3 sefer veya her fırsat bulduğunda yarımda olsa 5-6 set şeklinde barkifs çekelibilirsin ben bu şeklide baya güçlenmiştim
    quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

barfikse alternatif olabilecek bir antrenman var mı? barfiks çekeebilecek ortamımız yok.

varda barfiksin yerini tutmaz
    quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

mekiği bekliyorum.

en kısa zamanda mekik programınıda ekliycez

• Sağolun millet baya faydalı oldu,hertarafımdan çizgili kas fışkırıyo hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

beyler bu 3. hafta zorlamaya başladı beni.ilk iki hafta çok rahat geçti ama 3 haftanın son setlerini yapamıyorum.3. sütündan yapıyorum son sette min 25 ama 20de kalıyorum dermanım kalmıyo.ne yapmamı önerirsiniz?

yardımcı olacak yok anlaşılan zaten yalan oldu program sıcaklardı sınavdı derken bayadır yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal90 -- 30 Temmuz 2012; 0:56:09 >
  • iyi olacak gibi. deneyelim bakalım
  • Bugun veya yarin baslayacagim programa. Ayrica mekik ve comelme programlari da eklenirse tadindan yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal90

beyler bu 3. hafta zorlamaya başladı beni.ilk iki hafta çok rahat geçti ama 3 haftanın son setlerini yapamıyorum.3. sütündan yapıyorum son sette min 25 ama 20de kalıyorum dermanım kalmıyo.ne yapmamı önerirsiniz?

20 yapsanda sorun olmaz 3. günüde tamamla sonra 4. haftaya 2. sütundan devam edersin
    dinlenmene sürelerini gerekirse uzatabilirsin
    spora başlamadan 2 saat önce filan yemek yemende fayda var
    şınava başlamdan önce ısınma hareketleri yap daha sonra 2-3 set az sayıda şınav çek (mesela 8-10-12) sonra programa başla
  • barfikse alternatif hareketler nelerdir? veya kapıya tavana asılan değil de yerde duran barfiks aletini nereden temin edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

barfikse alternatif hareketler nelerdir? veya kapıya tavana asılan değil de yerde duran barfiks aletini nereden temin edebilirim.

hareketleride yazarsan google amcaya bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 30 Temmuz 2012; 16:34:45 >
  • bulamadım. hele o aletin ismini hiç bulamıyorum.
  • Tamamladım şınav programını yarın test edeceğim kendimi kaç yapabiliyorum diye.Şimdi barfiks programına başladım.Emeğine sağlık Darkness.
  • İftardan sonra şişkin şişkin bu programı uygulamamız faydalı olur mu? Yoksa daha iyi sonuç için ramazanın bitişini mi beklemeliyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yasiN_58.

Sağolun millet baya faydalı oldu,hertarafımdan çizgili kas fışkırıyo hani

Biz onlara yağ diyoruz yasin
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.